the_dog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα παιδια προσφατα απεκτησα τον πρωτο μου επιτραπεζιο υπολογιστη (τοσα χρονια στα λαπτοπ βαρεθηκα) και επειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιεταιρα με τα του desktop θελω τη γνωμη σας. Εχω τα παρακατω: CPU: E7200 MOBO: P5B RAM: KINGSTON 2GB 800HZ VGA: GEFORCE 8500GT DISPLAY: LG 22'' Επειδη δεν εχω δοκιμασει ακομα να παιξω παιχνιδια θεωρειτε οτι θα εχω προβλημα με την φτηνη καρτα γραφικων που εχω? Επισης σκοπευω να κανω λιγο o/c αντε το πολυ στα 3.0- 3.2 Ghz θα εχει προβλημα η μητρικη μου σε σχεση και με το NO NAME psu που εχω? Επειγει να αγορασω νεο psu και καρτα γραφικων? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Spartacos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 η καρτα που εχεις δεν εχει φτιαχτει για gaming και ειδικα σε 1680χ1050.. λογικα η cpu θα πιασει αυτη τη συχνοτητα,ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο; παντως για σοβαρο gaming και overcloking πας για νεα καρτα και τροφοδοτικο
phanispal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν παίζουν ρόλο τα Watt του τροφοδοτικού αλλά τα ampere που βγάζει σε κάθε γραμμή (+3.3, +5, +12). Τα Watt που αναγράφονται πάνω στο τροφοδοτικό είναι ονομαστικά και όχι πραγματικά. Μάλιστα αν πρόκειται για no name PSU απέχουν πολύ απ΄την πραγματικότητα. Θα συμφωνήσω με τον Spartacos, αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με σύγχρονα παιχνίδια (στην 22άρα σου) θα χρειαστεί να αλλάξεις κάρτα γραφικών και πιθανότατα τροφοδοτικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 the_dog, το topic το ανοίγουν πριν αγοράσεις το pc όχι μετά
the_dog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ενταξει ρε παιδια την καρτα γραφικων μπορω να την αλλαξω δεν την πηρα καινουρια γι αυτο σας ρωταω τωρα. Ουτε τροφοδοτικο πηρα καινουριο. Λοιπον δε θελω να παιξω καποιο παιχνιδι με extreeme απαιτησεις μονο o\c θελω να κανω. Απο το pc δε με ενδιαφερει να παιζει τελεια παιχνιδια αλλα με ενδιαφερει να φυσσαει σε ολα τα αλλα!! Επειγει να παρω νεο τροφοδοτικο? Θα χρειαστει για το o/c? Και αν χρειαστει με ποσα λεφτα ειμαι καλυμενος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 η κάρτα είναι κάπως φόλα...έπρεπε να είχες πάρει καμια 9500GT ή καμιά 4670 γιατί τόσο παλιά μητρική?
the_dog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν το ηξερα οτι ειναι παλια. Η P5B SE ειναι. Απλα πηρα την πιο φτηνη atx που να σηκωνει τον cpu μου. Για o/c μεχρι τα 3.0 τι πρεπει αλλαξω? Καρτα γραφικων τροφοδοτικο η μοβο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.