Technology fan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Πώς γίνεται να κόψει κάποιος ένα ξύλο κάπως έτσι.. (με τι εργαλείο εννοώ)
mavlamemos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 αν εννοεις τα αυλακια αυτο γινεται με φρεζα.η με κεντρο κατεργασιας
Technology fan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ναι για τα αυλάκια ρωτάω! γενικώς στον χειρισμό δύσκολο είναι? (θα μπορώ να κάνω το αυλάκι ίσιο?) Μηπως υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε κανα μαγαζί να μου το κάνουν? πιο φτηνά δε θα βγει έτσι?
mavlamemos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 μονο σε ξυλουργια μπορεις να το κανεις...δεν ξερω ποσο θα σου παει καθολου πρεπει να ρωτησεις.δεν ειναι δυσκολη στο χειρισμο απλα ειναι ΜΟΝΟ για επαγγελματιες λογο του ογκου της (πολυ μεγαλο μηχανημα...)
Ampalon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Πηγαινε σε κανα μαραγκο-επιπλα κι αμα δουλευει εκεινη την ωρα αυτο το μηχανημα θα στο κανει και δε θα σου παρει τιποτα (αμα δεν ειναι κανενας φραγκοφονιας)
nick#18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 και στο section του o/c & case mod...τι ρολο παιζει αυτο με το ξυλο?
fireman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Γίνεται και με ρούτερ (όχι αυτό που έχουμε εμείς)!!, αρκεί να έχεις σταθερό χέρι.
SPSS07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 και στο section του o/c & case mod...τι ρολο παιζει αυτο με το ξυλο? ξυλινο case? χμμμ
bloodraven Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Οπως ειπε και ο fireman γινεται με router και σταθερό χερι ....ή βοήθεια απο ενα ισιο ξύλο, σιδερο. κλπ που θα χρησημοποιησεις σαν οδηγό για να γλυστρήσει πανω ο router. για ευθείες ειναι ευκολο. για καμπήλες και σχέδια ξεχασε το. Αν σε ενδιαφέρει ξύλινο case εχε υπόψη οτι το ξύλο δεν απάγει θερμότητα τοσο ευκολα, οπότε σχεδίασε καλή ψύξη.
Technology fan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 το router τι ειναι? ναι για ξύλινο case σκεφτομαι!
Deathy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Πηγαινε στα πρακτικερ να ρωτησεις παντως επειδη εγω εχω τετοιο ρουτερ δεν θα σε συμβουλευα να το χρησιμοποιησεις γιατι ενα λαθος και παει το δαχτυλακι... τελος παντων να κανεις case απο ξυλο ειναι ηλι8ιο αν οχι επικινδυνο οποτε κανε καλυτερα απο πλεξιγκλας ενα να ειναι και μουρατο..
teo64x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Γίνεται και με ρούτερ Δηλαδή αυτό το μαύρο κουτί που γράφει Conn-X να το βγάλω από το γραφείο μου; Είναι επικίνδυνο και για τα πλακάκια;
Deathy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Αλλο το μοντεμ-ρουτερ κ αλλο το ρουτερ μπερδευεις την ουτσα με την βουρτσα και σου ειπα να μη σπαμαρεις γιατι να'τος ο μπαμπουλας!
nyne Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το spam είναι το αλάτι της γης. εγω εχω ενα παλιο Thompson και ενα vood ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο για μια συκια που θελω να κοψω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.