KOSTAS@ant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας.Ξερει καποιος να μου πει πού θα μπορουσα να βρω ενα καλο αρχείο με φωτογραφιες? Δεν εννοω κατι σαν το Flickr,οπου ο καθενας ανεβαζει ο,τι να 'ναι. Εννοω καλλιτεχνικες φωτογραφιες μονο-και αν ειναι δυνατον,επωνυμων καλλιτεχνων(δηλ αναγνωρισμενης αξιας). Με μια συντομη αναζητηση στο google δεν βρηκα τιποτα καλο.Δηλαδη δε βρηκα σελιδες με μεγαλη ποσοτητα,αλλα και καλη ταξινομηση φωτογραφιων(αναλογα με το περιεχομενο ή με τον καλλιτεχνη).Γι'αυτο και το θετω εδω το ερωτημα
Elisa20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το μόνο που γνωρίζω από φωτογραφία καλλιτεχνική είναι του φίλου μου που είναι ειδικός στη φωτογραφία γάμου! Έτσι λοιπόν έχουμε... Γάμος και φωτογράφιση.
Elisa20 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Το μόνο που γνωρίζω από φωτογραφία καλλιτεχνική είναι του φίλου μου που είναι ειδικός στη φωτογραφία γάμου! Έτσι λοιπόν έχουμε... Γάμος και φωτογράφιση.
salliara Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 για δες εδω άπειρα λινκς για τέτοιες συλλογές, με ίνφο
Elisa20 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το μόνο που γνωρίζω από φωτογραφία καλλιτεχνική είναι του φίλου μου που είναι ειδικός στη φωτογραφια γαμου! Έτσι λοιπόν έχουμε... Γάμος και φωτογράφιση. Το μόνο που γνωρίζω από φωτογραφία καλλιτεχνική είναι του φίλου μου που είναι ειδικός στη φωτογραφία γάμου! Έτσι λοιπόν έχουμε... παρτυ γαμου και φωτογράφιση.
Elisa20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 27 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 27 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το μόνο που γνωρίζω από φωτογραφία καλλιτεχνική είναι του φίλου μου που είναι ειδικός στη φωτογραφία γάμου! Έτσι λοιπόν έχουμε... Γάμος και φωτογράφιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.