Προς το περιεχόμενο

Ισοβια εγγυήση ισχυεί;

n1k0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια μνήμη Ram που μου βγάζει 2 πρόβληματα:

1ον block rotation

2oν microtopology

Τα 2 αυτά προβλήματα τα βρήκα με το προγραμμα Virtual PC-Check. Και θέλω να ρωτήσω το εξής. Η μνήμη είναι Kingston 512mb στα 400Mhz και όταν την αγόρασα έγραφε πάνω στο κουτί της Lifetime Warranty μπορώ να την επιστρέψω κάπου και να μου την αντικαταστήσουν; Δεν έχω όμως απόδειξη αγοράς.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω απόδειξη γιατί από εκεί που τη πήρα δεν μου έιχαν δώσει.Τα προβήματα που μου βγάζει είναι τα εξής

1ον block rotation

2oν microtopology

Υπάρχεί κάποιος είσαγωγέας που θα μπορούσα μήπως να του την πήγαίνα και να μου την άλλαζε;

Δημοσ.

χωρίς απόδειξη δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν αλλαγή

για τις μνήμες ειδικότερα που υπάρχει lifetime εγγύηση (εννοείται εφόσον έχεις τιμολόγιο/απόδειξη) πάλι δε σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι καλυμμένος για μια ζωή γιατί γιατί μπορεί πολύ απλά να μην υπάρχουν κομμάτια για αντικατάσταση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, δεν είναι ανταλλακτικά αυτοκινήτου

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ? Εμενα ειχε χαλασει ενας δισκος και δεν ειχα αποδειξη.

Βρηκανε λοιπον απο το χαρτακι που κολλανε πανω στα προιοντα οτι το ειχα αγορασει απο αυτους και μου τον αλλαξανε.

Δημοσ.

γίνετε αλλά αξίζει το μπέρδεμα ? και κατευθείαν από την kingston Μπορείς να κάνεις RMA αλλά ποίος τρέχει για το κόστος που έχει τώρα μια μνήμη καινούρια

Δημοσ.
Οχι ρε παιδια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση ? Εμενα ειχε χαλασει ενας δισκος και δεν ειχα αποδειξη.

Βρηκανε λοιπον απο το χαρτακι που κολλανε πανω στα προιοντα οτι το ειχα αγορασει απο αυτους και μου τον αλλαξανε.

είσαι σίγουρος, το θέμα δεν είναι στο αν το πήρες από εκεί ή όχι για να λυθεί με ένα χαρτάκι... αν το έκανε αυτό που λες είναι λάθος εκτός αν βρήκε το τιμολόγιο στον υπολογιστή του, άλλο αυτό

Δημοσ.

Αυτο μαλιστα το εχω κανει και σε δυο διαφορετικα μαγαζια, με εναν δισκο και ενα mp3 player. Με βρηκαν στον υπολογιστη και ξανατυπωσαν την αποδειξη.

Δημοσ.

το ιδιο εχει συμβει και με μενα...με χαλασμενα ακουστικα

στο e-shop συγκεκριμενα, ειχαν την αποδειξη περασμενη στο Pc και βρικαν οτι τα ειχα αγορασει απο εκει...rma πηγαν.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτί εγώ από κει που την πήρα δεν είχε υπολογιστή να την περάσει.Άρα άκυρο να γίνει αντικατάσταση.Να κάνω άλλη μια ερώτηση. Η μνήμη είναι 512ΜΒ PC3200 400ΜΗΖ. Μπορώ να βάλω 1GB PC4200 533MHZ. Δεν με πειράζει αν μου ρίξει τη συχνότητα στα 400 αν θα τη διαβάζει κανονικά ο υπολογιστης.Στο manual της μητρικής λέει οτι σηκώνει μνήμες στο 1GB με 400ΜHZ.

Δημοσ.

Η 533 που αναφέρεις είναι τύπου ddr2 ενώ η 400 ddr1 ... Με άλλα Λόγια ... ΟΧΙ (εκτός και αν η mobo έχει και ddr2 . αλλα και πάλι θα πρέπει να λέει οτι διαβάζει 533 1Gb αλλιώς δεν)

Δημοσ.

Ερώτηση λογικής:

Η απόδειξη αγοράς συνήθως χρησιμοποιείται για να δείξει την ημερομηνία αγοράς και ως επακόλουθο το αν καλύπτεται από εγγύηση ακόμα το συγκεκριμένο part.

Στην περίπτωσή μας όμως μιλάμε για lifetime εγγύηση οπότε δεν χρειάζεται να έχει απόδειξη για να δούμε αν είναι "ακόμα" σε εγγύηση. Οπότε λογικά αν την πάει στον εισαγωγέα/αντιπρόσωπο της kingston στην Ελλάδα (και αν μπορούν να επαληθεύσουν ότι όντως βγάζει errors) τότε δεν βρίσκω λόγο να μην του την αντικαταστήσουν.

Παράλογο;;;;

• Moderators
Δημοσ.

Εν μερει οχι, αλλα το lifetime αναφερεται συνηθως σε 10ετή εγγυηση και οχι σε 'lifetime'...

Δηλαδη αν εμενα μετα απο 60 χρονια μου χαλασει η... πανακριβη ενδεχομενως ddr1 ραμ που ειχα αγορασει θα παω να ζητησω αντικατασταση με προϊον ισης αξιας ή επιδιορθωση?

Γιαυτο ειναι πιθανον να χρειαζεται αποδειξη.

Επισης να πω οτι δεν ειναι απιθανο να του την αντικαταστησουν εαν απευθυνθει στη μαμα εταιρεια αλλα θα πρεπει να πληρωσει τουλαχιστον τα εξοδα αποστολης προς αυτην...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...