Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση ΑΤΙ HD4670!HELP!!!

D@mi3n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...θα ηθελα να ριξετε λιγο τα φωτα σας εδω!Μολις τοποθετησα μια SAPPHIRE RADEON HD4670 στο pc!Και αφου περασα ολους τους driver (της vga,catalyst)κτλ εκανα restart!Αφου ξανα ανοιξε λοιπον μoυ εβγαλε ανακοινωση οτι βρηκε μια συσκευη για εγκατασταση λογισμικου <<PCI device>>.Δεν ξερω τι ειναι αυτο το device.Η καρτα μου δουλευει κανονικα παντως!Εχω δοκιμασει μπας και βρω αυτον τον driver που ισως ζηταει παντου(και στο cd της vga και στο cd του mainboard και απο microsoft) αλλα τπτ!

Τι εννοει ο ποιητης γιατι σε λιγο ετσι οπως παει αυτο το PCI device που βγαζει θα γινουν τα FAMOUS LAST WORDS του pc μου!!!Αν μπορει καποιος να βοηθησει τον ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Δεν μπορω να βρω με τιποτα το link!Ξερετε μηπως που ειναι?Μεσω του αυτοματου update δεν βρισκει κατι!

Δημοσ.

Αυτοί οι οδηγοί της ati έχουν πολλές παραξενιές.Είναι στο δισκάκι εγκατάστασης,όμως πολύ πιθανό να μην στους παίρνει και να σου βγάζει μύνημα σφάλματος.

Επειδής και σε εμένα με 3850 έτυχε αρκετές φορές να έχω τα ίδια τι κάνω άμα μου κάτσει έτσι;

Καταρχήν θα πρέπει να σβήσεις τα πάντα ότι έχει σχέση με ati.Από φακέλους,registry,οδηγούς,διαχείρηση συσκευών,όλα.

Μετά από επανεκίνηση βάζεις το δισκάκι εγκατάστασης πας όχι στην αυτόματη εγκατάσταση αλλά για προχωρημένους και τσεκάρεις να εγκαταστήσει και το High definition.

Aν προηγουμένως δεν έχεις σβήσει όλους τους εναπομείνοντες φακέλους η εγκατάσταση θα τους βρει και θα βγάλει σφάλμα.

Πιστεύω έτσι να τα καταφέρεις,αν όχι ξαναπόσταρε.

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα, αυτό το βιολί με τους drivers της ATΙ της έχει κόψει έκατομμύρια πωλήσεις...

-----Προστέθηκε 5/10/2008 στις 02 : 30 : 13-----

Αμ, το framework 1.1 που θέλει οπωσδήποτε ? που το βάζεις...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν μπορω να βρω με τιποτα το link!Ξερετε μηπως που ειναι?Μεσω του αυτοματου update δεν βρισκει κατι!

κάνε windows update...θα σου βρει αυτό τον driver

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι όταν κάνεις αυτό δεν το βρίσκει...για αυτό έχω πει ήδη 2 φορές να κάνετε κανονικό windows update...

στην κατηγορία drivers θα βγάλει επιλογή...

Δημοσ.
Δημοσ.

Βαλε τo cd της καρτας και βαλε να κανει αναζητηση σπο την διαχειρηση συσκευων στο cd και θα στο βρει αμεσως. Αλλα και να μην κανεις τπτ δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...