Προς το περιεχόμενο

hp 2133 MINI-NOTEBOOK

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που το πήρα πριν δύο ημέρες, σου το προτείνω χαλαρά. Ενθουσιάστηκα με την οθόνη του, πεντακάθαρη και φωτεινή. Κατασκευαστικά είναι σαφώς ανώτερο από τα Asus, και με δίσκο 120GB, μνήμη 1GB αναβαθμίσιμη στα 2GB, τρέχει μια χαρά, αν σκεφτείς ότι δίνεται με Vista. Δεν περιμένα να τα τρέχει τόσο καλά, οπότε αν βάλεις XP, το φορητάκι σου θα πετάει.

Αύριο θα τρέχω και ένα benchmark για να δω και τον επεξεργαστή (1.6Ghz), για να δω αποτελέσματα.

Το μόνο μείον που παρατηρώ (χωρίς να με χαλάει ιδιαίτερα), είναι ελαφρώς υψηλή θερμοκρασία, μετά από ώρα λειτουργίας.

Δημοσ.
Εγώ που το πήρα πριν δύο ημέρες, σου το προτείνω χαλαρά. Ενθουσιάστηκα με την οθόνη του, πεντακάθαρη και φωτεινή. Κατασκευαστικά είναι σαφώς ανώτερο από τα Asus, και με δίσκο 120GB, μνήμη 1GB αναβαθμίσιμη στα 2GB, τρέχει μια χαρά, αν σκεφτείς ότι δίνεται με Vista. Δεν περιμένα να τα τρέχει τόσο καλά, οπότε αν βάλεις XP, το φορητάκι σου θα πετάει. Αύριο θα τρέχω και ένα benchmark για να δω και τον επεξεργαστή (1.6Ghz), για να δω αποτελέσματα. Το μόνο μείον που παρατηρώ (χωρίς να με χαλάει ιδιαίτερα), είναι ελαφρώς υψηλή θερμοκρασία, μετά από ώρα λειτουργίας.

Το ότι κατασκευαστικά είναι ανώτερο από το ASUS από που βγαίνει ? Δεν βοηθάς αν δεν το στοιχειοθετεις. Γιατι ξέρω ότι το ASUS 1000H έχει 160GB δίσκο, παίρνει καιυτο 2GB RAM, εχει οθονη 10", μπαταρια 6 cells (5 περίπου ώρες αυτονομία, κατασκευή ASUS), τιμή παραπλήσια. Τι άλλο ? B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το mininote, έχει αντικειμενικά την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και υλικών. Σε όσα review και αν είχα κοιτάξει, όλα συμφωνούσαν σε αυτό.

Το διαπίστωσα μόλις το παρέλαβα. Το ξαναδιαπίστωσα μόλις παρέλαβα το eeepc 1000h.

Πιο συγκεκριμένα, η κατασκευή του έιναι σχεδόν όλη από αλουμίνιο. Το πληκτολόγιο από άλλο πλανήτη. Η οθόνη έχει ανάλυση 1280χ768 με αποτέλεσμα ο χρήστης εισπράτει τρομερή ευκρίνεια. Είναι glossy βέβαια, γεγονός που κάποιο δυσανασχετούν, αλλά προσωπικά τη λατρεύω.

Παρόλα αυτά η μπαταρία του είναι χάλια (2:15 με wifi) και ο επεξεργαστής του κατώτερος του Atom. Βεβαια, προσωπική μου άποψη είναι ότι υπεραρκετός, αφού και ο Atom δεν είναι κατάλληλος ια κάτι παραπάνω από απλές desktop εφαρμογές.

Η Θερμοκρασία δεν θα σε προβληματίσει (έβγαλα καλοκαίρι σε παραλίες με το mininote στα πόδια μου) και υπάρχει ένα απλό mod που βελτιώνει την κατάσταση αρκετά.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Ναι το καλο ειναι οτι προσθέτεις άνετα μνήμη, αλλά η τιμή του ακόμα δεν ειναι ικανοποιητική στα όρια των υπόλοιπων φορητών μιρκών θαυμάτων...

Δημοσ.

Το MiniNote δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα υπερτιμημένο netbook με κακό επεξεργαστή, μικρή αυτονομία και βαρύ λειτουργικό σύστημα.

Δημοσ.
Το MiniNote δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα υπερτιμημένο netbook με κακό επεξεργαστή, μικρή αυτονομία και βαρύ λειτουργικό σύστημα.

Είναι όλα αυτά που λες, και που εγώ ανέφερα (για το λειτουργικό δεν φταίει το mininote) ΑΛΛΑ και πολλά παραπάνω. Η τιμή είναι κάτι που οποιοσδήποτε την βλέπει, εκφράζεται με αριθμό και συνεπώς δεν χρειάζεται επιπλέον πληροφορία για να την κρίνει.

Δημοσ.

αν ειχε διπλασια μπαταρια, ακομα και με τον επεξεργαστη που φοραει ,θα ηταν μια πολυ καλη αγορα.

Στην κατηγορια αυτη ομως οτιδηποτε διαρκει κατω του 4ωρου δεν ειναι καν αξιο λογου.

Προσωπικα δε συμβιβαζομαι με τετοιο μηχανακι αν δεν διαρκει τουλαχιστον 4 ωρες με ανοιχτο το wifi.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω ένα που να συνδυάζει ποιότητα/design του mininote και την αυτονομία του eeepc1000. Πιστεύω αυτό να είναι το νέο eeepc s101. Αν είχε και ανάλυση 1280x768 θα ήταν τέλειο πιστεύω.

Βέβαια υπάρχει και η λύση της extra μπαταρίας 6 κελιών αλλά με χαλάει όταν εξέχει σαν *******.

Δημοσ.

Έχετε βρει κανένα συκγριτικό που να αφορά τους επεξεργαστές των mininotes? Μου κάνει εντύπωση που το Hp σηκώνει Vista, είχα κάπου διαβάσει ότι ο Αtom δεν μπορεί να τα σηκώσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...