Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με Tellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕLLAS ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ WIND ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ TELLAS DOUBLE PLAY ΔΕΝ ΕΧΟΘΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ TELLAS ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ROUTER ME COURIER ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΘΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ .ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ! ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ROUTER ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΑΝΕ. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ TELLAS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ WIND ΓΙΑ Ν Α ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΕΧΝΗΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-D

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να γράφεις κεφαλαία. Δεν ξέρω τι ακριβώς σύστημα έχει τελλάς, το ρούτερ, σίγουρα θα έχει οδηγίες χρήσης. Ποιό ρούτερ σου έδωσαν;

Τώρα, οσο αφορά τη γραμμή, αφού είναι καινούργια θα έρθει κάποιος τεχνικός να στη συνδέσει κ θα έχεις τηλ. Το ρούτερ είναι για το ιντενετ.

Να κάνεις υπομονή....

Δημοσ.

ναί να κανώ υπομονή αλλά ο τεχνικός απο πού θα έρθει αφου ουτε η tellas ουτε η wind τον στελνει.μαλλον εμπλεξα.και συγνωμη για τα κεφαλεα:-)

Δημοσ.

το router ειναι siemens και ζητουσε password οταν το συνδεσαμε.παντω η ουσια ειναι οτι η γραμμη δεν εχει ενεργοποιηθει. θα δοκιμασω και το site και θα σας ενημερωσω

-----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 09 : 23 : 06-----

στο site μοθ ζηταει Activation ID και εγω δεν το εχω που θα το βρω?

Δημοσ.

to speedstream δινουν.πριν λιγες ημερες σεταρα.username και pass ειναι η κενο η admin admin.γραφει στο manual Ποιο ειναι.για το αλλο παρε την τελλας να στο πει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ρουτερ μπαινει μόνο στο site http://go.tellas.gr.Βάζεις το activation αριθμο που θα στείλουν με sms και φτιάχνεις δικους σου κωδικούς.Στο βιβλιαράκι τα λεει πολύ αναλυτικά δεν αξίζει να καλέσεις τεχνικό.

Δημοσ.

η μπενεις απο το pc κανενος φιλου και ενεργοποιεις τα στοιχεια σουθ και μετα τα βαζεισ το δικο σου ρουτερ απευθειας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...