Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop.....βοήθεια!!!!!!!!!

doom26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν ξερω πραγματικα ποιο να επιλεξω..

αυτο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907444

η αυτο ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900406

Φιλε ειναι σχεδον το ιδιο πραμα,απλως το Acer εχει 1giga ram παραπανο...τορα το θεμα ειναι σε μαρκα τι να επιλεκσεις...(Το ιδιο προβλημα εχο και εγω ανικσα κι εγο ποστ γιατι κι εγω θα αγορασω ενα λαπτοπ αφτη τη βδομαδα και ειμαι αναμεσα σε 3 που τα 2 ειναι σχεδον το ιδιο αλλα δεν ξερο σε μαρκα τι να διαλεκσο...τορα σκευτομε να παρο το acer επιδι ειναι καλυτερο σε σχεσι με τα αλλα λιγο....αλλα ακουγοταν πολλα για αφτη τη μαρκα ασχετα π πλεον λενε οτι ειναι οκ εγο δεν κσερο τι να εμπιστευτο...

παντος το acer ειναι καλυτερο λογο οτι εχει 1 giga ram παραπανο απο το HP τα αλλα ειναι μικροδιαφορες...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=76621

λοιπον θελω να πιστευω πως αυτο το laptop ειναι μια καλη ευκαιρια!πειτε μου και εσεις τι γνωμη σας.το μονο που δεν εχει ειναι FireWire (IEEE 1394).ο επεξεργαστης ειναι καλος?

ή

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=62631

χωρις Bluetooth αλλα με καλυτερο επεξεργαστη?

αν θελετε μπορειται να μου προτεινετε κατι?

-----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 03 : 45 : 20-----

δωστε μια απαντηση καποιος please γιατι χρειαζομαι laptop επειγόντως!

Δημοσ.

Μόλις την Πέμπτη παρέλαβα το 5930 με τον T9400.Θα σας μεταφέρω τις πρώτες εντυπώσεις.Δεν το πολυχάρηκα ακόμα γιατί δουλεύω μέχρι το βράδυ.Πρώτες εντυπώσεις είναι οι παρακάτω:

Δύο πράγματα μου έκαναν φοβερή εντύπωση.Η οθόνη του η οποία είναι ιδιαίτερα φωτεινή και γρήγορη.Επίσης ο ήχος του λάπτοπ είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε λάπτοπ.Δεν φτάνει σε κανένα φοβερό επίπεδο βέβαια.Αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε λαπτοπ.

Απο θέμα επιδόσεων δεν το δοκίμασα ιδιαίτερα γιατί δεν πρόλαβα.Δοκίμασα και έπαιξα το Grid.Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα.Δεν περίμενα να αποδίδει τόσο καλά...Ένα πράγμα με ενοχλεί...Από την πρώτη μέρα μάζεψε 1 κιλό σκόνη πάνω του και κάθε πρωί πρέπει να το ξεσκονίζω.Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά πρέπει να το πω γιατί αυτό με ενόχλησε :P

Επιφυλλάσομαι για ένα αναλυτικό review του λάπτοπ όπου θα έχω αναλυτικά φωτογραφίες εντυπώσεις από κάθε μέρος του μηχανήματος και κυριώς αναλυτικά στοιχεία από τις επιδόσεις που επιτυγχάνει.Συμπέρασμα.Επενδύστε στο μηχανηματάκι άφοβα... :)

Δημοσ.

φιλε και εχω τιν ιδια εντυπωση με τουσ προηγουμενους....θα σου προτηνα σε αυτα τα λεφτα λατι σε acer !οστωσο οπως ειπε και ο τελευταιος το σερβισ τουσ ειναι πολυ κακο.....γενικοσ εγο ειμαι αναμεσα στις acer και HP...το πασχα πηρα ενα μηχανακι τησ hp και ενταξει δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα...ειναι ενα πολυ μετριο μηχανιμα για τα λεφτα των 950? που εδοσα ...τελικα η acer στα ιδια λεφτα εχει αρκετα πιο δυνατα μηχανηματα...τα hp ειναι απλα για μενα πολυ πιο ομορφα...επισεισ θα σου ελεγα να ψαξεισ κατι σε toshiba...εχο ακουσει οτι συμφερουνε καιαυτα...ελπιζω να βοηθησα καπως..

Δημοσ.
φιλε και εχω τιν ιδια εντυπωση με τουσ προηγουμενους....θα σου προτηνα σε αυτα τα λεφτα λατι σε acer !οστωσο οπως ειπε και ο τελευταιος το σερβισ τουσ ειναι πολυ κακο.....

Δε θα διαφωνήσω για το σέρβις της acer.Αλλά ρε παιδιά,αν εξαιρέσουμε την dell και ίσως την toshiba,ποια αντιπροσωπεία φορητών έχει έστω και λίγο σοβαρό σέρβις;Εγώ πήρα τον acer με γνώση του κινδύνου για το σέρβις και με την ελπίδα ότι η Infoquest που ανέλαβε επίσης το σέρβις των acer θα βελτιώσει την κατάσταση.Η δική μου άποψη είναι πως εφόσον οι τιμές τους έχουν πέσει τόσο,δεν αξίζει να δίνεις παραπάνω λεφτά μόνο και μόνο για να πάρεις παραπάνω σέρβις.Εγώ με 590ευρώ (990-400 της επιδότησης) πήρα ένα πολύ όμορφο μηχάνημα που είναι από τα πιο ισχυρά της αγοράς.Έχω 2 χρόνια εγγύηση.Αν χαλάσει μετά από αυτά τα δύο χρόνια θα πάρω άλλο.Έτσι σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ.
Δε θα διαφωνήσω για το σέρβις της acer.Αλλά ρε παιδιά,αν εξαιρέσουμε την dell και ίσως την toshiba,ποια αντιπροσωπεία φορητών έχει έστω και λίγο σοβαρό σέρβις;

hp αλλα πρεπει να το πας εσυ στο service.

εαν εισαι σε πολη που εχουν service δεν ειναι προβλημα η πρεπει να το στειλεις.

Δημοσ.
Μόλις την Πέμπτη παρέλαβα το 5930 με τον T9400.Θα σας μεταφέρω τις πρώτες εντυπώσεις.Δεν το πολυχάρηκα ακόμα γιατί δουλεύω μέχρι το βράδυ.Πρώτες εντυπώσεις είναι οι παρακάτω:

Δύο πράγματα μου έκαναν φοβερή εντύπωση.Η οθόνη του η οποία είναι ιδιαίτερα φωτεινή και γρήγορη.Επίσης ο ήχος του λάπτοπ είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε λάπτοπ.Δεν φτάνει σε κανένα φοβερό επίπεδο βέβαια.Αλλά είναι ότι καλύτερο έχω δει σε λαπτοπ.

Απο θέμα επιδόσεων δεν το δοκίμασα ιδιαίτερα γιατί δεν πρόλαβα.Δοκίμασα και έπαιξα το Grid.Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα.Δεν περίμενα να αποδίδει τόσο καλά...Ένα πράγμα με ενοχλεί...Από την πρώτη μέρα μάζεψε 1 κιλό σκόνη πάνω του και κάθε πρωί πρέπει να το ξεσκονίζω.Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά πρέπει να το πω γιατί αυτό με ενόχλησε :P

Επιφυλλάσομαι για ένα αναλυτικό review του λάπτοπ όπου θα έχω αναλυτικά φωτογραφίες εντυπώσεις από κάθε μέρος του μηχανήματος και κυριώς αναλυτικά στοιχεία από τις επιδόσεις που επιτυγχάνει.Συμπέρασμα.Επενδύστε στο μηχανηματάκι άφοβα... :)

το εχω δει το μηχανημα σου στον Κοτσο και ειναι πολυ ομορφο,ισως για αυτο μαζευει σκονη:mrgreen:

να το χαρεις και αναμενουμε περισοτερα,θα το ειχα παρει αλλα με προβληματιζει η εγγυηση απο την acer.

γλυκοκοιταζα το hp 6930p αλλα δεν εχει hdmi που θελω

Δημοσ.

μια απαντηση μπορει να μου δωσει καποιος αν αξιζει αυτο:http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=76621 στα 700 ευρω.ευχαριστω!

Δημοσ.

ok akalos σε ευχαριστω με κατατοπησες πληρως.σαφως απο τους 2 επεξεργαστες καλυτερος ειναι ο τ8300 αλλα για την δουλεια που τον θελω δεν πιστευω πως θα καταλαβω την διαφορα!ευχαριστω και παλι παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...