littlelouievegos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Και φυσικα αφου ειχαν παει για iphone ευθης εξαρχης γνωριζαν πολυ καλα τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα του και ειχαν κανει μια επιλογη που αρμοζει σε ενα ενημερωμενο καταναλωτη. Αρα γνωριζουν γκαραντι σου λεω, και θα εκμεταλλευτουν/διαπιστωσουν στο επακρο τις δυνατοτητες/αδυναμιες της windows mobile πλατφορμας μεσα απο τα νεα "υπερπληρη" κινητα τους. Α ρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου..
griniaris81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δε χρειάζεται να μηδενίζεται έτσι μια συσκευή για Να αναδείξετε κάποιο άλλο...κ σας μιλάει κάτοχος ενός wm συσκευής του xperia..αν ασχοληθείς με το iphone ανακαλύπτεις πολλά καλούδια...
Critter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Κοιτα, το iphone ουσιαστικα ειναι ενα mp3 player με δυνατοτητα λειτουργειας και ως κινητο τηλεφωνο. Οσοι ας πουμε έχετε δει το ipod touch, ειναι το ιδιο. Τα θετικα του iphone ειναι οτι δεν χανει ευκολα αξια σε περιπτωση μεταπωλησης, ειναι όντως το καλυτερο απο αποψη mp3 player, τα μισα απο τα μειονεκτηματα του διορθωνονται με jailbreak (μαλιστα εχει σπάσει και το bluetooth συμφωνα με πηγες και video που εχουν κυλοφορησει), είναι μηχανικα πιο αρτιο αφου ολα τα εξαρτηματα τα φτιάχνει ενας κατασκευαστης (ειναι χαρακτηριστικο οτι interfaces του iphone εχουν mac addresses με ένα αριθμο διαφορα!!!) κατι σημαντικο οσον αφορα τα κολληματα φανταζομαι που το wm έχει αρκετα. Εδω να επισημανω οτι η ελλειψη ελληνικων που λυνεται με jailbreak μεν, ειναι απαραδεκτη γιατι ακομα και εμπειροι χρήστες κομπιουτεραδες πρεπει να ψαχνουν με τις ωρες για να κανουν το jailbreak. Σπαστικα πράγματα δλδ και λογικα χάνεις και εγγυηση με jailbroken συσκευη. ΑΠο εκει και περα το οτι δεν έχει για παραδειγμα αναφορα, ειναι απαραδεκτο για κινητο. Το οτι δεν έχει copy paste και ολα πρεπει να γινουν απο itunes επισης. Τέλος, το νταβατζιλικι που πουλανε για να πλουτισουν οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας που έχουν κανει συμφωνιες με το GPS είναι άκρως εκνευριστικο.
griniaris81 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι το μόνο κινητό που έχει ανθρώπους που το λατρεύουν κ τους υπόλοιπους που το μισούν...κάτι σαν τον ολυμπιακό δηλαδή. ..
linkin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 χμμ θα διαφωνισω.εμενα πχ μου αρεσει ως εμφανιση αλλα ως συσκευη το βρισκω ελλειπες.εν ολιγοις με αφηνει αδιαφορο.
Roni_23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εχω το Omnia και δεν ξερω ποιους χαρτες να βαλω για το GPS...Ξερει καποιος να μου προτεινει???
nickarmy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 πείρα το omnia με 16γ λειτουργικό έχω τα windows 6.1 εχω καποιες ερωτησεις 1)όταν μπαινω στο ιντ μπορουν να μου βάλλουν ιο ,αν ναι τι μπορω να κανω για να προστατευτώ 2) όπως ειπα έχω την εκδοση 6.1 βγηκε 6.5 ακουσα μπορω να την βάλλω με το update δωρεάν ? (ποιες διαφορορές έχει?) 3)απο θέμα software τι γινετε που μπορώ να βρώ δωρεάν ή και όχι (μπορητε να μου στηλετε συνδεσμους στο email μου) 4)μπορώ να πάρω με κάποιο τροπο μπακυπ όλη την συσκυή (μαζι με το λειτουργικό) ευχαριστώ
runner1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 1.ΟΧΙ 2.Δεν ξέρουμε ακόμα.Πρώτα θα βγουν αναβαθμίσεις στα HTC.Για τις υπόλοιπες εταιρείες....ακόμα είναι νωρίς εκτός αν βγουν διάφορες cooked roms (αν και ήδη κάτι έχουν βγει!!).Πάντως να ξέρεις ότι θα αργήσουν αρκετά ακόμα! 3.Κοίτα τα ΡΜ σου. 4.Στην ουσία δεν μπορείς να κάνεις backup το λειτουργικό-firmware.Για την ακρίβεια δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις έτσι.ΟΜΩΣ χρησιμοποίησε το SPB Backup και με αυτό μπορείς να κάνεις ότι θες.Δηλαδή μετά από hard reset να επαναφέρεις επαφές,προγράμματα κ.α.!Στο ΡΜ που έστειλα μπορείς να βρεις και άλλα προγράμματα!
kage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 μια που κανεις Update μια που χανεις την εγγυηση ακομη κ αν ειναι apo site exwterikou ths samsung
gohanss4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ξερετε αν το omnia πωλειται στα καταστηματα της vodafone γιατι δεν το bλεπω στο site της fodafone.Σαν πιο φτηνη εναλλακτικη τι προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.