Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μα κανω αναζήτηση προγραμματος οδηγησης από το INTERNET, παίρνω τα ... και δεν γίνεται τίποτα.Δεν έχω το ρημαδο cd της κάρτας γραφικών.(μάλλον θα έφυγε σούμπιτο και δεν το κατάλαβα).Από δω και πέρα τι γίνεται?Όχι ότι με αγχώνει αλλά η άγνοια με σκοτώνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μα κανω αναζήτηση προγραμματος οδηγησης από το INTERNET, παίρνω τα ... και δεν γίνεται τίποτα.Δεν έχω το ρημαδο cd της κάρτας γραφικών.(μάλλον θα έφυγε σούμπιτο και δεν το κατάλαβα).Από δω και πέρα τι γίνεται?Όχι ότι με αγχώνει αλλά η άγνοια με σκοτώνει ή με γράφεις κανονικά ή δεν καταλαβαίνεις τι είναι το windows update...
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ... ή δεν μπορεί να το κάνει λόγω Authentication Tool...
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Όχι THresh δεν σε γράφω εκτός και αν όντως δεν ξέρω τι είναι το windows update.Νόμιζα πως εννούσες να ψάξουν τα windows drivers στο INTERNET.Εσύ προφανως εννοείς το Windows Update που αναβαθμίζει στοιχεία των Windows.Και αυτό το έχω κάνει πολλές φορές.Το θέμα είναι μήπως πρέπει να κάνω προσαρμοσμένη εγκατάση αναβαθμίσεων και να το βρω εκεί.ΤΟ δοκίμασα αλλά δεν βρήκα κάτι χρησιμο.Θα τα βάλω όλα να τελειώνουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 δεν θα το έλεγα έτσι όμως ναι πρέπει να κάνεις custom αναζήτηση για updates... εκεί θα βγάλει κατηγορία Drivers και θα έχει για την συγκεκριμένη "συσκευή"
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν όμως.Δεν υπάρχουν οδηγοί.Και ναι έχω ελληνικά ''παρ'αθυρα''
sokonik_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγω το εχω 6 μηνες ετσι κ δεν εχω κανενα προβλημα
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Τελικά κάτι βρήκα και κατέβασα και εφυγε το ερωτηματικό.Τώρα τι κατάφερα?Ελα μου ντε. http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/hdmiaudio-xp Εδώ για το αρχείο.Δοκίμασε το.
palawiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ATI Catalyst™ 8.9 HDMI Audio Driver for ATI Radeon HD 2900 Series for Windows XP Professional/Home Edition Για την 2900 λέει.Αλλά αν δουλευεί μην το προσπαθείς θα σου βγει κανένα πρόβλημα πάλι. Αν θέλεις το HD Audio από μένα 3850,ότι είχε στο cd πάρτο http://rapidshare.com/files/151230435/HDAudioDrv.rar.html Mέσα στον φάκελο ....\HDAudioDrv\HDAudio\XP έχει και το ελληνικό uaa audio class driver της ms.Aν τυχόν σου χρειαστεί κάποτε.
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Αυτό είναι το Insomnia .'Αμεσες λύσεις.
D@mi3n Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Τελικα παιδες αφου το HDMI ετσι και αλλιως δεν θα το χρησιμοποιησω απλα κατεργησα το PCI device που μου βγαζει και ξεμπερδεψα!Οσο για το γελοιο οπως δειχνει catalyst απλα εφαγε ενα ωραιο delete και το χαρηκα!Αποτελεσμα η καρτα να τρεχει καλυτερα στο VIDEO CARD STABILITY TEST χωρις αυτο, παρα μονο με τον driver της καρτας!!!Τωρα θελω μονο ενα καλο προγραματακι που να υποστηριζει την καρτα μου πλυν του catalyst για να κανω overclock!Σκεφτομαι να βαλω και κανα cpu μπας και βελτιωσω λιγο περισσοτερο την κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.