Giorgos860 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 γιατι το κανει αυτο?σε καποιο διαστημα εγω εβγαζα το πσ απο το ρευμα μεχρι που το πσ δεν ξαναανοιξε γιατι εβγαζε μια μαυρη οθονη... και το εστηλα πισω στο eshop...αφου μου το επεστρεψαν κανει αυτην επανεκινηση...γιατι??σρυ αν το εχω ξαναρωτησει αλλα ξεχασα και δε θυμαμαι...
washcloud Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 πιθανώς ρύθμιση μέσα από το BIOS (restart after power failure)
maximous Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχει καλό και κακό πρέπει να μπεις στο BIOS και να αλλάξεις την ρύθμιση!!
Giorgos860 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ε αυτο ειναι το θεμα xD ειναι αναγκη να το αλαξω?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Οχι αστο να σου κανει restart δε πειραζει Μα ειναι δυνατον να βλεπω τετοια τοπικς?
Giorgos860 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 χαχαχ συγνωμη φιλε μου απλα τωρα μαθαινω τι να κανουμε και εμεις οι αρχαριοι ^^!!
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ...προφανώς στο e-shop σου κάνανε reset το BIOS (...Σάκηηηηη! ) - μην πω τίποτε χειρότερο δλδ - και η αρχική του ρύθμιση είναι ακριβώς αυτή : Να κάνει restart σε περίπτωση power failure. M ' άλλα λόγια, ΕΣΥ επιλέγεις την συμπεριφορά του, απλά. Δεν είναι κάτι που "αν το πειράξεις θα έχεις κάποιο πρόβλημα - άρα καλύτερα να το αφήσεις έτσι". Ό,τι θες το κάνεις
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν θα έβγαζα την πρίζα έτσι εύκολα.Αν θες πάτα τον διακόπτη αλλά μην το παρακάνεις.Πάρε ένα Ups η ένα πολύμπριζο γιαυτό το λόγο
21century Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Οντως χωρις ups το κάνει, ωστόσο εξαρτάται πόσες ώρες τον χρησιμοποιείς και αν θέλεις τουλάχιστον πάρε ενα πολύμπριζο για προστασία απο υπερτάσεις...
Giorgos860 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 βασικα παιδια εχω ενα ups το οποιο κραταει για κανενα μισαωρο..μη φανταστειτε κανενα ακριβο^^..αλλα παλι το κανει...θα δοκιμασω να το αλαξω!^^αν οπως λεει κιο φιλος μου δεν υπαρχει προβλημα τοτε θα το αλαξω γιατι μου σπαει τα νευρα!!:DxD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.