Προς το περιεχόμενο

Φροντιστηρια Γερμανικων

cmizik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω φροντιστήριο γερμανικών στο κέντρο. Εχω βρει διάφορα (Γκαιτε,Κουκκιδης, Κατσιαουνης, Γλωσσικο Κεντρο Γερμανικών..).

Να προτιμήσω καποιο από αυτά(εχετε ακούσει ότι κάποιο είναι ιδιαίτερα καλό)?? Υπάρχει κάτι αλλο εκτος αυτών που εχω βρει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχει το πρόγραμμα του πανεπιστημίου Αθηνών που είναι 320 νομίζω για ένα χρόνο. Και το ινστιτούτο Goethe, είναι το ινστιτούτο Goethe, είναι καλό. =ρ

Δημοσ.
Υπάρχει το πρόγραμμα του πανεπιστημίου Αθηνών που είναι 320 νομίζω για ένα χρόνο. Και το ινστιτούτο Goethe, είναι το ινστιτούτο Goethe, είναι καλό. =ρ

πηγαινα 4 χρονια στο goethe και στα γυρω, αν δεν ξερεις καθολου και ξεκοινας τωρα καλυτερα να μην πας στο goethe, τα τμηματα ειναι μεγαλα και εχει πολυ κοσμο που εχει γνωσεις αλλα μαλλον τα σκατωσαν στα κατατακτηρια τεστ. Το αποτελεσμα ειναι πολυ ανομοιομορφα και μεγαλα τμηματα. Ενω και τα βιβλια που κανουν δεν ειναι και οτι καλυτερο, παλια και δεν ειναι πολυ επιτυχημενα. Στις μεγαλυτερες ταξεις ειναι καλυτερα.

Ο Κατσαουνης ειχε μικροτερα τμηματα και νομιζω δουλευε με καλυτερα βιβλια, αλλα ειναι λιγο φραγκοφονιας, κυνηγαει τους μαθητες να τον πληρωσουν την πρωτη καθε μηνα, σου λεει θα σου κανει εκπτωση αν φερεις κανα φιλο σου και τετοια...:mrgreen:

Η καλυτερη επιλογη imo ειναι να πας σε κανα μικρο μεχρι να αποκτησεις επιπεδο.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις, ρώτα στον Δήμο σου.

Οι Δήμοι κάνουν μαθήματα γλωσσών (συνήθως αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ιταλικά) ΔΩΡΕΑΝ, δύο δίωρα την βδομάδα.

Μόνο βιάσου, αιτήσεις κάνουν ΤΩΡΑ (στο δικό μας Δήμο π.χ. έως 10/10).

Αλλιώς, συμφων'ω με τον προλαλήσαντα: πήγαινε σε ένα μικρό που θα ασχοληθεί μαζί σου.

Δημοσ.

Υπάρχει και ο Ελληνογερμανικός συσχετισμός ή αλλιώς Deutsch für Griechen στο κέντρο. Έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο από το Goethe, αλλά και λίγο ακριβότερο. Εγώ ξεκινάω αυτή τη βδομάδα. Ελπίζω να είναι όντως καλό γιατί σκας 2 χιλιάρικα το χρόνο.

Δημοσ.
Υπάρχει και ο Ελληνογερμανικός συσχετισμός ή αλλιώς Deutsch für Griechen στο κέντρο. Έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο από το Goethe, αλλά και λίγο ακριβότερο. Εγώ ξεκινάω αυτή τη βδομάδα. Ελπίζω να είναι όντως καλό γιατί σκας 2 χιλιάρικα το χρόνο.

OΤαν λες 2000 το χρόνο τι ακριβως εννοεις? Γιατι τα φροντιστηρια ξεκινανε Οκτ-Ιουνιο που δείνεις και τις εξετάσεις δηλ.9 μηνες περιπου...το μήνα πόσο σου βγαίνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...