Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi5,myspace,facebook,κτλ.= Το καλυτερο φακελωμα

και μαλιστα το κανεις και μονος σου!

Ετσι ξερουνε τα παντα για σενα! και επισης ξερουν και απο τις προτιμησεις του καθενος τι πραγμα εχει πιο πολυ ζήτηση οποτε να σου και οι διαφημησεις (εκει να δεις λεφτακια ωραια που βγαζουν)

Απο τετοια site εχω μαθει τι ειδους χαρακτηρα και φαση ηταν καποιοι αγνωστοι για μενα συναδελφοι απο τη δουλεια της κοπελας μου η οποια τους εδωσε φιλικα το mail της.

Τωρα ξερω ακομα και τις φατσες τους χωρις καν να τους εχω συναντησει ποτε και εχω <<καρτωσει>> μερικους!! Επειτα εννοειτε πηρα τα μετρα μου και φροντισα με ποιον θελω να μιλαει και με ποιον οχι!!! Φανταστικο ετσι?

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΑΚΕΛΩΝΕΣΤΕ!! EΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ SEARCH!

Δημοσ.
Απο τετοια site εχω μαθει τι ειδους χαρακτηρα και φαση ηταν καποιοι αγνωστοι για μενα συναδελφοι απο τη δουλεια της κοπελας μου η οποια τους εδωσε φιλικα το mail της.

Τωρα ξερω ακομα και τις φατσες τους χωρις καν να τους εχω συναντησει ποτε και εχω <<καρτωσει>> μερικους!! Επειτα εννοειτε πηρα τα μετρα μου και φροντισα με ποιον θελω να μιλαει και με ποιον οχι!!! Φανταστικο ετσι?

Βασικα γιατί δεν πας να τους σπάσεις τα μούτρα;:lol:

Επίσης μην περιμένεις να τους μιλήσει πρώτα αυτή μέσω του Facebook ή της δουλειάς, ρίχτης ένα χέρι ξύλο προκαταβολικά. Το "Ξέρει αυτή" είναι πάντα κορυφαία δικαιολογία.:devil:

Δημοσ.
Βασικα γιατί δεν πας να τους σπάσεις τα μούτρα;:lol:

Επίσης μην περιμένεις να τους μιλήσει πρώτα αυτή μέσω του Facebook ή της δουλειάς, ρίχτης ένα χέρι ξύλο προκαταβολικά. Το "Ξέρει αυτή" είναι πάντα κορυφαία δικαιολογία.:devil:

Χαχαα καλο!:lol: μονο που η κοπελια μου δεν ειναι γραμμενη σε facebook και τα σιναφι!! ενα απλο chain mail πηρε απο ενα συναδελφο της και ετσι ειχα ετοιμα τα mail τους για να αρχισω το research μου!! :devil:

Δημοσ.

To επόμενο βήμα θα είναι βυσματώσουμε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μας το αυτοκίνητό μας κλπ με web κάμερες,και να έχουμε live εικόνα στο blog μας.

Δημοσ.

Ένα έτοιμο στημένο εικονικό desktop με βολικές εφαρμογές προσβάσιμο από οποιοδήποτε υπολογιστή ή τερματικό... δεν είναι άσχημο.

Τώρα αν ο άλλος ανεβάσει όλη του τη δουλειά και τα προσωπικά του αρχεία σε κοινόχρηστο server, είναι άξιος της μοίρας του.

Γενικά δε πιστεύω πως είναι εύκολο να προστατευθεί ο "μέσος χρήστης". Δεν τον ενδιαφέρει να εμβαθύνει σε θέματα υπολογιστών. Τη δουλειά του θέλει να κάνει και το cloud computing ακούγεται ιδανικό γι αυτόν. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι να παραμένει πάντα θύμα εκμετάλλευσης από όλους (απλούς τεχνικούς, μεγάλες εταιρείες κτλ)

Δημοσ.

Στην αρχή μου άρεσε πολύ η ιδέα του cloud computing, για την ακρίβεια, επειδή εργάζομαι σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα μου φαινόταν συναρπαστική.

ΑΥΤΗ την εκδοχή, σίγουρα δεν την είχα σκεφτεί...

Υπο επανεξέταση λοιπόν...

Δημοσ.

Εγώ ανησυχώ με το θέμα της ασφάλειας, δίνουμε πάρα πολλά στοιχεία από προσωπικά μέχρι επαγγελματικά και οτιδήποτε άλλο σε servers "εταιριών", δεν έχουμε πια άμεση επαφή με τα data μας, βρίσκονται κάπου άλλου, εμείς απλά έχουμε πρόσβαση σε αυτά, εδώ δεν φτάνει μόνο ισχυρή κρυπτογράφηση, τρέχα γύρευε τι μπορεί να συμβεί.

Είναι μια ιδέα που εύχομαι ολόψυχα να αποτύχει - από την πρώτη ημέρα που έμαθα για δ' αυτήν :-(

Δημοσ.

Εγω παντως δεν εχω προβλημα να ξερουν το ονομα μου, να βλεπουν φωτογραφιες μου, να σχολιαζω και να σχολιαζουν (οχι πως ασχολουμαι κιολας). Απλα αυτο ειναι το νοημα του social networking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...