Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή βάσης οθόνης

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι μου έχω μια οθόνη υπολογιστή-tv την Samsung 2032MW η οποία αν και καινούριο μοντέλο δεν υποστηρίζει πρότυπο vesa για να αγοράσω μια βάση από το εμπόριο και να ξεμπερδεύω. Πίσω δεν έχει καθόλου τρύπες για στερέωση κάπου.

Αυτό που θέλω είναι ένα τρόπο να μπεί είτε στον τοίχο, είτε με κάποιο βραχίονα να στηριχθεί στο γραφείο χωρίς να είναι πάνω όλη η βάση γιατί είναι και τεράστια!

Έχετε δεί κάτι ή αν έχετε ιδέα από αυτά να προτείνετε κανένα τρόπο?

by the way για να μην ανοίγω άλλο topic 20" wide να την έχω και για το pc ή θα είναι κουραστικό το μέγεθός της? Δοκιμές έχω κάνει αλλά άλλο πράγμα η μακρόχρονη χρήση σαν οθόνη pc.

Δημοσ.

εαν πιανουν τα χερια σου δεν ειναι κατι δυσκολο θα τοποθετήσεις την οθόνη μεσα σε ενα πλαισιο,(ξυλο, πλαστικό ή μέταλλο) και να στεραιώσεις το πλαισιο στον τοιχο..

η οθόνη θα στοιριζεται με "αυτάκια" στις 4 γωνίες.... (το πλεξιγκλάς δεν ειναι καθόλου ασχημη ιδεα).

Εαν το επιχειρήσεις προσοχή μην τρυπήσεις την οθόνη , και μην κλεισεις το πισω μερος για καλό αερισμό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θέλω τελικά να την έχω και για το pc οπότε θέλω να της βάλω κάποιον βραχίονα να περιστρέφεται 180 μοίρες και να μπορεί να μεταβάλλει την κλίση της. Οπότε λέω να πάω σε σιδερά και να φτιάξω μια.

Έχει κανένας καμιά ιδέα να φτιάξω ένα σχέδιο να του πάω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...