Προς το περιεχόμενο

Φθηνό εστιατόριο σουσι στην Αθήνα?

mariav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Japanese food ruuulzzzz!!!

πήγα london και έφαγα από μία fish & chips (ε, λίγο...), ινδικό (καίει γαμιόντας και γαμάει καίγοντας), κινέζικο (beijing duck ruuuuulzzzzzzzzz!!!!!!) και τρεις φορές Ιαπωνικό. Sushi, κι άλλο sushi (φοβερό και τρομερό) και φυσικά...

Toufas ριξε σε παρακαλω και κανα λινκ για ramen...

Και αν καποιος εχει να προτεινει μερος που μπορω να βρω, ας το πει :-)

miso ramen!! Ξέρω ότι δεν σε βοηθάω γιατι το φαγα στο λονδινο (και μάλιστα σε αλυσίδα κλασσική με τέτοιες σούπες που δεν ξέρω αν είναι και the best choice) αλλά ήταν φανταστικό.

;)

έτσι βλέπω το φαί και τα ψωμάκια έχουν γίνει ζυμωτές φραντζόλες:fear:

τώρα που το σκέφτομαι δεν συνεισφέρω καθόλου στη συζήτηση αλλά η απάντηση του toufa θαρρώ το ξεκαθάρισε. Btw Toufas, τώρα μου ρθε, δεν είχες πάρει τότε τη δουλειά στου gordon το κουτούκι? Και σε ποιο ακριβώς?

Δημοσ.

maze grill ημουνα αλλα εφυγα

δεν πληρωνανε υπερωρίες που ηταν μεσα στο προγραμμα ΚΑΘΕ μερα.

Δημοσ.

ναι στο μαγαζι που εβαλα πιο πριν που εντελως τυχαια ειναι ιαπωνικο...

βρισιες δεν ειχε αν δεν εκανες βλακείες...αλλα 16-20 ωρες την μερα και να παιρνω τα ιδια λεφτα που θα παιρνα για 8, no thanks

Δημοσ.

λινκ λινκ λινκ λινκ λινκ λινκ

:-(

....o tempora o mores!

Αν μπορούσαμε να γεμίσουμε και το στομάχι μας τρώγοντας μόνο λινκς, τα γυμναστήρια και τα ινστιτούτα θα γίνονταν κλέφτες.

Δημοσ.

Είχα πάει σε ένα μαγαζάκι στο Παγκράτι, σε ένα στενό, MOSHU, νομίζω το έλεγαν.

Είναι μικρό αλλά με συμπαθητική διακόσμηση, ικανοποιητικό φαγητό ασιατικής κουζίνας, είχε και sushi, αρκετά ελληνοποιημένο όμως.

Οι τιμές λογικές, δηλ. το ζευγάρι θα θες κανα 50άρι.

Δημοσ.

Α ρε Τουφα αμα ηξερα οτι δουλευεις Mayfair σε γιαπωνεζικο θα σου κανα μια επισκεψη πριν 10 μερες. Εμενα Marylebone στον ξαδερφο και με το που εφτασα πηγαμε στο κλασσικ γιαπωνεζικο που παμε, στο Defune. Στο οποιο μαζευονται συνηθως μονο Japanια, τα sushi ειναι θεικα (ακομα πιο θεικο το ψητο black cod) και τα μηνιατικα φευγουν βροχη. Αν στην επομενη επισκεψη εισαι εκει θα ρθω να δοκιμασω τα nigiri σου γιατι παντα ειμαστε σε αναζητηση καινουργιου γιαπωνεζικου.

Και κατι σχετικο με το θεμα...το καλυτερο γιαπωνεζικο κατα γενικη ομολογια στην Ελλαδα ειναι το Nobu στην Μυκονο, το οποιο ομως παιζει σε τιμες 100+ευρω το ατομο, αν παει να φαει κανεις πραγματικα και οχι απλα να δοκιμασει.

Τιμη ανα ατομο ομως δεν γινετε να οριστει σε γιαπωνεζικο, γιατι εν μερη η τιμη εξαρταται απο την ποικιλια ψαριου που εχει το sushi. Κατι maguro κ hamachi καμια φορα εχουν τρελες τιμες ανα κομματι (εχω δει και 15 ευρω το κομματι maguro). *edit: Τωρα που το σκεφτομαι παιζει 15 ευρω το κομματι να ταν στο Sumosan της Μοσχας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...