Προς το περιεχόμενο

Περι ξύλου, απορία!

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι για τα αυλάκια ρωτάω! γενικώς στον χειρισμό δύσκολο είναι? (θα μπορώ να κάνω το αυλάκι ίσιο?) Μηπως υπάρχει η δυνατότητα να πάω σε κανα μαγαζί να μου το κάνουν? πιο φτηνά δε θα βγει έτσι?

Δημοσ.

μονο σε ξυλουργια μπορεις να το κανεις...δεν ξερω ποσο θα σου παει καθολου πρεπει να ρωτησεις.δεν ειναι δυσκολη στο χειρισμο απλα ειναι ΜΟΝΟ για επαγγελματιες λογο του ογκου της (πολυ μεγαλο μηχανημα...)

Δημοσ.

Πηγαινε σε κανα μαραγκο-επιπλα κι αμα δουλευει εκεινη την ωρα αυτο το μηχανημα θα στο κανει και δε θα σου παρει τιποτα (αμα δεν ειναι κανενας φραγκοφονιας)

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο fireman γινεται με router και σταθερό χερι ....ή βοήθεια απο ενα ισιο ξύλο, σιδερο. κλπ που θα χρησημοποιησεις σαν οδηγό για να γλυστρήσει πανω ο router. για ευθείες ειναι ευκολο. για καμπήλες και σχέδια ξεχασε το.

Αν σε ενδιαφέρει ξύλινο case εχε υπόψη οτι το ξύλο δεν απάγει θερμότητα τοσο ευκολα, οπότε σχεδίασε καλή ψύξη.

Δημοσ.

Πηγαινε στα πρακτικερ να ρωτησεις παντως επειδη εγω εχω τετοιο ρουτερ δεν θα σε συμβουλευα να το χρησιμοποιησεις γιατι ενα λαθος και παει το δαχτυλακι...:lol:

τελος παντων να κανεις case απο ξυλο ειναι ηλι8ιο αν οχι επικινδυνο οποτε κανε καλυτερα απο πλεξιγκλας ενα να ειναι και μουρατο..

Δημοσ.
Γίνεται και με ρούτερ

Δηλαδή αυτό το μαύρο κουτί που γράφει Conn-X να το βγάλω από το γραφείο μου; Είναι επικίνδυνο και για τα πλακάκια;

Δημοσ.

Αλλο το μοντεμ-ρουτερ κ αλλο το ρουτερ μπερδευεις την ουτσα με την βουρτσα και σου ειπα να μη σπαμαρεις γιατι να'τος ο μπαμπουλας! :o

Δημοσ.
Το spam είναι το αλάτι της γης. :P

εγω εχω ενα παλιο Thompson και ενα vood ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο για μια συκια που θελω να κοψω?:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...