mavroulis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά! Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα... Αγόρασα αυτή ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650528 ) τη θήκη για εξωτερικό σκληρό δίσκο και έναν 640GB WD από Πλαίσιο. Το πρόβλημα μου είναι ότι αν τον συνδέσω με την e-sata ο υπολογιστής (Win SP2 ) δεν τον βλέπει καθόλου. Αν τον συνδέσω μέσω USB 2.0 τον αναγνωρίζει στο Device Manager, αλλά στο My Computer δεν τον εμφανίζει καθόλου. Στην ασφαλή κατάργηση τον αναφέρει απλά ως USB Mass Storage Device, χωρίς να γράφει κάποιο γράμμα δίπλα ( πχ Ε: ). Με τη usb τον δοκίμασα και στο φορητό με Vista αλλά ούτε τότε τον αναγνώρισε στο My Computer. Drivers της θήκης για Xp-Vista δεν υπάρχουν. Καμιά ιδέα;
slaughter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ποια Motherboard έχεις? όταν το συνδέσεις με usb πρέπει να πάς στο my computer -> δεξί κλίκ manage->disk management -> να βρεις τον δίσκο κ να τον κάνεις format !!! αν τα κάνεις όλα αυτά μπορεί να τον βρει κ σαν eSata
mavroulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Η μητρική μου (Asus M2A-VM) δεν έχει θύρα e-sata. Στη συσκευασία της θήκης περιέχεται ένας sata to e-sata μετατροπέας. Θα το κοιτάξω μόλις πάω στο PC. Ευχαριστώ για την απάντηση!
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 περιέχεται ένας sata to e-sata μετατροπέας. Yπάρχει τέτοιος adapter?
Kapazo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Για να τον αναγνωρισει μεσω e-sata θα πρεπει καθε φορα που τον συνδεις να κανεις επανεκκινηση.
mavroulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Yπάρχει τέτοιος adapter? " ... παρέχεται bracket για το πίσω μέρος του υπολογιστή σας με έξοδο eSATA ... " έτσι το γράφει το e-shop - συγγνώμη αν σε μπέρδεψα
Vatos_locos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Yπάρχει τέτοιος adapter? ψέυτικο e-sata είναι απλά σου δίνει την δυνατότητα να έχεις ένα sata cage και να το ενώσεις στο pc σου για αυτό και θες και restart στο plug/unplug τα real e-sata είναι hot swappable
wert Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εγώ έχω πάρει αυτό το εξωτερικό κουτί και του έβαλα ένα δίσκο και όλα μια χαρά. Τον έχω συνδέσει μάλιστα με αυτό το ψευτόesata που λέτε. Η απορία μου είναι η εξής. Τον ανοίγω και τον κλείνω από το κουμπάκι του ρεύματος on-of που έχει αφού απλά τον έχω για αποθήκη. Είναι όμως σωστή κίνηση αυτή; Δεν έχω δει πάντως κάποιο πρόβλημα δουλεύοντάς τον έτσι.
HamerZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805693&ref=pathfinder Και είναι hot swappable, παρόλο που χρησιμοποιεί εσωτερικό sata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.