Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop.....βοήθεια!!!!!!!!!

doom26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
συγνώμη καλη μου φίλη δυστηχώς είμαι καπως μακρία για να παω μενω ξάνθη!απο μια ματια που εριξα στο γκουγκλ δεν εχει τίποτα thanks anyway!

Κοιτα εγω απο google τωρα με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα αυτο

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW11E&site=voe_en_GB_cons&category=VN+FW+Series

και υπαρχουν και αλλα links απο e-shops εδω ελλαδα με τιμες απο 1048~1180Ε

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να εξηγήσω λοιπόν γιατί το acer είναι καλύτερο για παιχνίδια.Για λόγους μείωσης κόστους του μηχανήματος οι μνήμες της 9600GT του HP είναι ddr2 ενώ του acer ddr3.Δηλαδή ενώ φαινομένικα οι κάρτες είναι ίδιες,στην πραγματικότητα δεν είναι.Έψαξα και βρήκα ότι η κάρτα της acer δίνει 15-20% μεγαλύτερες επιδόσεις από αυτήν του HP.Ελπίζω να σας κάλυψα.

Δημοσ.
Να εξηγήσω λοιπόν γιατί το acer είναι καλύτερο για παιχνίδια.Για λόγους μείωσης κόστους του μηχανήματος οι μνήμες της 9600GT του HP είναι ddr2 ενώ του acer ddr3.Δηλαδή ενώ φαινομένικα οι κάρτες είναι ίδιες,στην πραγματικότητα δεν είναι.Έψαξα και βρήκα ότι η κάρτα της acer δίνει 15-20% μεγαλύτερες επιδόσεις από αυτήν του HP.Ελπίζω να σας κάλυψα.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Δεν ήξερα ότι έβγαινε με διαφορετικούς τύπους RAM η 9600M GT.

thx for the info :P

Δημοσ.
Κοιτα εγω απο google τωρα με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα αυτο

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW11E&site=voe_en_GB_cons&category=VN+FW+Series

και υπαρχουν και αλλα links απο e-shops εδω ελλαδα με τιμες απο 1048~1180Ε

εννοουσα αν ύπαρχει καποιο site με το καταστημα saturn για online παραγγελια!το λαπτοπ το έχω βρεί.

Δημοσ.

Εγώ δικαιούμαι την επιδότηση και έχω καταλήξει στον 5930 αλλά δεν ξέρω με ποιον επεξεργαστή να το πάρω.Τα μοντέλα τα είδα και τα δύο από κοντά.Πάρα πολύ καλά σε ποιότητα και τα δύο και αρκετά ομορφα επίσης.Το μόνο που με ξένισε στον HP ήταν η οθόνη.Πραγματικά σαν καθρέφτης και με μικρή φωτεινότητα.Κρίμα γιατί κατα τα άλλα είναι πολύ καλό μηχάνημα.Του acer η οθόνη μου άρεσε πόλυ.

Δημοσ.

μιας που δεν χρειαζομαι το bluray ..ειμαι σε μεγαλο δηλημα..μεταξυ του hp dv5 1030 και του 5930g..δεν ειμαι πολυ των παιχνιδιων,αλλα που κ που θα παιξω κανα παιχνιδακι..επειδη διαβασα οτι εχει μια μικροδιαφορα στη ταχυτητα η καρτα γραφικων του HP με το Αcer..

Δημοσ.

εγω παλι δε καταλαβα πως ο DV5-1030EV ανεβηκε απο τα 479 στα 539 :wacko:

και επισης δε καταλαβα πως γινεται ο DV5-1030EV να ειναι ακριβοτερος απο τον DV5-1040EV..

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=12065

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_50&products_id=12066

απο το play ειστε γενικα ευχαριστημενοι?γτ βλεπω με την επιδοτηση σου δινει τσαντα+ποντικι+φλασακι..

Δημοσ.

"Γιατί όλοι κατηγορούν την acer και φαίνεται η acer κακη;Απλά γιατί λόγω τιμής η acer πουλάει πολύ περισσότερο από τους άλλους,οπότε είναι και πολύ λογικό να εμφανίζονται και περισσότερες περιπτώσεις με προβλήματα"....

Εχω την αίσθηση ότι είσαι υπερβολικός , η Αcer τα τελευταία 2 χρόνια είναι τρίτη σε πωλήσεις με πρώτη την HP και δεύτερη την Τοshiba...

http://techblog.gr/smallnews/idc-pc-laptop-2008/

Συνήθως το κόστος παραμένει χαμηλό με 1) συμβιβασμό στην ποιότητα και 2) χαμηλή διαθεσιμότητα στα ανταλλακτικά. Οσο καλή και να είναι η Infoquest αν αργούν τα ανταλλακτικά τι να κάνει??

Δημοσ.

Τους Toshiba μην τους αναφέρεις καν,γιατί για να πάρεις την 'υποτιθέμενη' αξιοπιστία,πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου.Εαν ήταν να δώσω παραπάνω χρήματα για αξιοπιστία θα έπαιρνα dell.Για να έχω όντως ήσυχο το κεφάλι μου.Αν θες πραγματικά να επενδύσεις λοιπόν παίρνεις dell.Αλλά αν θες την καλύτερη απόδοση/τιμή τότε acer.Και όποιος θέλει ας δει το 5930 που παρήγγειλα να μου πει αν έχει καμία διαφορά από το HP 1030 σε θέμα ποιότητας.Ας συγκρίνει τις οθόνες τους.Καμία σχέση.Απλά κάνετε ένα search στα ελληνικά και ξένα φόρουμ για το πόσα προβλήματα έχουν βγάλει η νέα σειρά της HP.Αλλά αυτά δεν τα λέμε...Είμαστε κολλημένοι.Βασικά εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις όλων.Με ενδιαφέρει όταν ένα παιδί θέλει να δώσει κάποια χρήματα,να τα δίνει εκεί που πρέπει με λογικά επιχειρήματα.(και όχι του τύπου:"α αυτό είναι acer,turbo-x,innovator,multirama.Δεν τα ακουμπάτε").Παράθεση λογικών επιχειρημάτων.Ευχαριστώ

Δημοσ.

.Εαν ήταν να δώσω παραπάνω χρήματα για αξιοπιστία θα έπαιρνα dell.Για να έχω όντως ήσυχο το κεφάλι μου.Αν θες πραγματικά να επενδύσεις λοιπόν παίρνεις dell.

Αυθαίρετο μου ακούγεται αυτο... μπορείς να το αιτιολογήσεις ?

Δημοσ.

Καθόλου αυθαίρετο δεν είναι.Απλά η dell συνδυάζει 2 πράγματα.Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικό πραγματικά σέρβις.Αυτό εννοώ.Είναι γνωστό σε όλους αυτό και δεν είναι αυθαίρετο.Μόνο έτσι θα δεχόμουν να δώσω 100-200 ευρώ παραπάνω.Θα τα έδινα αν τα είχα γιατί όντως θα άξιζε και το τελευταίο ευρώ που θα έδινα.

Δημοσ.

Αυτό ισχύει σίγουρα για τις επαγγελματικές τους σειρές, όπως ισχύει και για τα προιόντα των άλλων καθιέρωμένων κατασκευαστών. Τιμές πάνω απο 1200?. Δεν νομίζω ότι ισχύει και για τα προιόντα χαμηλου σχετικά κόστους που λανσάρουν τώρα τελευταία στις αλυσίδες λιανικής. Τα πλαστικά είναι χάλια και δείχνουν αρκετά "φτηνά"...Τώρα το service αν ανέβουν απότομα οι πωλήσεις, είναι πολύ πιθανό, θα δοκιμαστεί...

Δημοσ.

Θες να μου πεις δηλαδή ότι το Inspiron δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής?Το XPS έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα λάπτοπ της αγοράς;Απλά έχει καταπληκτική ποιότητα κατασκευής.Πήγαινε δες τα από κοντά.Και επίσης δες και τις τιμές τους.Το XPS άρχιζει πολύ κάτω από τα 1200 που λες.Όσο για το service δε μπορούμε να βασίζουμε τις απόψεις μας σε υποθέσεις.Δηλάδή τι θα γίνει ΟΤΑΝ και ΑΝ ανέβουν απότομα οι πωλήσεις.Κοιτάμε πάντα τα τωρινά δεδομένα.Να εκφράζεται απόψεις που να έχουν κάποια βάση.Δε γίνεται να λες 'φτηνές' κατασκευές τα dell.Εκτίθεσαι.Ακόμα και τα Inspiron που είναι τα φθηνότερα της dell έχουν πολύ καλα υλικά κατασκευής.Τονίζω ΟΧΙ κορυφαία όπως το XPS αλλά σε πάρα πολύ καλο επίπεδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...