george1986 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα παιδια! σημερα παρουσιαστηκε ενα σπαστικο μνμ για δηθεν ιο στον υπολογιστη μου.μου λεει οτι εχω ιο και να παω σε μια σελιδα για να κατεβασω προγραμμα που το αφαιρει.ξερω οτι ειναι ανοησια και οτι μπορει το ιδιο μνμ να ειναι παγιδα για ιο.ετρεξα το avg 8 σκαν και δεν βρηκε το μνμ. το μνμ εμφανιζεται οταν παω να ανοιξω τους εσωτερικους δισκους και κατι απο τα εγγραφα μου.αν πατησω ακυρο μου αναδυει σελιδα στο νετ.αν την κλεισω συνεχιζω στους φακελους. μερικες φορες δεν εμφανιζεται και αλλες ναι. μεχρι στιγμης avg 8, spybot - search & destroy και καποια αλλα προγραμματα δεν βοηθησαν. ξερει κανεις πως να το βγαλω? φορματ μην προτεινεται.. εχω βαρεθει να κανω συνεχεια.. καταραμμενα windows!μπορει καποιος που ξερει να με βοηθησει?ευχαριστω πολυ και για να καταλαβετε δειτε και μια φωτο με το ανοητο μνμ! http://img148.imageshack.us/img148/6841/54374268au5.th.jpg' alt='54374268au5.th.jpg'>[/img]
Giorgos860 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ Ι.Ε antivirus.....μονο αυτο σου λεω..
johnfocus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 κανε καλο καθαρισμο των temporary internet files ή καλυτερα ακομα κατεβασε το ccleaner που ειναι δωρεαν και κανε καθαρισμο
george1986 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 δεν κατεβασα τπτ!ετρεξα το cccleaner και παλι τπτ!μερικες φορες δεν το βγαζει το μνμ...αλλες επιλογες? -----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 10 : 12 : 44----- δοκιμασα και το super antispyware αλλα παλι δεν βλεπω φως...
george1986 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 επειτα απο ωρες ψαξιμο το βρηκα... Η λυση 1.ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Malwarebytes' Anti-Malware. περισσοτερα στο forum μου http://agro-platanos.forum-motion.com 2.ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ UPDATE 3.ΑΦΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ FULL SCAN ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΑΣ (+ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ).(ΕΜΕΝΑ ΜΕ 870 GB ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ!ΥΠΟΜΟΝΗ...) 4.ΟΤΑΝ ΤΟ SCAN ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (REMOVE SELECTED) 5.ΕΧΕΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΥΛΙΚΟ 6.ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.