Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγουν καμία σελίδα ούτε Firefox ούτε Explorer


nikpony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

το εξής περιστατικό έτυχε σε 2 υπολογιστές φίλων,άσχετοι μεταξύ τους.

Ο δε ένας πρώτα είχε εγκαταστήσει τον firefox,δε θυμάμαι ποια έκδοση,υποθέτω μία από της τελευταίες, ο οποίος όμως firefox δεν άνοιξε ποτέ του καμία σελίδα,πάντα έβγαζε μήνυμα για πρόβλημα φόρτωσης. Κάποια μέρα εγκατέστησε και τον explorer τον 7 και από τότε κάνει τα ίδια και ο explorer.

Τον κοίταξα για τυχόν firewall να το κόβει,τίποτα τέτοιο,του κλεισα το Windows Defender,πάλι τα ίδια,δοκίμασα να μπω με dial-up και δεν έκανε καν κλήση.Υποθέτω ότι έχει κλειδώσει κάποα πόρτα αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να την ανοίξω.

Ο δε άλλος φίλος τώρα,αφού εγκατέστησε τον firefox τον καινούργιο,δε θυμάμαι έκδοση, σταμάτησε να του παίζει και ο explorer και εννοείται ότι δεν παίζει και ο firefox, ενώ στο internet μπαίνει κανονικά αφού μου είπε ότι κατεβάζει από το limewire.

Τι γίνεται τώρα,άκρη δε βγάζω;Κανένας ομοιοπαθείς;

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις ping http://www.google.comαπο cmd αν εχεις πακετα φταινε οι browsers αλλιως δεν εχεις ιντερνετ (που νομιζω οτι ειναι το πιο λογικο)πες μου τα results για περαιτερο βοηθεια.οσο για την pstn αν θυμαμε καλα καποια pcακια θελαν την εντολη atx σε καποιο μενου για να πετυχουν κληση ας με διορθωση - συμπληρωση καποιος δε θυμαμαι ακριβως πανε πολλλλλα χρονια.

Δημοσ.

Δοκίμασε και κανένα utilities οπως το Utilities 2008 και κανε ένα optimize your internet connection κάτι μπορεί να γίνει.(Δεν είναι free το προγραμα)

Δημοσ.

Το restore φαντάζει η καλύτερη λύση.

Βέβαια καλό είναι να δεις και τα firewall settings αλλά και τα Connection Settings (auto IP κλπ) ενδελεχώς

Δημοσ.

Ίδιο πρόβλημα πριν από τρία χρόνια στο PC μιας φίλης.

 

Είχε "κολλήσει" κάποιον ιό που δεν επέτρεπε στους browsers να φορτώσουν καμιά σελίδα.

 

Downloads και updates κανονικά.

 

Δεν βοήθησε ούτε το pre-boot scan με bootable CD της Symantec.

 

Η λύση που επελέγη μετά από 6ωρη πάλη με το μηχάνημα (ξέρεις: μπουνιές, κλωτσιές, πάρε το φάρμακό σου να γίνεις καλά κ.λπ.):

Format!!! ;)

Δημοσ.

Εφόσον δούλευε πριν είναι είτε virus είτε firewall

Δες τα logs του και τα profil του

Για παράδειγμα αυτό το panda 2 στις 2 περιπτώσεις που έχω δει προστάτευε τόσο καλά τον χρήστη απ το internet που δεν άφηνε τίποτα να έρθει ή να φύγει απο τον υπολογιστή του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...