Προς το περιεχόμενο

Νεο κουτι (σκετο), ποιο απο τα 3?

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Χαιρετω το φορουμ!

Θελω να παραγγειλω ενα εκ των τριων κουτιων, αλλα δε ξερω ποιο!

Σας παρακαλω βοηθηστε με!

Προκειται για τα:

Thermaltake VI1000BWS M9D στα 63?

NZXT Alpha Series Classic στα 60?

Sharkoon Rebel 9 Value στα 50?

Δειτε τον πινακα που παραθετω στο τελος με τα χαρακτηριστικα τους.

Να σχολιασω οτι: Το Thermaltake ειναι η πιο ολοκληρωμενη λυση, προσφεροντας τεραστια δυνατοτητα παραμετροποιησης (καλυτερη απο του Rebel9) στο εμπρος μερος, ενω εχει και τα κουμπια/θυρες USB στο πανω μερος, πραγμα που με βολευει. Απο την αλλη δεν εχει 25cm ανεμιστηρα οπως το rebel 9, αλλα ουτε και e-sata οπως το NZXT και δε παιρνει τους σκληρους πλαγια.

Το Rebel 9 ομως δεν εχει πλαϊνο παραθυρο...

Εσεις ποιο με συμβουλευετε να παρω?

post-32637-129062974254_thumb.jpg

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Σημαντικοτατο αυτο, αλλα δε σκοπευω να αλλαζω σκληρους σε αυτο το pc καθε 3 και λιγο (εχω το κατεβαστηρι γιαυτο το λογο), ενω αντιθετα θα μπαινοβγαζω συσκευες στις πανω USB συνεχεια, πραγμα που με βολευει αφανταστα...!

Θα περιμενω και τις γνωμες αλλων.

Η παραγγελια θα γινει αυριο πρωι πρωι.

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα επετρεψε μου να ξαναρωτησω: Το 1ο ή το 3ο?

Αξιζουν τα +10κατι ευρω αυτα που προσφερει το Thermaltake?

Α να διευκρινησω οτι η θορυβος δε με απασχολει καθολου.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το απεσυρα, η ερωτηση ηταν για τον φιλο HamerZ (για να μου πει ποιο απο τα 2 που προτεινε θα προτιμουσε τελικα).

Εσυ για ποιο λογο θα ελεγες το δευτερο?

Δημοσ.

e-sata,σκληροί στα πλάγια και με τα μανίσια ανεμιστήρια παραμένει ήσυχο.Το έχω δει σε φίλο και μ εντυπωσίασε

• Moderators
Δημοσ.

Μαλιστα... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, θα τη λαβω υποψη μου. :-)

Θα περιμενω και τις αποψεις αλλων μελων μεχρι αυριο πρωι πρωι!

Δημοσ.

Thermaltake απο εμένα.Ομορφο είναι.Για τους δίσκους εγώ εχω συνηθίσει να είναι έτσι γιατί έχω IDE:p

To 3o δεν μ'αρέσει καθόλου...

• Moderators
Δημοσ.

Κι εμενα δε με απασχολει τοσο το θεμα της πλαγιας τοποθετησης δισκων, αν και ειναι ευπροσδεκτο. (δε πιανουν τα Sata καλωδια και τοοοοοοοοσο χωρο πια!)

Θα βοηθουσες περισσοτερο αν ελεγες γιατι δε σου αρεσει το τριτο καθολου ομως :-) (εμφανισιακα? εργονομικα? τι?)

Δημοσ.

Πρωτα απο όλα αν αγόραζες το 3ο θα το έπαιρνες σε silver ετσι?Δεν έχει τζάμι και φαίνεται ένα απαίσιο μαύρο πράμα(μπορεί να είμαι κ λίγο υπερβολικός):P

Εντάξει εργονομικά δεν υπάρχει πρόβλημα.Ουτε για τις USB εμένα, γιατί με βολεύουν καλύτερα μπροστά παρά πάνω.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι το μαυρο θα επαιρνα, γιατι το ασημι κανει σχεδον 10? ακριβοτεραα! :cry::cry::cry::cry:

Παντως πατεντουλα για να βαλω κι αλλες USB εμπρος παιζει ανετα, οποτε δεν εχω προβλημα με τις 2 USB που βγαζουν τα αλλα κουτια, αλλα η θεση τους στο Thermaltake (πανω πανω) πραγματικα με απαλασσει απο το να σκυβω καθε φορα...

Δημοσ.

Ναι,αντιθετα εμένα μου σπάει τα νεύρα που είναι πάνω γιατί εχω το κουτί πάνω στο γραφείο κ πρέπει να σηκώνομαι όρθιος:P

Αν κατάλαβα το Rebel9 εχει σαν πλεονέκτημα το φαν του κουτιού.Εγώ πάντως στο δικό μου δεν τον χρησιμοποιώ λόγο θορύβου,αλλα αφου δεν σε πειράζει ο θόρυβος οκ.

Δημοσ.

Το τρίτο αν και συμπαθές, από κοντά δεν δείχνει να έχει καλή ποιότητα συναρμολόγησης και υλικών (τρίζει λίγο...). Το πρώτο είναι ευάερο αν και δεν την εκτιμώ την Thermaltake παράπονα δεν έχω ακούσει για το συγκεκριμένο. Όσο για το δεύτερο είναι ασχημάκι (IMO) αλλά είναι και "NVIDIA 8800GTX Compatible" (καλά ε πωρώθηκα...)

Άρα Thermaltake και από εμένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...