Προς το περιεχόμενο

Μέχρι πόσα φλασάκια σε μια σελίδα?

satmagic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πόσα φλασάκια μπορούμε να βάλουμε σε μια σελίδα?

Συγκεκριμένα σε μια σελίδα εχω βάλει 5 φλασάκια ( το μεγαλύτερο είναι 24kb ) και κάνοντας preview της σελίδας:

στον ΙΕ τα flash παίζουν κανονικά :-), στον Opera παίζουν αλλά κάπως αργά :-( και τέλος στον Firefox σέρνονται :cry:.

Θα συμβαίνει το ίδιο οταν το site άνεβει στον server? δηλαδή κάποιος που θα δεί την σελίδα με Firefox θα έχει το ιδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα ναι.

Γενικά, πρέπει να ξέρεις ήδη, πως είναι άκρως ενοχλητικά τα πολλά flash σε μία σελίδα.

Εγώ όπως και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούμε κάποιο block για τα flash στις σελίδες.

Δημοσ.

+1 @ alex2005

Τα flash μπορεί να ναι πιο μουράτα /εντυπωσιακά αλλά μην το παρακάνεις. Αν κάποιο απ αυτά απεικονίζει κάτι σημαντικό που θες να το βλέπουν όλοι χρησιμοποίησε κάποιον άλλο τρόπο.

Δημοσ.

alex ευχαριστώ για την γρήγορη απαντησή σου.

Εγώ όπως και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούμε κάποιο block για τα flash στις σελίδες.

Θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό καθότι αρχάριος.

Δημοσ.

Για Firefox υπάρχει αυτό το οποίο και χρησιμοποιώ.

Έτσι αποφεύγω τα ενοχλητικά flash. :-)

Αυτά είναι πλέον αρκετά διαδεδομένα και έχουν σαν αποτέλεσμα οι επισκέπτες του site σου να μην βλέπουν καν τα flash, και αυτοί που τα βλέπουν να μαρτυράνε την ώρα και την στιγμή που μπήκαν στο site. :-)

Σαν εναλλακτική θα σου πρότεινα (στην περίπτωση που τα flash είναι απλά κινούμενες εικόνες) να τα κάνεις σε animated gif.

Για να καταλάβεις, να πως βλέπω το insomnia εγώ:

insomniaod4.jpg

Όπως καταλαβαίνεις το καημένο το Πλαίσιο πλήρωσε τσάμπα διαφήμιση, τουλάχιστον όσο αναφορά εμένα. :-)

Δημοσ.

Μάλλον θα μειώσω στο ελάχιστο τα flash της σελίδας ώστε να μην δημιουργούν πρόβλημα στον επισκέπτη.

Thank's

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...