Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Nαι εχει το φαν του κουτιου αλλα και τα αλλα εχουν υποδοχες για 12ρηδες το ενα και 2x12ρηδες το αλλο οποτε το ιδιο μου κανει... Αρα τελικα που καταληγουμε? Το 1ο εξακολουθεις να προτεινεις? Το τρίτο αν και συμπαθές, από κοντά δεν δείχνει να έχει καλή ποιότητα συναρμολόγησης και υλικών (τρίζει λίγο...). Το πρώτο είναι ευάερο αν και δεν την εκτιμώ την Thermaltake παράπονα δεν έχω ακούσει για το συγκεκριμένο. Όσο για το δεύτερο είναι ασχημάκι (IMO) αλλά είναι και "NVIDIA 8800GTX Compatible" (καλά ε πωρώθηκα...) Άρα Thermaltake και από εμένα! Αυτο το γραφουν (με την 8800) για να σου δειξουν οτι χωρανε και σουπερμηκους καρτες Το rebel το εχεις δει απο κοντα ε, και λες οτι δεν εχει πολυ καλη ποιοτητα. Χμμμμμ...
master2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εχω το SHARKOON, αξιζει τα 48e.Πολυ καλο airflow,εχει 4 USB μπροστα
I_dont_need_PC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγω θα σου ελεγα σιγουρα οχι το 2ο. Το ειχα παρει και το επεστρεψα πισω. Τα πλαστικα του ειναι τελειως ψευτικα και ευαισθητα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εχω το SHARKOON, αξιζει τα 48e.Πολυ καλο airflow,εχει 4 USB μπροστα Λιγες παραπανω πληροφοριες αν εχεις τη καλοσυνη? Ο ανεμιστηρας ο πλαϊνος κανει δουλεια ή ειναι ισα ισα για να ''περναει αερακι'' στο κουτι? Το εμπροστιο ανεμιστηρι μπορει να μετακινηθει πανω-κατω για να τοποθετηθουν τα optical drives κατω π.χ. Αλλον μπροστινο ανεμιστηρα μπορεις να βαλεις? Εγω θα σου ελεγα σιγουρα οχι το 2ο. Το ειχα παρει και το επεστρεψα πισω. Τα πλαστικα του ειναι τελειως ψευτικα και ευαισθητα. Κι εγω κατι τετοιο υποπτευομαι για τη ποιοτητα της NZXT δυστυχως...
caution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Όχι ότι είναι κακό το rebel απλά είναι φθηνό και το δείχνει... Τα δικαιολογεί τα +13? το Thermaltake και αφού δεν σε συγκινούν τα πλάγια trays του δεύτερου θα είσαι εντάξει με αυτό. Τίποτα με το PSU κάτω δεν έχεις βρει;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Πιανεις τη σκεψη μου! Γιαυτο εβαλα και το ''Θεση PSU" στη λιστα. Δυστυχως δε βρηκα τιποτα με το PSU κατω σε αυτη τη κατηγορια τιμης (εως 70-80? και εως 47cm υψος) που εψαχνα.
master2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Mπροστα εχει 12 fan με blue led σε μια βαση που μπορεις να της αλλαξεις θεση.εγω τον εχω βγαλει και εχω βαλει 2 14 fan πιασμενα με clips.ο πλαινος κανει δουλεια.πισω εχει θεση για 12 fan.σε ολη την προσοψη μπροστα εχει φιλτρα για σκονη...
johnykim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Nαι εχει το φαν του κουτιου αλλα και τα αλλα εχουν υποδοχες για 12ρηδες το ενα και 2x12ρηδες το αλλο οποτε το ιδιο μου κανει... Αρα τελικα που καταληγουμε? Το 1ο εξακολουθεις να προτεινεις? Ναι ναι σταθερά thermaltake. edit:Γιατί να είναι το PSU κατω?Καλύτερα είναι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Thanks for the info φιλε master2 Θα ληφθει σοβαρα υποψη! Εσυ πιστευεις οτι αξιζει περισσοτερο απο το Thermaltake? (το NZXT δειχνει να εγκαταλειπεται απ οτι βλεπω...) Ναι ναι σταθερά thermaltake. Nice, nice, λαμβανεται κι αυτο υποψην Χιλια thanks ε Ναι ειναι καλυτερα το PSU κατω, ειδικα αν συνδυαστει με κουτι να βαλεις και τα drives κατω και να μη κρεμονται καλωδια απο δω κι απο κει...
johnykim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν το έχω ξανα δει παντως κουτί να εχει κατω τα drives.Αν το εχεις κατω δεν εξυπηρετει καθόλου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Σε δυο απο αυτα που προτεινα μπορεις να βαλεις όπου θες τα drives οποτε αν το εχεις π.χ. πανω σε γραφειο εξυπηρετει και παραεξυπηρετει Περιμενω και τις γνωμες αλλων μελων ε!!
I_dont_need_PC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Αν και δεν θελω να σε αποπροσανατολισω (αφου φαινεται οτι εχεις καταληξει? σε αυτα τα τρία), ριξε μια ματια και σε αυτο http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08300 (παιρνει και το PSU κατω) μπορεις να το βρεις εδω: http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55553588
master2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απ τα αλλα 2,γιατι δεν τα χω δουλεψει, αλλα σιγουρα καλυτερο απο αλλα πιο ακριβα...
johnykim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Σε δυο απο αυτα που προτεινα μπορεις να βαλεις όπου θες τα drives οποτε αν το εχεις π.χ. πανω σε γραφειο εξυπηρετει και παραεξυπηρετει Περιμενω και τις γνωμες αλλων μελων ε!! Ναι,εννοούσα δεν έχω ξανα δει κουτί που να έχει τοποθετημένα τα drives κατω,φυσικά κ γίνεται να τα βάλεις. Οντως σε εμένα που το έχω πανω στο γραφείο θα βόλευε,αλλά η συνήθεια...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Αν και δεν θελω να σε αποπροσανατολισω (αφου φαινεται οτι εχεις καταληξει? σε αυτα τα τρία), ριξε μια ματια και σε αυτο http://www.antec.com/uk/productDetails.php?ProdID=08300 (παιρνει και το PSU κατω) μπορεις να το βρεις εδω: http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55553588 Τα Antec φημιζονται για την ποιοτητα τους, αλλα εδω εχουμε αλλα προβληματακια... Ναι μεν καλο οτι εχει πανω ανεμιστηρα, οτι εχει 2x12cm ανεμιστηρες εμπρος, οτι βρισκεται στην ιδια κατηγορια τιμης με τα αλλα που επελεξα και οτι παιρνει το τροφοδοτικο απο κατω, αλλα δυστυχως μπορω μονο απο e-shop να κανω την αγορα του κουτιου διοτι ειναι ογκωδες και το Πλαισιο (και η Γραμμη) δεν εχουν καταστημα στα Βορεια Προαστεια που να με εξηπυρετει Δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απ τα αλλα 2,γιατι δεν τα χω δουλεψει, αλλα σιγουρα καλυτερο απο αλλα πιο ακριβα... Οκ, εγινε! Να σε ευχαριστησω για μια ακομη φορα. Οποιοδηποτε αλλο σχολιο/προσθετη πληροφορια θες να δωσεις για το Sharkoon (κατι που σου αρεσε/δε σου αρεσε), ειναι ευπροσδεκτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.