Προς το περιεχόμενο

Αξίζει η επιδότηση των 400 ευρώ?

ribo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως κρύβει κάποιες παγίδες το "Δες την ψηφιακά?" Εννοώ, αξίζει να πάρεις κάποιο από τα Laptop που προτείνουν? Αυτά τα laptop, δε πωλούνται αν δεν έχεις την επιδότηση? Προφανώς ναι, άρα είναι "αθώα" η επιδότηση ή να είμαι καχύποπτος?

Τί γνώμη έχετε για τη δράση?

Εν τω μεταξεί, δεν είχα πρόθεση να πάρω υπολογιστή, αλλά αφού είμαι δικαιούχος, να ξοδέψω λεφτά για να αγοράσω?

Τί προτείνετε παίδες?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η επιδοτηση, το μονο που με ξυνιζει ειναι η τιμη τον MS office κ το ενα χρονο εγγυησης που βαζουν παρπανω κ το πληρωνεις πιο ακριβα (μαλλον). Ζητησε open office anti gia ms office μπας κ γλυτωσεις τπτ .

Παντως η καλυτερη λυση ειναι να συγκρινειις την προσφορα του λαπτοπ με το ιδιο λαπτοπ χωρις την προσφορα ,να δεις αμα αξιζει η οχι .

Δημοσ.

Εννοειται πως εφοσον σου χαριζουν 500Ε να παρεις λαπτοπ. και αν δεν σκοπευες να παρεις η αν δεν εχεις αλλα φραγκα να δωσεις , εχει και πολυ φθηνα λαπτοπ για να σερφαρεις και να δουλευεις word κτλ. Η μπορεις επισης να δωσεις σε καποιον φιλο σου την επιδοτηση και να του ζητησεις ενα αξιολογο ποσο...

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι όποιο λάπτοπ και να διαλέξεις επιδότηση θα πάρεις,μη κοιτάζεις μόνο αυτά που σου πασάρουν τα μαγαζιά. (γιατί απλά όλα σχεδόν τα λάπτοπ πληρούν τις προΰποθέσεις που έχει θέσει το υπουργείο παιδείας)

Παγίδα δε κρύβει,απλά θα ξενερώσεις λίγο με τη ντουζίνα των εγγράφων που θα πρέπει να υπογράψεις.

Επίσης,έχε υπόψιν σου αυτό που είπε iNorganic. Άμα μπορέσεις και αποφύγεις το MS office θα γλιτώσεις ένα αξιοπρεπές ποσό. Συνήθως το e-shop είναι η καλύτερη επιλογή για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Πράγματι αν επιλέξω όποιο laptop θέλω, θα μου κόψουν τα 400? Γατί είχα την εντύπωση πως δεν ισχύει αυτό. Κυρίως επειδή δεν θα πληρεί και τις προϋποθέσεις με το ελληνικό λογισμικό. Πάντως, οκ, να δώσω φράγκα να αγοράσω 1 laptop, και ας μη το είχα τόση ανάγκη, είμαι όμως πολύ μπερδεμένος με τη διαφορά φιλοσοφίας στις τιμές. Γιατί το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900406 να είναι της τάξης των 850 - 900 ευρώ ενώ υπάρχουν laptop με 1200 ευρώ με τα ίδια χαρακτηριστικά? Εγώ στο μυαλό μου είχα ότι για ένα αξιοπρεπές laptop θα έδινα, 1100-1200 αλλά το παραπάνω ΗP με βάζει σε σκέψεις αν πρέπει να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για κάποιο άλλο. Και πόσο μάλλον που δεν σκόπευα αν αγοράσω, λέτε κάτι σαν το HP, μαζί με την επιδότηση, να είναι η σωστότερη επιλογή?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...