Προς το περιεχόμενο

γνωμες για το Samsung i900 omnia

lethes7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν διαβασεις το αρχικο post λεει οτι ειναι αναμεσα σε iphone και omnia. Εαν θεωρεις οτι το jailbreak ειναι για ψαγμενους κανεις λαθος. Ειναι σαν μιά αποιαδηποτε εγκατασταση προγραματος σε windows. Ημαρτον 3 κλικ setup ειναι.

Το να περασεις τις επαφες σου ειναι 1 μερα δουλεια και δεν νομιζω οτι ειναι λογος να μην το αγορασεις.

Τι ενοεις οτι δεν μπορεις να να περασεις με Ελληνικα τις επαφες, εγω εδω ποσταρω στα Ελληνικα μεσω του iphone.

Εχεις δει ποτε πως σκρολάρει το iphone τις επαφες ? Ειναι σαφως ανωτερο απο το omnia στον τομεα αυτο

Και πιο ευκολο να βρεις οτι ψαχνεις στις επαφες.

Btw ψαξε πριν αγορασεις, μπες μια http://www.iphonehellas.gr να δεις τι παιζει

Οσο για την ευχρηστια.... Οταν πιασεις στα χερια σου και δουλεψεις με το iphone θα καταλαβεις τι παει να πει ευχριστια σε touch συσκευες

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το να περασεις τις επαφες σου ειναι 1 μερα δουλεια και δεν νομιζω οτι ειναι λογος να μην το αγορασεις.

Να περάσω με το χέρι 2000 επαφές με καμιά 20αριά πεδία η κάθε μία; Ούτε ένας μήνας δεν φτάνει. Ενώ με bluetooth θα περνούσαν μέσα σε μισή ώρα όλες.

Τι ενοεις οτι δεν μπορεις να να περασεις με Ελληνικα τις επαφες, εγω εδω ποσταρω στα Ελληνικα μεσω του iphone.

Από ότι γνωρίζω, αν προσθέσεις μια νέα επαφή, δεν δέχεται Ελληνικά.

Και πιο ευκολο να βρεις οτι ψαχνεις στις επαφες.

Δηλαδή πχ μπορώ να βρω όλες τις επαφές που κατοικούν στην Χ πόλη ή όσους ασκούν το Υ επάγγελμα ή όσους έχουν email στο yahoo.gr ? Διότι με το SE μου, μπορώ!

Δημοσ.
Ειρωνας ;

Υπαρχει δηλαδη καποιος που μπορει να πει οτι υπαρχει καλυτερο λειτουργικο σε κινητο; Πιο; τα WinMo που σερνονται ή μηπως το Symbian που εχει 5 χρωματα ολα και ολα στα εικονιδια και μενου του;

Μηπως λεω μηπως το λειτουργικο του iphone ειναι Unix και συγκεκριμενα OSX; Μηπως παει σφαιρα σε συγκριση με τα WinMo και εχει φοβερη αρχιτεκτονικη και πολυπλοκοτιτα απο το Symbian;

Αλλα ξερω τι φταιει και παει σφαιρα, λειπει το bluetooth ρε που στα αλλα κινητα τα καθυστερει.

Μηπως οταν το κανεις Jailbreak εχεις ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια σε Menu και μπορεις να κατεβασεις τα παντα απευθειας απο το κινητο χωρις αναγκη υπαρξης Η/Υ; Μηπως μπορεις να ψαξεις και να κατεβασεις mp3 απο τα podcasts σαν να ειχες ενα Η/Υ με limewire; Μηπως η καλυτερη κοινοτιτα (forum) για το iphone ειναι Ελληνικη και σε βοηθαει να κανεις οτι χρειάζεσε και καθε μερα ανανεωνετε με ανακοινωσεις εφαρμογων κτλπ;

Παμε στην οθονη. Μηπως λεω μηπως εχει multitouch; μηπως δεν χρειαζετε πενακι; μηπως εχει φτιαχτει οταν πληκτρολογεις κάτι να καταλαβενει ποτε το ακουμπας με την ακρη του δαχτυλου ή ποτε κατα λαθος το πατας με ολο το δαχτυλο ή ποτε χρησιμοποιεις 2 ή και περισσοτερα δαχτυλα; Μηπως το multitouch ειναι χρονια μπροστα απο τα αλλα συστηματα εισαγωγης και επιδρασης? Μηπως η microsoft φτιαχνει τωρα surface pc με multitouch; αλλα μπα... Μαλλον θα φταιει το marketing της apple και ολά αυτα εινάι στην φανασια μου.

Παμε στην κατασκευη. Μηπως τα σπαει λιγο; μηπως , λεω μηπως ειναι Αδιαβροχο; μηπως η ποιοτιτα κασκευης ειναι κορυφαια; μπά ιδεα μου ειναι, εμπιπτει και αυτο στο marketing της apple.

Με αυτα και με αυτα καλυψαμε Λειτουργικο , Hid(επιδραση με τον χρηστη) και κατασκευή. Τι αλλο μας μενει.... Α ναι η camera. Λοιπον η καμερα ειναι 2mp και ειναι χαλια σε σχεση με τα 5mp του Omnia αλλα αποδεκτη για καμερα κινητου

Και τελειωνοντας ξαναλεω, οποιος νομιζει οτι το iphone δεν αξιζει τα λευτα του ή οτι δεν ειναι καλη συσκευη ειναι πολυ λαθος.

Τελος το post αυτο εγινε απο το κινητο μου με σχετικα μεγαλη ανεση.

ok steve!! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εαν μπορεις να ψαξεις λιγο θα δεις πως...

Εαν το κινητο σου κανει (που κανει) συγχρονισμο με το Outlook και περναει τις επαφες σου εκει τοτε μπορεις να στηλεις τις επαφες στο iphone οπως ακριβως τις εχεις και στο κινητο σου.

Εαν κανεις jaibreak το iphone που όλοι το κανουν τοτε μπορεις μια χαρα να περασεις τις επαφες σου σε Ελληνικα, δυναμικά ή μεσω outlook.

Οντως αυτο με τις επαφες δεν γινετε αλλα εαν βαλεις το contact finder με 2€(ή τζαπα σπασμενο) εχεις ακριβως αυτο που περιγραφεις πάραπανω.

Οσο για τον φιλο που με λεει steve απλως ας μου πει που εχω αδικο; στο ποστ μου, ας μου βρει εστω και ενα παραπτωμα

Υσ. Το να βαλεις μια αυθεντικη εφαρμογη στο iphone ή να βαλεις μια σπασμενη ΔΕΝ απαιτει την υπαρξη υπολογιστη και μαλιστα ειναι σε μενου του iphone οπου βλεπεις μερικα screenshot την περιγραφη καθως και την αξιολογηση της εκαστοτε εφαρμογης. Φυσικα πρεπει να έχεις dataplan (ιντερνετ) για να τα δεις + κατεβάσεις

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει αν εχεις δικιο η αδικο.με ενοχλει ιδιαιτερα ο φανατισμος που εχετε καποιοι με ΑΠΤΑ πραγματα λες και εχετε μετοχες στην εν λογω εταιρια!βλεπεις ati vs nvidia,amd vs intel Kλπ κλπ...

αμα γουσταρεις τοσο πολυ το κινητακι σου κρατα το για παρτι σου να το χαιρεσαι και να γουσταρεις,δεν ειναι απαραιτητο να τσακωνεσαι με τον καθενα(ο β'ενικος δεν αναφερεται προσωπικα σε σενα)

αντε,χαρουμενο 2009 να εχουμε.

Δημοσ.

τελικά αυτή την μ.... το omnia δεν το θέλει κανείς ???

Επίσης μια παρατήρηση μετά απο τις τελευταίες δυο σελιδες που διάβασα...τα κινητά δε προορίζονται και ουτε πρόκειται να αντικαταστήσουν κανένα μέλος του ανδρικού σώματος κατά συνέπεια τσάμπα συγκρίνεστε.. δεν αποτελούν προέκταση σην τελική αυτά που λέμε μετράνε και οχι με τι τα λέμε.

Τώρα όποιος θέλει να δαπανήσει μια ώρα, μια μέρα, ένα μήνα ή ένα χρόνο για να seτaρει κάθε φορά το νέο του gadget πρέπει απλά να γνωρίζει ότι αυτός είναι χρόνος κλεμένος απο αλλες δραστηριότητες της ζωής του,... δικαίωμα του όμως.

Δημοσ.
Εαν μπορεις να ψαξεις λιγο θα δεις πως...

Εαν το κινητο σου κανει (που κανει) συγχρονισμο με το Outlook και περναει τις επαφες σου εκει τοτε μπορεις να στηλεις τις επαφες στο iphone οπως ακριβως τις εχεις και στο κινητο σου.

Εαν κανεις jaibreak το iphone που όλοι το κανουν τοτε μπορεις μια χαρα να περασεις τις επαφες σου σε Ελληνικα δυναμικά ή μεσω outlook.

Οντως αυτο με τις επαφες δεν γινετε αλλα εαν βαλεις το contact finder με 2€(ή τζαπα σπασμενο) εχεις ακριβως αυτο που περιγραφεις πάραπανω.

Οσο για τον φιλο που με λεει steve απλως ας μου πει που εχω αδικο; στο ποστ μου, ας μου βρει εστω και ενα παραπτωμα

Υσ. Το να βαλεις μια αυθεντικη εφαρμογη στο iphone ή να βαλεις μια σπασμενη ΔΕΝ απαιτει την υπαρξη υπολογιστη και μαλιστα ειναι σε μενου του iphone οπου βλεπεις μερικα screenshot την περιγραφη καθως και την αξιολογηση της εκαστοτε εφαρμογης

τι ακριβώς εννοείς, ελληνικά δυναμικά;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ειρωνας ;

Υπαρχει δηλαδη καποιος που μπορει να πει οτι υπαρχει καλυτερο λειτουργικο σε κινητο; Πιο; τα WinMo που σερνονται ή μηπως το Symbian που εχει 5 χρωματα ολα και ολα στα εικονιδια και μενου του;

Μηπως λεω μηπως το λειτουργικο του iphone ειναι Unix και συγκεκριμενα OSX; Μηπως παει σφαιρα σε συγκριση με τα WinMo και εχει φοβερη αρχιτεκτονικη και πολυπλοκοτιτα απο το Symbian;

Αλλα ξερω τι φταιει και παει σφαιρα, λειπει το bluetooth ρε που στα αλλα κινητα τα καθυστερει.

Μηπως οταν το κανεις Jailbreak εχεις ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια σε Menu και μπορεις να κατεβασεις τα παντα απευθειας απο το κινητο χωρις αναγκη υπαρξης Η/Υ; Μηπως μπορεις να ψαξεις και να κατεβασεις mp3 απο τα podcasts σαν να ειχες ενα Η/Υ με limewire; Μηπως η καλυτερη κοινοτιτα (forum) για το iphone ειναι Ελληνικη και σε βοηθαει να κανεις οτι χρειάζεσε και καθε μερα ανανεωνετε με ανακοινωσεις εφαρμογων κτλπ;

Παμε στην οθονη. Μηπως λεω μηπως εχει multitouch; μηπως δεν χρειαζετε πενακι; μηπως εχει φτιαχτει οταν πληκτρολογεις κάτι να καταλαβενει ποτε το ακουμπας με την ακρη του δαχτυλου ή ποτε κατα λαθος το πατας με ολο το δαχτυλο ή ποτε χρησιμοποιεις 2 ή και περισσοτερα δαχτυλα; Μηπως το multitouch ειναι χρονια μπροστα απο τα αλλα συστηματα εισαγωγης και επιδρασης? Μηπως η microsoft φτιαχνει τωρα surface pc με multitouch; αλλα μπα... Μαλλον θα φταιει το marketing της apple και ολά αυτα εινάι στην φανασια μου.

Παμε στην κατασκευη. Μηπως τα σπαει λιγο; μηπως , λεω μηπως ειναι Αδιαβροχο; μηπως η ποιοτιτα κασκευης ειναι κορυφαια; μπά ιδεα μου ειναι, εμπιπτει και αυτο στο marketing της apple.

Με αυτα και με αυτα καλυψαμε Λειτουργικο , Hid(επιδραση με τον χρηστη) και κατασκευή. Τι αλλο μας μενει.... Α ναι η camera. Λοιπον η καμερα ειναι 2mp και ειναι χαλια σε σχεση με τα 5mp του Omnia αλλα αποδεκτη για καμερα κινητου

Και τελειωνοντας ξαναλεω, οποιος νομιζει οτι το iphone δεν αξιζει τα λευτα του ή οτι δεν ειναι καλη συσκευη ειναι πολυ λαθος.

Τελος το post αυτο εγινε απο το κινητο μου με σχετικη ανεση.

μήπως το surface βγήκε πριν το iphone?

The product idea for Surface was initially conceptualized in 2001 by Steven Bathiche of Microsoft Hardware and Andy Wilson of Microsoft Research.[8] In October 2001, a virtual team was formed with Bathiche and Wilson as key members, to bring the idea to the next stage of development.

http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Surface

μήπως δεν έχει ελληνικά από τι μάνα του? εκτος αν θεωρείς ότι οι εκάστοτε πατέντες για τα ελληνικά είναι εύκολες σε όλους.

Δημοσ.

Δε σειμ παντελακη μου δε σειμ παντελη μου σε καθε τοπικ.. :-(

Μια γνωμη ζηταει καποιος και κατανταει σε vs τοπικ η ολη ιστορια..

Ιphone παντως απο εμενα.. Ετσι απλα γιατι ειναι απο τα πιο κ@βλ@ "gadget" που εχω πιασει ποτε στα χερια μου και καλυπτει αυτα που θελω εγω απο ενα κινητο και με το παραπανω.. Αυτο που μου λειπει ειναι το ραδιοφωνο και τπτ αλλο..

Ναι δεν κανει για τον Μπαρμπα Γιαννη με την χερουκλα που απλα θελει να πουλησει μουρη με αυτο το περιεργο κινητο, ουτε για τον Κωστακη που δεν ξερει γρι αγγλικα και θελει ελληνικο μενου και μετα κλαιγεται..Αλλιως ας ψαχτει και λιγο η ας παει να παρει κανα Νοκια/ericsson/samsung/lg να τελειωνουμε που χει και φωτογραφικη/καμερα "καλη" σου λεω πολλα mpixelia..

Ας παει σε πιο user friendly λυσεις να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια..

Παντα υπαρχουν και αλλες αποψεις οπως και αλλες προτιμησεις.. Ωριμαστε και δεχτειτε το επιτελους να τελειωνουμε..

Δημοσ.

εχω το ομνια σχεδον μια βδομαδα τωρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

το θεμα ειναι οτι ο μεσος χρηστης, οπως και εγω, δεν θελει να μπλεχτει με προγραμματα κτλ

οπως το αγορασε ετσι θελει να το δουλεψει, γι αυτο και εγω επελεξα ομνια αντι για iphone

γιατι οπως το αγοραζω το Iphone δεν με καλυπτει. θα πρεπει να επεμβω και δεν το κανω ποτε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα,εχω το συγκεκριμενο κινητο κ θελω να μαθω πωσ μπορω να αποθηκευω στην μνημη κ οχι στην συσκευη,μηπως γνωριζετε?ευχαριστω...

Δημοσ.

καλημερα,εχω το συγκεκριμενο κινητο κ θελω να μαθω πωσ μπορω να αποθηκευω στην μνημη κ οχι στην συσκευη,μηπως γνωριζετε?ευχαριστω...

Δημοσ.

Θα κανεις συνδεση με USB και θα βαζεις αυτα που θες στη memory card.

που κολλας.

Δημοσ.

Θα κανεις συνδεση με USB και θα βαζεις αυτα που θες στη memory card.

που κολλας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...