j0hnn1e Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μονο και μονο τα 2mp του I-phone και το οτι δεν εχει ραδιοφωνο και φλας ποτε δεν θα το επαιρνα.. Αποψη μου φυσικα... Ψηφιζω δαγκωτο omnia επειδη εχει πεσει στα χερια μου και το εχω δουλεψει! Απιστευτο απλα
IPPOLYTOS2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΜΝΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.
bikegreece Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΜΝΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. continuous GPS usage 4-6hour overall normal use 1 day phone only should be around 2+ days Στο ερώτημα του φίλου ποιό τηλέφωνο χρεισημοποίησα και έχω την πιο πάνω αρνητική άποψη για τα Win. Mobile είναι προφανές ότι μιλάω για το OMNIA. Πολύ δύσχρηστο έως κακό ώς τηλέφωνο και όσο περνούν οι μέρες το επιβεβαιώνω.Πρέπει όμως να παραδεχτώ ότι φόρτωσα video, τραγούδια, photo, garmin xt & GR maps σε χρόνο μηδέν σε σημείο που σκεφτόμουν: "αποκλείεται να δουλέψει έτσι χύμα που το κάνω" και όμως λειτουργούν άψογα
linkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 με προβληματιζεις ιδιαιτερα γιατι σκεφτομαι να το αγορασω...
FarCry Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΜΝΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. We did a dedicated GPS battery test to see how far you can get with the Omnia in GPS mode. We clocked the Samsung i900 at standstill position with constant full satellite lock. It pulled off a nice result of 4 hours and 20 minutes. You should bear in mind that in a moving vehicle those numbers will be lower. http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-review-267p8.php
djjohnnie13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 παιδια κι εγο εχο το ομνια μου φενεται φοβερο κινητο αλλα δεν εχο καταφερει ακομα να περασω ουτε προγραμμα ουτε παιχνιδια μπορει να μου πει καποιος καποιο σιτε και τον τροπο που τα εγκαθηστω στο κινητο?και με ποιο προγραμμα μπορο να μεγαλοσω τα παντα ωστε ναμην χρησημοποιω την πενα ακοθσα για το spb mobile shell σας ευχαριστω εκ των πρωτερων
jason_rethymno Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 παιδια κι εγο εχο το ομνια μου φενεται φοβερο κινητο αλλα δεν εχο καταφερει ακομα να περασω ουτε προγραμμα ουτε παιχνιδια μπορει να μου πει καποιος καποιο σιτε και τον τροπο που τα εγκαθηστω στο κινητο?και με ποιο προγραμμα μπορο να μεγαλοσω τα παντα ωστε ναμην χρησημοποιω την πενα ακοθσα για το spb mobile shell σας ευχαριστω εκ των πρωτερων http://omniacs.net/index.php
Dr_Michael Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κάποιος από εσάς που το έχει, μπορεί να μου πει τι πεδία έχει στην αναζήτηση επαφών και αν μπορεί να κάνει σύνθετη αναζήτηση;
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ρε ξεκολατε και παρτε iphone δεν θα το μετανιωσετε ποτε. Εχει το καλυτερο λειτουργικο Unix (macosx) κορυφαια χαρακτηριστικα (εκτος camera) και μιας και μιλαμε για συσκευες touch δεν υπαρχει καλυτερη συσκευή σε αυτον τον τομεα και οποιος διαφωνει ειναι Κολημενος ατυχος κάτοχος htc ή omnia.τελος
jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ρε ξεκολατε και παρτε iphone δεν θα το μετανιωσετε ποτε. Εχει το καλυτερο λειτουργικο Unix (macosx) κορυφαια χαρακτηριστικα (εκτος camera) και μιας και μιλαμε για συσκευες touch δεν υπαρχει καλυτερη συσκευή σε αυτον τον τομεα και οποιος διαφωνει ειναι Κολημενος ατυχος κάτοχος htc ή omnia.τελος Ναι φίλε οτι πείς
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ειρωνας ; Υπαρχει δηλαδη καποιος που μπορει να πει οτι υπαρχει καλυτερο λειτουργικο σε κινητο; Πιο; τα WinMo που σερνονται ή μηπως το Symbian που εχει 5 χρωματα ολα και ολα στα εικονιδια και μενου του; Μηπως λεω μηπως το λειτουργικο του iphone ειναι Unix και συγκεκριμενα OSX; Μηπως παει σφαιρα σε συγκριση με τα WinMo και εχει φοβερη αρχιτεκτονικη και πολυπλοκοτιτα απο το Symbian; Αλλα ξερω τι φταιει και παει σφαιρα, λειπει το bluetooth ρε που στα αλλα κινητα τα καθυστερει. Μηπως οταν το κανεις Jailbreak εχεις ολες τις εφαρμογες και παιχνιδια σε Menu και μπορεις να κατεβασεις τα παντα απευθειας απο το κινητο χωρις αναγκη υπαρξης Η/Υ; Μηπως μπορεις να ψαξεις και να κατεβασεις mp3 απο τα podcasts σαν να ειχες ενα Η/Υ με limewire; Μηπως η καλυτερη κοινοτιτα (forum) για το iphone ειναι Ελληνικη και σε βοηθαει να κανεις οτι χρειάζεσε και καθε μερα ανανεωνετε με ανακοινωσεις εφαρμογων κτλπ; Παμε στην οθονη. Μηπως λεω μηπως εχει multitouch; μηπως δεν χρειαζετε πενακι; μηπως εχει φτιαχτει οταν πληκτρολογεις κάτι να καταλαβενει ποτε το ακουμπας με την ακρη του δαχτυλου ή ποτε κατα λαθος το πατας με ολο το δαχτυλο ή ποτε χρησιμοποιεις 2 ή και περισσοτερα δαχτυλα; Μηπως το multitouch ειναι χρονια μπροστα απο τα αλλα συστηματα εισαγωγης και επιδρασης? Μηπως η microsoft φτιαχνει τωρα surface pc με multitouch; αλλα μπα... Μαλλον θα φταιει το marketing της apple και ολά αυτα εινάι στην φανασια μου. Παμε στην κατασκευη. Μηπως τα σπαει λιγο; μηπως , λεω μηπως ειναι Αδιαβροχο; μηπως η ποιοτιτα κασκευης ειναι κορυφαια; μπά ιδεα μου ειναι, εμπιπτει και αυτο στο marketing της apple. Με αυτα και με αυτα καλυψαμε Λειτουργικο , Hid(επιδραση με τον χρηστη) και κατασκευή. Τι αλλο μας μενει.... Α ναι η camera. Λοιπον η καμερα ειναι 2mp και ειναι χαλια σε σχεση με τα 5mp του Omnia αλλα αποδεκτη για καμερα κινητου Και τελειωνοντας ξαναλεω, οποιος νομιζει οτι το iphone δεν αξιζει τα λευτα του ή οτι δεν ειναι καλη συσκευη ειναι πολυ λαθος. Τελος το post αυτο εγινε απο το κινητο μου με σχετικη ανεση.
Dr_Michael Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 vasilisxd νομίζω είσαι offtopic μια που εδώ δεν είναι θέμα σύγκρισης αλλά θέμα αποκλειστικά για το Omnia. Σου απαντώ όμως: Αν αγοράσω iphone: 1. πώς θα μεταφέρω μέσω bluetooth τις επαφές μου από το SE που έχω τώρα; Δεν γίνεται! 2. πώς θα γράφω προσθέτω νέες επαφές με Ελληνικά γράμματα; Δεν γίνεται! 3. πώς θα κάνω σύνθετη αναζήτηση στις επαφές σε όλα τα πεδία; Δεν γίνεται! Άχρηστο λοιπόν για μένα.
Digital-Entity Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μια και μιλώντας για το iphone, απλά θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από ένα ΚΙΝΗΤΟ, το να μην μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία σαν χρήστης και όχι από την apple, καθώς και το ότι έχει κλειδωμένο bluetooth. Μην μου πεις όμως για jailbreak καθώς είναι για "ψαγμένους" χρήστες. Ο απλός χρήστης που τα θέλει απλά, σύμφωνα με το moto της apple, το όλο θέμα περί ευχρηστίας πάει περίπατο καθώς δεν έχει την υποστήριξη από την ίδια την εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.