Προς το περιεχόμενο

Φθηνό εστιατόριο σουσι στην Αθήνα?

mariav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε τουφα οι καλυτερες μου φιλες ειναι δυο βιετναμεζες και μια κινεζα. τι δεν εχω; τρωγαμε σουσι με ουασαμπι την ωρα του μαθηματος. και γαμω την εμπειρια εδικα αμα εχεις βαλει πολυ και σε καει σε ολο το κεφαλι οχι μονο στο στομα και μετα εξαφανιζεται.:lol::lol::lol:

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα ο Τούφας είναι σεφ.

ε μπραβο του. τι μπορω να κανω εγω γι αυτο;:P:p:p εγω ειπα οσα ηξερα, οσα μου εχουν πει οι ασιατισες φιλες μου.

Δημοσ.

Το λέω για να σου πω πως, όπως εσύ θεωρείς πως η άποψή σου έχει μια χ βαρύτητα παραπάνω επειδή έχεις σαυρομάτες φίλες, έτσι έχει μια ψ παραπάνω του τούφα που είναι σεφ.

Προσωπικά, εμπιστεύομαι τον τούφα, το "είναι Βιετναμέζα, ξέρει" δε μου λέει τίποτα. Και εγώ Έλληνας είμαι αλλά μουσακά δεν ξέρω να φτιάχνω.

Δημοσ.
Το λέω για να σου πω πως, όπως εσύ θεωρείς πως η άποψή σου έχει μια χ βαρύτητα παραπάνω επειδή έχεις σαυρομάτες φίλες, έτσι έχει μια ψ παραπάνω του τούφα που είναι σεφ.

Προσωπικά, εμπιστεύομαι τον τούφα, το "είναι Βιετναμέζα, ξέρει" δε μου λέει τίποτα. Και εγώ Έλληνας είμαι αλλά μουσακά δεν ξέρω να φτιάχνω.

ναι αλλα ξερεις τι εχει μεσα:P

Δημοσ.

μου την σπάει όταν οι κριτικοί αρχίζουν και πετάνε εξυπνάδες και ειρωνείες για να είναι και μονο χωρίς να έχουν να πουν κάτι. επίσης το όλο review είναι το : Tο Yo! Sushi επίσης είναι καλό, με ανάλογες τιμές, αλλά το Furin Kazan έχει πιο νόστιμα ρολάκια με μπρικ και με λαχανικά (που είναι και τα μόνα που τρώω).

...είναι σαν να γράφω εγώ για ένα είδος μουσικής επειδή μου αρέσει ΜΟΝΟ ένα τραγούδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...