Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop.....βοήθεια!!!!!!!!!

doom26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.είμαι νέο μέλος και ψάχνομαι και εγώ για την αγορά ενός laptop.μπορώ να διαθέσω μέχρι 850 ευρω.χρειάζομαι απο αυτόν να έχει εναν αξιόπιστο επεξεργαστή 2πύρινο intel η amd(οι γνώσεις μου ειναι ελάχιστες θα ήθελα τις προτάσεις σας),ram αρκετή,και μια καλή κάρτα γραφικών οχι για βαριά games.Έχω διαβάσει ερκετά σε διάφορα forum και να σας πώ την αλήθεια έχω μπερδευτεί λιγάκι σε σχέση με την μάρκα του laptop και τα καταστήματα αγοράς και θέλω λίγο ξεκαθάρισμα.ΑξΊζει να περιμένω τις χριστουγεννιάτικες προσφορές ή θα είναι οι ίδιες τιμές?Τι είναι το blue ray,αξίζει να πάρω laptop που θα το έχει ή οχί?Εννοώ οτι σε μερικα χρονια θα ειναι κατι το βασικό πανω σε ενα laptop?

Υ.Γ. Παιδία θα εκτιμούσα πολύ την βοηθειά σας γιατί οπως προανέφερα οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες σχετικά με το θέμα.Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907417

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900404

Άρχισα με τις προτάσεις.Σίγουρα τα 2 μοντέλα που έχουν το καλύτερο δείκτη απόδοσης/τιμή.Πολύ τίμια με λίγα λόγια.Απο κει και πέρα τα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων καθώς και η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια.Πιστεύω πως και τα δύο μηχανήματα θα σε καλύψουν ακόμα και για παιχνιδάκια. (ιδιαίτερα ο acer).Πάντως και εγώ βρίσκομα στο δίλημμα φίλε μου,απλά με τα μεγαλύτερα αδερφάκια των μηχανημάτων που σου πρότεινα.Εγώ πιο πολύ κλινω στον acer λόγω της αρκετά καλύτερης επίδοσης στα παιχνίδια.Εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις εσυ.

ΥΓ1.Όταν θες να αγοράσεις λάπτοπ θα το παίρνεις χωρίς αναβολές γιατί στο τέλος δεν θα πάρεις ποτέ,με αυτή τη λογική.Δηλαδή αν περιμένεις ως τα Χριστούγεννα μετά θα πεις να περιμένεις το πάσχα κ.ο.κ.

ΥΓ2.Το BlueRay είναι για ταινίες υψηλής ευκρίνειας κυρίως.Αν δεν έχεις HD τηλεόραση δεν ασχολείσαι καθόλου γιατί πολύ απλά θα πληρώσεις για το blueray ακριβά τώρα ενώ δεν το χρειάζεσαι.

Ελπίζω να βοήθησα.Στο δικό μου post κανείς δεν βοήθησε ως τώρα.

Δημοσ.

με βοήθησες αρκετά και σ' ευχαριστώ.για την αναβολη εχεις δίκαιο κακώς το σκκεφτομαι.απλά γίνεται ένας πανικός απο επιλογές και δεν κατασταλάζω κάπου.έχω hd tv αξίζει το blue ray?

Δημοσ.

Κοίτα αφού έχεις HD αν ενδιαφέρεσαι για να βλέπεις ταινίες Blueray τότε μπορείς να το πάρεις.Απλά να ξέρεις πως η επιβάρυνση είναι γύρω στα 150ευρώ(!).Οπότε μάλλον δεν αξιζει να δώσεις αυτά τα λεφτά τώρα,κατά τη γνώμη μου.Περίμενε να πέσουν οι τιμές και τα χριστούγεννα τσίμπα ένα BlueRay για το desktop αν έχεις,ή κανένα επιτραπέζιο και βάλτο κατευθείαν στην tv.Με λίγα λόγια,είναι τσάμπα επιπλέον έξοδο για μένα.

Δημοσ.

το σέρβις για το λάπτοπ δεν στο προσφέρει το e-shop.Το σέρβις για το λάπτοπ το παρέχει η επίσημη αντιπροσωπεία.Η acer έχει κακό όνομα στο σέρβις.Όμως ανέλαβε πλεόν το σέρβις και η Infoquest εταιρεία που την εκτιμώ ιδιαίτερα.Να στο πω απλά;Αν δεν ήταν η Infoquest θα το σκεφτόμουν διπλά πριν αγοράσω acer αλλά τώρα θα το κάνω με κλειστά μάτια.Για να καταλήξω, το e-shop απλά θα σου πουλήσει το λάπτοπ και τέλος.Μετά θα είναι υπεύθυνη η Infoquest.

Δημοσ.

τα acer σαν εταιρία ειναι αξιοπιστή?dld βγαζουν προβλήματα?γιατί απο οσα διαβάζω όλοι προτίνουν hp or toshiba.μου είπες και πριν οτι τα acer κερδιζουν στην τιμή αλλα στην ποιοτητά?

Δημοσ.

Θα σου πω την κατάσταση όπως ακριβώς έχει.Όντως η acer στα παλαιότερα μηχανήματά της θυσίασε την ποιότητα για να κατέβάσει τις τιμές.Αυτό σε συνδυασμό με το κακό σέρβις εδώ στην Ελλάδα δημιούργησε κακό όνομα στην εταιρεία (και όχι άδικα).Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια σοβαρή όμως και ιδιαίτερα με την σειρά 5920 (ο προκάτοχος του μοντέλου που σου προτείνω) όπου η ποιότητα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει κάτι από τις άλλες μάρκες.Για να είμαι σαφής να πω πως πλέον μόνο η Dell και οι επαγγελματικές σειρές Compaq ξεχωρίζουν ποιοτικά του ανταγωνισμού.Στα υπόλοιπα δεν θα βρεις ιδιαίτερες διαφορές. Απλά το θέμα ξέρεις πιο είναι;Γιατί όλοι κατηγορούν την acer και φαίνεται η acer κακη;Απλά γιατί λόγω τιμής η acer πουλάει πολύ περισσότερο από τους άλλους,οπότε είναι και πολύ λογικό να εμφανίζονται και περισσότερες περιπτώσεις με προβλήματα.Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο αξιόπιστη από τους υπολοίπους.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.Για να καταλήξω ξανά,θα σου πω πως την νέα σειρά την είδα από κοντά και μου άρεσε πολύ,ιδιαίτερα η οθόνη του.

Δημοσ.

Επισης στο SATURN εχουν ενα SONY VAIO το VGN-FW11E με intel centrino2 στα 2.26 οθονη16.4' 16:9, ati radeon σειρα 34κατι στα 256ΜΒ και 250σκληρο στα 899euro. Δεν ξερω εαν σε ενδιαφερει κατι τετοιο αλλα ειδα οτι εφευγε σαν τρελλο!!!!!

Δημοσ.
Επισης στο SATURN εχουν ενα SONY VAIO το VGN-FW11E με intel centrino2 στα 2.26 οθονη16.4' 16:9, ati radeon σειρα 34κατι στα 256ΜΒ και 250σκληρο στα 899euro. Δεν ξερω εαν σε ενδιαφερει κατι τετοιο αλλα ειδα οτι εφευγε σαν τρελλο!!!!!

σε ευχαριστώ φίλε μου για το ενδιαφέρον.μηπως ξέρεις αν υπαρχει καποιο site απο το καταστημα?

Δημοσ.

φιλη......:):) οχι δεν ξερω εαν εχει το saturn site, αλλα λογικα εαν πας απο εκει αυριο θα μπορεσεις να το δεις Live εκτος και ενναλακτικα κανεις ενα search στο γουγλη....

Δημοσ.

συγνώμη καλη μου φίλη δυστηχώς είμαι καπως μακρία για να παω μενω ξάνθη!απο μια ματια που εριξα στο γκουγκλ δεν εχει τίποτα thanks anyway!

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907417

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900404

Άρχισα με τις προτάσεις.Σίγουρα τα 2 μοντέλα που έχουν το καλύτερο δείκτη απόδοσης/τιμή.Πολύ τίμια με λίγα λόγια.Απο κει και πέρα τα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων καθώς και η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια.Πιστεύω πως και τα δύο μηχανήματα θα σε καλύψουν ακόμα και για παιχνιδάκια. (ιδιαίτερα ο acer).Πάντως και εγώ βρίσκομα στο δίλημμα φίλε μου,απλά με τα μεγαλύτερα αδερφάκια των μηχανημάτων που σου πρότεινα.Εγώ πιο πολύ κλινω στον acer λόγω της αρκετά καλύτερης επίδοσης στα παιχνίδια.Εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις εσυ.

ΥΓ1.Όταν θες να αγοράσεις λάπτοπ θα το παίρνεις χωρίς αναβολές γιατί στο τέλος δεν θα πάρεις ποτέ,με αυτή τη λογική.Δηλαδή αν περιμένεις ως τα Χριστούγεννα μετά θα πεις να περιμένεις το πάσχα κ.ο.κ.

ΥΓ2.Το BlueRay είναι για ταινίες υψηλής ευκρίνειας κυρίως.Αν δεν έχεις HD τηλεόραση δεν ασχολείσαι καθόλου γιατί πολύ απλά θα πληρώσεις για το blueray ακριβά τώρα ενώ δεν το χρειάζεσαι.

Ελπίζω να βοήθησα.Στο δικό μου post κανείς δεν βοήθησε ως τώρα.

Απ'ότι βλέπω τα 2 laptop που αναφέρεις έχουν την ίδια κάρτα γραφικών..Γιατί το acer θα την καλύψει παραπάνω στα παιχνίδια απ'ότι το hp;

Η μόνη διαφορά είναι η RAM...

Συμφωνώ πάντως ότι μιας και το service των acer το πήρε και η infoquest είναι πλέον καλύτερα..

Εγώ θα πήγαινα να τα κοιτάξω από κοντά και να δω ποιό μου "κάθεται" καλύτερα.

-----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 09 : 46 : 11-----

Επίσης αν θες να δώσεις λίγο παραπάνω κοίτα και το

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900406

που έχει καλύτερο επεξεργαστή και RAM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...