alfas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Aντιμετοπίζω το εξής... Μου έρχονται τωρα τελευταία!! (1 μήνας και κάτι) στο μαιλ μου μηνύματα διαφημιστικά!! Και παρόλο που τα δηλώνω ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία εξακολουθούν να μου έρχονται στο Inbox... Γιατί ρε γαμώτο ?
adamakos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 γιατι βρηκαν τη διευθυνση σου ολοι οι σπαμερ καθε φορα σου ερχονται απο διαφορετικη διευθυνση γι αυτο και το αντισπαμ δεν κανει τιποτα εγω παντως εχω gmail και εχω σωθει δεν περναει τιποτα
alfas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 γιατι βρηκαν τη διευθυνση σου ολοι οι σπαμερ καθε φορα σου ερχονται απο διαφορετικη διευθυνση γι αυτο και το αντισπαμ δεν κανει τιποτα εγω παντως εχω gmail και εχω σωθει δεν περναει τιποτα Μα τα συγκεκριμένα σπαμ έρχονται απο μια συγκεκριμένη διεύθυνση!!
adamakos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 τοτε ειναι πολυ κουλο αυτο που συμβαινει τοσο αχρηστο ειναι το αντισπαμ του Hotmail ??
yannis18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 To antispam tou Hotmail είναι όντως άθλιο. Γιατί δεν δοκιμάζεις το gmail? Στα 4 χρόνια που το έχω, ζήτημα να είδα 3 spam στο inbox.
alfas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 To antispam tou Hotmail είναι όντως άθλιο.Γιατί δεν δοκιμάζεις το gmail? Στα 4 χρόνια που το έχω, ζήτημα να είδα 3 spam στο inbox. Κάποτε θυμάμαι που για ανεπιθύμητη αλληλογραφία λεγόταν Block κάπως έτσι τότε έκανε δουλειά!! Το θέμα είναι πως αν πατήσω ανεπιθύμητη to mail σου θα μου το βγάλει ανεπιθύμητη την επόμενη φορά!! Το συγκεκριμένο group όμως με τίποτα...Το έχω δηλώσει και ως ηλεκτρονικό ψάρεμα οτι είναι αυτό εκεί έρχεται!! Τι να πώ...
parsifal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Γιατί δε διαχειρίζεσαι το e-mail account σου μέσω ενός e-mail client; Δες π.χ. τον Thunderbird με anti-junk filter που «εκπαιδεύεται» από τον χρήστη: [[Thunderbird 2 HOWTO]]
HexStatic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι θέμα hotmail η gmail η yahoo κτλ κτλ. Το αν θα γεμίσουμε spam έχει άμεση σχέση με το από τι αποτελείται το email μας. Δηλαδή, είναι πιο πιθανό να δέχεται spam ένα email όπως πχ. [email protected] παρά ένα email όπως [email protected] Εγώ π.χ. στο hotmail μου παίρνω σπάνια spam mails ενώ στο gmail το οποίο είναι καινούργιο και έχει δοθεί σε ελάχιστα άτομα με έχουνε ταράξει στα spam. Πολύ απλά συμβαίνει αυτό γιατί το gmail μου σχετίζεται με το όνομά μου. Είναι πιο αληθοφανές, είναι βέβαιο ότι θα "έλξει" spam πιο εύκολα από το hotmail μου το οποίο δεν σημαίνει και τίποτα σαν λέξη. Επίσης τα forward email που δεχόμαστε και σαν μαλάκες τα προωθούμε χωρίς την χρίση bcc βοηθάνε στο να δημιουργηθούν λίστες με ενεργά email για spammers. Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή έχουμε δεχθεί το κλασικό email που λέει οτι το hotmail πχ θα κλείσει και ότι αν δεν κάνουμε forward αυτό το email θα κλείσει ο λογαριασμός μας...Αγγούρια.. πρόκειται για μια κλασική περίπτωση chain mails τα οποία αποσκοπούν στην συγκέντρωση email acounts από ενεργούς users για την προώθηση μελλοντικών spam. Και ένα τελευταίο που παίζει ρόλο είναι το αν είμαστε γραμμένοι σε newsletters από διάφορες σελίδες οι οποίες είναι πολύ πιθανό να "πουλάνε" το email μας σε spammers. To Spam δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται.Κρύβονται ολόκληρες εταιρίες (συνήθως διαφημιστικές ) και bots που κάνουνε όλη τη δουλειά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και καμία εταιρία που προσφέρει τσάμπα υπηρεσίες email δεν πρόκειται να σας προστατέψει απόλυτα. Κάποια στιγμή αν θυμάμαι καλά στα νέα του ινσομνια αναφερότανε αναλυτικά μια μελέτη όσο αφορά το 1ο σκέλος που ανέφερα. Το τύπο του email που έχουμε δημιουργήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.