ReaLity Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εχω το ΟΜΝΙΑ κατι λιγοτερο απο 2 μηνες και πιστευω οτι μαζι με το HD ειναι τα κορυφαια κινητα. Εχουν σχεδον τα παντα. Και βρισκεις πολυ ευκολα απειρες εφαρμογες και παιχνιδια. Η οθονη αν κ οριακα μικροτερη του iphone καλυπτει τα παντα! Βεβαια χωρις το spb mobile shell νομιζω καθε pocket pc και σιγουρα το ΟΜΝΙΑ εχουν χαλια βασικο μενου. Απο εκει κ περα θα το αλλαζα σιγουρα με το iphone διοτι πολυ απλα δεν χρειαζομαι τοσο πολυπλοκοτητα που εχει και σε συνδιασμο με platform windows mobile το καθυστα δευτερη επιλογη για εμενα πλεον. Γενικα ειναι για πιο λογο το χρειαζεσαι. Συγκριτικα και τα 2 ειναι κορυφαια κ το καθενα εχει τα θετικα και αρνητικα του. Σιγουρα θα κοιταζα το palm pre! αλλα μεχρι να ερθει θα δουμε....
ReaLity Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 εχω το ΟΜΝΙΑ κατι λιγοτερο απο 2 μηνες και πιστευω οτι μαζι με το HD ειναι τα κορυφαια κινητα. Εχουν σχεδον τα παντα. Και βρισκεις πολυ ευκολα απειρες εφαρμογες και παιχνιδια. Η οθονη αν κ οριακα μικροτερη του iphone καλυπτει τα παντα! Βεβαια χωρις το spb mobile shell νομιζω καθε pocket pc και σιγουρα το ΟΜΝΙΑ εχουν χαλια βασικο μενου. Απο εκει κ περα θα το αλλαζα σιγουρα με το iphone διοτι πολυ απλα δεν χρειαζομαι τοσο πολυπλοκοτητα που εχει και σε συνδιασμο με platform windows mobile το καθυστα δευτερη επιλογη για εμενα πλεον. Γενικα ειναι για πιο λογο το χρειαζεσαι. Συγκριτικα και τα 2 ειναι κορυφαια κ το καθενα εχει τα θετικα και αρνητικα του. Σιγουρα θα κοιταζα το palm pre! αλλα μεχρι να ερθει θα δουμε....
kage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 κ γω ειμαι αναμεσα σε iphone k ομνια.στο 1ο δεινω 200ε κ στο αλλο 280. το Iphone μ αρεσει αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει χαρτες για το gps+καμερα μολις 2Mp
kage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 κ γω ειμαι αναμεσα σε iphone k ομνια.στο 1ο δεινω 200ε κ στο αλλο 280. το Iphone μ αρεσει αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει χαρτες για το gps+καμερα μολις 2Mp
ilion198 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 εγέ που είμαι ανάμεσα σε iphone 330 omnia 380 htc touch hd 460 nokia 5800 150 κ δεν ξέρω ποιο να πάρω!
ilion198 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 εγέ που είμαι ανάμεσα σε iphone 330 omnia 380 htc touch hd 460 nokia 5800 150 κ δεν ξέρω ποιο να πάρω!
Vasilisxd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον δεν σας βλέπω να παίρνετε iPhone. Η Voda λέει πως περιμένει τις επόμενες παραλαβές τον Απρίλιο !!!!!! Προς το παρόν δεν υπάρχει ουτε για δείγμα διαθέσιμο Ετσι είπαν σε φίλο μου που ρώτησε σε 2 διαφορετικές πόλεις. Κριμα... δεν μπορω να καταλάβω πως τα έχουν σκ@τώσει ετσι. Το καλό με εμάς τους Εχοντες είναι οτι η μεταπωλητική του αξία πλησιάζει την κανονική τιμή αγοράς +1 στο iPhone
Vasilisxd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον δεν σας βλέπω να παίρνετε iPhone. Η Voda λέει πως περιμένει τις επόμενες παραλαβές τον Απρίλιο !!!!!! Προς το παρόν δεν υπάρχει ουτε για δείγμα διαθέσιμο Ετσι είπαν σε φίλο μου που ρώτησε σε 2 διαφορετικές πόλεις. Κριμα... δεν μπορω να καταλάβω πως τα έχουν σκ@τώσει ετσι. Το καλό με εμάς τους Εχοντες είναι οτι η μεταπωλητική του αξία πλησιάζει την κανονική τιμή αγοράς +1 στο iPhone
Mr V Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον δεν σας βλέπω να παίρνετε iPhone. Η Voda λέει πως περιμένει τις επόμενες παραλαβές τον Απρίλιο !!!!!! Προς το παρόν δεν υπάρχει ουτε για δείγμα διαθέσιμο Ετσι είπαν σε φίλο μου που ρώτησε σε 2 διαφορετικές πόλεις. Κριμα... δεν μπορω να καταλάβω πως τα έχουν σκ@τώσει ετσι. Το καλό με εμάς τους Εχοντες είναι οτι η μεταπωλητική του αξία πλησιάζει την κανονική τιμή αγοράς +1 στο iPhone Σιγα....εγω πυ πηγα προχτες για ανανεωση συμβολαιου και ειχα 300β ευρω επιδοτηση μπορουσα να παρω i phone και δεν πηρα.....ωραιο ως εμφανιση αλλα ολα τα υπολοιπα αστοοο.....τελικα πηρα το 5800 και δεν εδωσα και πολλλα επιπλεον,
Mr V Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον δεν σας βλέπω να παίρνετε iPhone. Η Voda λέει πως περιμένει τις επόμενες παραλαβές τον Απρίλιο !!!!!! Προς το παρόν δεν υπάρχει ουτε για δείγμα διαθέσιμο Ετσι είπαν σε φίλο μου που ρώτησε σε 2 διαφορετικές πόλεις. Κριμα... δεν μπορω να καταλάβω πως τα έχουν σκ@τώσει ετσι. Το καλό με εμάς τους Εχοντες είναι οτι η μεταπωλητική του αξία πλησιάζει την κανονική τιμή αγοράς +1 στο iPhone Σιγα....εγω πυ πηγα προχτες για ανανεωση συμβολαιου και ειχα 300β ευρω επιδοτηση μπορουσα να παρω i phone και δεν πηρα.....ωραιο ως εμφανιση αλλα ολα τα υπολοιπα αστοοο.....τελικα πηρα το 5800 και δεν εδωσα και πολλλα επιπλεον,
Vasilisxd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Σιγα....εγω πυ πηγα προχτες για ανανεωση συμβολαιου και ειχα 300β ευρω επιδοτηση μπορουσα να παρω i phone και δεν πηρα.....ωραιο ως εμφανιση αλλα ολα τα υπολοιπα αστοοο.....τελικα πηρα το 5800 και δεν εδωσα και πολλλα επιπλεον, Πές μου please σε ποιο κατάστημα ρωτησες μήπως προλάβω τον φίλο μου να το παρει... Αν και δέν νομίζω 2 διαφορετικά καταστήματα να μας λέγανε μπαρούφες και θέλανε τα iPhone για τον εαυτό τους. Ολα τα υπόλοιπα φαντάζομαι εννοεις την Camera και το Bluetooth ε ; btw Με'γειά την πλαστικούρα σου, εάν ποτε καταφέρεις να το λειτουργήσεις γιατι αποσο αναφέρουν 2 μεγάλα Site (GSM-Arena και End-Gadget) στο εκτενέστατο Review τους είναι μακράν το χειρότερο Touch interface, και δέν την παλεύει ούτε για πλάκα. Μου κάνει εντύπωση πως γίνετε να το θάβουν με τόσο χάλια κριτικές, σίγουρα η Nokia θα τους έχει ψιλοθυμώσει. Παντως να τα παίρνουν απο την Apple αποκλειετε.
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 vodafon vouliagmenhs μονο 16Gb ta 8aria iphone δεν ηξεραν ποτε θα ξαναφερουν
Critter Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια, το iphone μονο για μουρη ειναι : Δεν έχει GPS software Δεν έχει υποστήριξη Ελληνικών Δεν έχει αναφορά παράδοσης SMS Δεν έχει MMS Δεν έχει Video Call Camera Δεν έχει εγγραφή Video Δεν στέλνει και λαμβανει δεδομένα με Bluetooth (μονο για hands free ειναι) Δεν κάνει συγχρονισμο μέσω WiFi Δεν έχει Copy Paste!!! Έχει 2 mp camera χωρίς autofocus και flash Είναι πολυπλοκος ο μηχανισμος με τα itunes και το software το οποιο ως επι το πλειστον αγοράζεις. Πάλι καλα που παίρνει και τηλεφωνο δλδ. Εγω πάω για HD.
iced Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 vodafon vouliagmenhs μονο 16Gbta 8aria iphone δεν ηξεραν ποτε θα ξαναφερουν Ψαχνει ενας φιλος 8αρι και εχει τρομαξει να βρει..... Μαλλονθα παει για omnia
polidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια, το iphone μονο για μουρη ειναι : Δεν έχει GPS software Δεν έχει υποστήριξη Ελληνικών Δεν έχει αναφορά παράδοσης SMS Δεν έχει MMS Δεν έχει Video Call Camera Δεν έχει εγγραφή Video Δεν στέλνει και λαμβανει δεδομένα με Bluetooth (μονο για hands free ειναι) Δεν κάνει συγχρονισμο μέσω WiFi Δεν έχει Copy Paste!!! Έχει 2 mp camera χωρίς autofocus και flash Είναι πολυπλοκος ο μηχανισμος με τα itunes και το software το οποιο ως επι το πλειστον αγοράζεις. Πάλι καλα που παίρνει και τηλεφωνο δλδ. Εγω πάω για HD. Εγω μόνο γνωρίζω 5 ατομα συνάδελφοι και φιλαρακια που δωσανε(όσο όσο μαλιστα) τα iphone για να παρουν ομνια και HTC. E!! καλα κανεις και τα λες να ξεστραβωθουνε λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.