Προς το περιεχόμενο

restart μετα την διακοπη ρευματος

Giorgos860

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:-(γιατι το κανει αυτο?σε καποιο διαστημα εγω εβγαζα το πσ απο το ρευμα μεχρι που το πσ δεν ξαναανοιξε γιατι εβγαζε μια μαυρη οθονη... και το εστηλα πισω στο eshop...αφου μου το επεστρεψαν κανει αυτην επανεκινηση...γιατι??:-(σρυ αν το εχω ξαναρωτησει αλλα ξεχασα και δε θυμαμαι...
Δημοσ.

...προφανώς στο e-shop σου κάνανε reset το BIOS (...Σάκηηηηη!:P ) - μην πω τίποτε χειρότερο δλδ - και η αρχική του ρύθμιση είναι ακριβώς αυτή : Να κάνει restart σε περίπτωση power failure. M ' άλλα λόγια, ΕΣΥ επιλέγεις την συμπεριφορά του, απλά. Δεν είναι κάτι που "αν το πειράξεις θα έχεις κάποιο πρόβλημα - άρα καλύτερα να το αφήσεις έτσι".

Ό,τι θες το κάνεις ;)

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έβγαζα την πρίζα έτσι εύκολα.Αν θες πάτα τον διακόπτη αλλά μην το παρακάνεις.Πάρε ένα Ups η ένα πολύμπριζο γιαυτό το λόγο

Δημοσ.

Οντως χωρις ups το κάνει, ωστόσο εξαρτάται πόσες ώρες τον χρησιμοποιείς και αν θέλεις τουλάχιστον πάρε ενα πολύμπριζο για προστασία απο υπερτάσεις...

Δημοσ.

βασικα παιδια εχω ενα ups το οποιο κραταει για κανενα μισαωρο..μη φανταστειτε κανενα ακριβο^^..αλλα παλι το κανει...θα δοκιμασω να το αλαξω!^^αν οπως λεει κιο φιλος μου δεν υπαρχει προβλημα τοτε θα το αλαξω γιατι μου σπαει τα νευρα!!:DxD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...