chris2060 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ξερει κανεις που ειναι το vanillia στην θεσσαλονικη? αυτο που παιζει ελληνικη μουσικη. πανω απο παραλιακη καπου αλλα που ακριβως? Thanks
Rakka Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Εχουμε στην Λαμία μαγαζι με τέτοιο όνομα.Δν ξέρω όμως αν ενδιαφέρεσαι.Αν πέρναγα φέτος πολυτεχνείο στη συμπρωτεύουσα θα είχα κ εγω την απορία
elven Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αφού ξέρεις που περίπου είναι το λογικό είναι να ρωτήσεις στο Insomnia και όχι όταν βρίσκεσαι εκεί κοντά να ρωτήσεις κάποιον
livewire Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ξερει κανεις που ειναι το vanillia στην θεσσαλονικη?αυτο που παιζει ελληνικη μουσικη. πανω απο παραλιακη καπου αλλα που ακριβως? Thanks Είσαι στη γωνία Νίκης(παραλιακή) με Βενιζέλου, ωραία? Το θλιβερό γωνιακό μπαράκι λέγεται Κοραλλάκι (don't ask). Ανεβαίνεις τη Βενιζέλου και στο πρώτο στενό δεξιά- πεζόδρομος και λέγεται Καλαποθάκη - θα βρείς στα δέκα μέτρα το Βανίλια απέναντι από ένα καινούριο, το Soul. Μόλις φτάσεις εκεί, ρώτα μερικούς απ'τους θαμώνες τί πήγε στραβά στη ζωή τους.
Arcanaloth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Είσαι στη γωνία Νίκης(παραλιακή) με Βενιζέλου, ωραία?Το θλιβερό γωνιακό μπαράκι λέγεται Κοραλλάκι (don't ask). Ανεβαίνεις τη Βενιζέλου και στο πρώτο στενό δεξιά- πεζόδρομος και λέγεται Καλαποθάκη - θα βρείς στα δέκα μέτρα το Βανίλια απέναντι από ένα καινούριο, το Soul. Μόλις φτάσεις εκεί, ρώτα μερικούς απ'τους θαμώνες τί πήγε στραβά στη ζωή τους. Ό,τι ακριβώς θα έγραφα και εγώ. Σωστός ο livewire σε όλα τα σχόλια.
klainmaingr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Πρώην vinillio kai dolls & drinks? Πότε πρόλαβαν και άλλαξαν σε 2μήνες; Epic fail μαγαζιά.. prefer coral & must.
Garnele Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Το κοραλ ειναι εκείνη η αηδία απέναντι από το λιμάνι που ξεχειλίζει κόσμο και δεν μπορείς να διασχίσεις το πεζοδρόμιο;
klainmaingr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Το κοραλ ειναι εκείνη η αηδία απέναντι από το λιμάνι που ξεχειλίζει κόσμο και δεν μπορείς να διασχίσεις το πεζοδρόμιο; y (δέκα χαρακτήρες)
Arcanaloth Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Το κοραλ ειναι εκείνη η αηδία απέναντι από το λιμάνι που ξεχειλίζει κόσμο και δεν μπορείς να διασχίσεις το πεζοδρόμιο; Που στέκεσαι σαν καραγκιόζης στη μέση του δρόμου (κυριολεκτικά),ξεπαγιάζεις,πληρώνεις 12 ευρώ το ποτό αλλά την άλλη μέρα λες στη δουλειά με ένα χαμόγελο αυταρέσκειας "χτες πήγα coral, τα σπάει" και οι μισοί σε κοιτάζουν με λύπηση και οι άλλοι μισοί με βλέμα "wow,είσαι και γ@μώ τα άτομα". Για μένα το χειρότερο μαγαζί στην πόλη με τον πιο δήθεν κόσμο. Κάθε φορά που με τραβάνε κυριολεκτικά, την παλεύω για καμιά ώρα και μετά άλλη μια ώρα βλαστημάω που ενώ ξέρω τι παίζει πάλι την πάτησα.
klainmaingr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Indeed... αλλα απο το να πας στα μαγαζιά που αναφέρει ο δημιουργός του θέματος.. χίλιες φορές coral... Βασικά χίλιες φορές "αέρα" που είναι και απο τα αγαπημένα μου μαγαζιά Even better cardhu ή θερμαικό...
Garnele Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μπα, παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε. Εγώ τα έχω κόψει αυτά. Μόνο για να πουλήσω κανένα σιντί πηγαίνω προς τα κει. ()
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.