FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 φιλε farcry για να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει καθολου το συγκεκριμενο nokia!!! ενα μονο θα πω: μπορεις να συγκρινεις το λειτουργικο symbian s60 με τα windows??? ρυτορικη ερωτηση μπορείς να συγκρίνεις 65k με 16M? ρητορική ερώτηση... για multimedia κινητό για μένα symbian. ανάλογος τι χρήση το θες. πάντως symbian εφαρμογές υπάρχουν παρα πολλές. περί ορέξεως πάντα
katsikoula Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 μπορείς να συγκρίνεις 65k με 16M? ρητορική ερώτηση...για multimedia κινητό για μένα symbian. ανάλογος τι χρήση το θες. πάντως symbian εφαρμογές υπάρχουν παρα πολλές. περί ορέξεως πάντα κοιτα... εγω εχω ενα symbian κινητο κ πιο συγκεκριμενα το sony ericsson g900. ειναι μια σκετη απογοητευση! εμενα αυτο το κινητο δε μου κανει!!! ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν το θελω! προτιμω ενα κινητο με windows 6! αυτο που ειπες κ εσυ: περι ορεξεως παντα. το συμπερασμα μου παντως ειναι οτι δεν προκειται να ξαναδωσω δραχμη για κινητο με symbian. κ επειδη δεν καταλαβα τι εννοεις με τα 56kb κ τα 16mb???
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 κοιτα... εγω εχω ενα symbian κινητο κ πιο συγκεκριμενα το sony ericsson g900. ειναι μια σκετη απογοητευση! εμενα αυτο το κινητο δε μου κανει!!! ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν το θελω! προτιμω ενα κινητο με windows 6! αυτο που ειπες κ εσυ: περι ορεξεως παντα.το συμπερασμα μου παντως ειναι οτι δεν προκειται να ξαναδωσω δραχμη για κινητο με symbian. κ επειδη δεν καταλαβα τι εννοεις με τα 56kb κ τα 16mb??? για τα χρώματα. 65k έχει το wm 16M το nokia όπου k χιλιάδες όπου M εκατομμύρια. επίσης το sony έχει symbian UIQ που έχει πεθάνει πλέον. είναι διαφορετικό από το S60 τις nokia. Εγώ πήρα το E51 και είναι φανταστικό κινητό. άσε που είναι μέσα στα 5 πρώτα σε πωλήσεις. το G900 έχει 262 όπως βλέπω δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε σου κάνει. τα wm για να τα μάθεις θα δυσκολευτείς. εμενα το transition από ένα παλιό κινητό σε S60 έγινε πανεύκολα
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 βρε παιδια τι συγκρινουμε τωρα το χρωμματα μιας οθονης για να πουμε αν ειναι καλο το κινητο.για μενα σημασια εχει περισσοτερη η αναλυση αλλα και τα χαρακτηριστικα της οθονης για να καταλαβετε τι εννοω δειτε την νεα οθονη του psp 3000 σε συγκριση με τα παλια psp ιδιο μεγεθος ιδια αναλυση 16.7εκατομ. χρωματα αλλα καμια σχεση σε 8εματα contrast brightness και response time που για μενα αυτα κανουν τη διαφορα
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 δειτε την νεα οθονη του psp 3000 σε συγκριση με τα παλια psp ιδιο μεγεθος ιδια αναλυση 16.7εκατομ. χρωματα αλλα καμια σχεση σε 8εματα contrast brightness και response time που για μενα αυτα κανουν τη διαφορα επειδή έχω το E51 και ξέρω ποσο τέλεια είναι η οθόνη "γιαυτο" το είπα. δε τα λέω μονο εγώ Display One of this phone's fortes is its display, hands down - it's covered by a thick plastic layer, although not recessed into the casing, so it can be handled in any way you please (with bare fingers, stylus or plectrum). At 3.2 inch diagonal, 16:9 aspect ratio, 16 million colors and 640x360-pixel resolution (39x69 mm), the 5800 Tube's screen is a true marvel. In this department it's closest rival is the Apple iPhone 3G with its 3.5-inch screen and 320x480 resolution; however it can't stand up to the 5800 in terms of picture quality - bigger diagonals can't make up for the lack of resolution (although the iPhone is around 20 percent brighter). http://www.mobile-review.com/review/nokia-5800-2-en.shtml έχει και εικόνες. δεν είναι βεβαια σωστή η σύγκριση γιατί το N85 έχει OLED και δε μπορεί να συγκριθεί με μια TFT
runner1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ε ρε μανία με το 5800 και την οθόνη!!!!Επίσης μην λέμε ανακρίβειες! Δεν είναι τόοοοοοσο δύσκολο ποια να μάθεις ένα WM κινητό!!!Έλεος!Εγώ πρώτη φορά έπιασα τέτοιο κινητό και ήταν άψογο!Μέσα σε λίγες μέρες ήμουν κομπλέ και συνεχώς ανακαλύπτω καινούρια πράγματα και σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα και παιχνίδια κ.α.! Επίσης θέλω να παραθέσω ένα τεστ που έκανα προχθές στο ΟΜΝΙΑ γιατί ταυτόχρονα ήθελα να τελειώσω και την μπαταρία για να τα βάλω να φορτίσει! Άνοιξα τα εξής προγράμματα (και όχι μόνο) για να δω αν θα κολλήσει ο επεξεργαστής: -Destinator 7 -Wi-Fi -Bluetooth -Dr Yar -Internet Explorer -Messenger -Resco Bubbles -Pocket Uno -DICE -CM Weather -SPB Backup -TCPMP έβλεπα μια σειρά ταυτόχρονα με αυτό -Έκανα και 1-2 κλήσεις -Και όλη την ώρα επίτηδες έπαιζα με την αυτόματη περιστροφή να δω αν κολλάει! Αποτελέσματα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά ΔΕΝ κόλλησε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Μετά από αυτό πείστηκα ότι πολύ δύσκολα άλλο κινητό θα με πείσει για την ποιότητα του στις λειτουργίες!!! Τέλος έχω εγκαταστήσει και το SPB Mobile Shell και δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει την γραφίδα ούτε μια φορά!!!!!Αν και πάλι δεν είχα πρόβλημα αλλά και με αυτό είμαι απόλυτα κομπλέ!!! Αυτά και μόνο σε συνδυασμό με ΟΛΑ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά με κάνουν να διαλέξω ένα κινητό και όχι......τα χρώματα στην οθόνη!!!!!
FarCry Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ε ρε μανία με το 5800 και την οθόνη!!!!Επίσης μην λέμε ανακρίβειες! Δεν είναι τόοοοοοσο δύσκολο ποια να μάθεις ένα WM κινητό!!!Έλεος!Εγώ πρώτη φορά έπιασα τέτοιο κινητό και ήταν άψογο!Μέσα σε λίγες μέρες ήμουν κομπλέ και συνεχώς ανακαλύπτω καινούρια πράγματα και σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα και παιχνίδια κ.α.! για κάτσε λίγο, για μισό ανακρίβειες που? για την οθόνη? ΒΓAΖΕΙ OFTHLAMO ΑΓΑΠΗΤΈ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΌΝΕΣ. και μη μου αρχίσεις ότι είναι fake θα σε σκίσω όσο για τι δυσκολία εκμάθησης το διάβασα από πολλούς χρηστες του forum αυτό. αν θες μπορούμε να κάνουμε ένα poll ως προς το easy of use και το intuitive μεταξύ τον 2 επίσης ανέφερα το 5800 ως multimedia κινητό. αν θεωρείς ότι ένα multimedia κινητό μπορεί να έχει μια οθόνη σαν του omnia με γεια σου με χαρά σου. εμενα μου τι σπάει να έχω τόσο χαλια οθόνη που θα την κοιτάω συνεχεια. το κινητό θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν mp4
katsikoula Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ε ρε μανία με το 5800 και την οθόνη!!!!Επίσης μην λέμε ανακρίβειες! Δεν είναι τόοοοοοσο δύσκολο ποια να μάθεις ένα WM κινητό!!!Έλεος!Εγώ πρώτη φορά έπιασα τέτοιο κινητό και ήταν άψογο!Μέσα σε λίγες μέρες ήμουν κομπλέ και συνεχώς ανακαλύπτω καινούρια πράγματα και σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα και παιχνίδια κ.α.! Επίσης θέλω να παραθέσω ένα τεστ που έκανα προχθές στο ΟΜΝΙΑ γιατί ταυτόχρονα ήθελα να τελειώσω και την μπαταρία για να τα βάλω να φορτίσει! Άνοιξα τα εξής προγράμματα (και όχι μόνο) για να δω αν θα κολλήσει ο επεξεργαστής: -Destinator 7 -Wi-Fi -Bluetooth -Dr Yar -Internet Explorer -Messenger -Resco Bubbles -Pocket Uno -DICE -CM Weather -SPB Backup -TCPMP έβλεπα μια σειρά ταυτόχρονα με αυτό -Έκανα και 1-2 κλήσεις -Και όλη την ώρα επίτηδες έπαιζα με την αυτόματη περιστροφή να δω αν κολλάει! Αποτελέσματα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά ΔΕΝ κόλλησε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Μετά από αυτό πείστηκα ότι πολύ δύσκολα άλλο κινητό θα με πείσει για την ποιότητα του στις λειτουργίες!!! Τέλος έχω εγκαταστήσει και το SPB Mobile Shell και δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει την γραφίδα ούτε μια φορά!!!!!Αν και πάλι δεν είχα πρόβλημα αλλά και με αυτό είμαι απόλυτα κομπλέ!!! Αυτά και μόνο σε συνδυασμό με ΟΛΑ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά με κάνουν να διαλέξω ένα κινητό και όχι......τα χρώματα στην οθόνη!!!!! ωραιος!!! συμφωνω απολυτα!!! (οχι προς τις ανακριβειες ) μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου! ετσι σκεφτομαι κ εγω
runner1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Η ανακρίβεια είναι για την δυσκολία όχι για την οθόνη!!! Σιγά την δυσκολία!!!Αν ξέρεις λίγα από υπόλογιστή τότε απλώς τα WM είναι συνδυασμός κινητού και pc!Σιγά τα ωά!Δεν θέλει πολύ φιλοσοφία!Και ειδικά αν κάποιος εγκαταστήσει κάποια προγράμματα όπως SPB Mobile Shell και κάποια άλλα που άνετα τα βρίσκεις σε πακέτο (υπάρχουν σε διάφορες δικυακές κοινότητες....εδώ πέρα ολόκληρο site-forum φτιάχτηκε ΜΟΝΟ για το ΟΜΝΙΑ...!Έχει τα πάντα μέσα!!!) τότε να δεις ευχρηστία και ευκολία!Όπως είπα.....έχω ξεχάσει να χρησιμοποιώ την γραφίδα! Επίσης.....ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ένα κινητό για να του κάνω και ένα δυνατό τεστ ΔΕΝ πειθομαι πως είναι καλύτερο!Μόνο για την οθόνη είμαι σίγουρος!Για τα υπόλοιπα...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!Θα δείξει!Μακάρι να δουλεύουν ΟΛΑ (τουλάχιστον αυτά που μας κοπανάνε σαν τα ατού του τηλεφώνου) καλά και να είναι και σε καλή τιμή και μετά..........βλέπουμε!
jason_rethymno Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έχω ένα πρόβλημα με το ρολόι του omnia κινητού .Όταν ρυθμίζω την ρολόι μετά απο καποιο χρονικό διάστημα γυρίζει μια ώρα πίσω. Φταίει το Destinator και αν ναι τί να κάνω;
ace21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τσακώνεστε για το ποιο είναι καλύτερο κινητό. Απλά ας λέει ο καθένας τα συν και τα πλην της συσκευής που πιθανώς έχει ή έχει χρησιμοποιήσει, αλλά όχι και να μιλάει και για κινητό που δεν έχει βγει ακόμα σε κυκλοφορία. Όταν με το καλό την αγοράσει ας πει τη γνώμη του. Σα να πω κι εγώ "φοβερό το νέο iphone 3g 128gb που ΘΑ βγει σε 1 χρόνο! Δεν υπάρχει καλύτερο κινητό στον κόσμο". Πάρτε το πρώτα και βλέπουμε... Κι εγώ είμαι στο δίλημμα iphone ή Omnia και έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω. Τώρα έχω το ΕΤΕΝ Χ500, αλλά είναι αρκετά ογκώδες και ψάχνω για κάτι νέο.
qwerty1982 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Φίλτατε FarCry δεν ξέρω για ποιό λογο αλλά μου φαίνεται οτι έχεις μετοχές της ΝΟΚΙΑ και μάλιστα πολλές.Υπερασπίζεσαι με μανία περισσότερη και απο αυτή του διευθυντή πωλήσεων της ΝΟΚΙΑ μία συσκευή (ακυκλοφόρητη) και πετάς "λάσπη" σε οτι του μοιάζει.Ειλικρινά ευχομαι να παει καλα το 5800 στην αγορά αλλα μην προσπαθείς να μας προσηλυτίσεις κιόλας.Το να προσπαθείς να εξισώσεις symbianOS=Windows Mobile απλά δεν γίνεται είναι άτοπο. Τώρα οσο αναφορά το Θέμα του topic η γνώμη μου για το Omnia είναι η εξής,θεωρώ οτι πρόκειται να εξελιχθεί στον βασικό ανταγωνιστή του iphone, ουσιαστικά,γιάτι απο θέμα marketing η apple ειναι αιώνες μπροστά, το iphone θα συνεχίζει να φαντάζει(στον απλό,μέσο καταναλωτή) ως το υπέρτατο gadget(βοηθάει και η vodaphone εδώ),ουσιαστικά όμως πρόκειται για μια υπερπλήρεις συσκευή που κάνει οτι και ο αντίπαλος του και συν προσπερνάει τα μελανά του σημεία π.χ συνδεσιμότητα,αναπαραγωγή ταινιών απ'ευθείας απ το pc(μεγάλο πράγμα ρωτήστε και εμάς που είχαμε htc(TyTNII)) ,να έχεις τα πλεονεκτήματα των Wndows Mobile και να χρησιμοποιείς πενάκι μια στο τόσο?(αυτό κι αν είναι ελπιδοφόρο και ας το κρεμάσω και στον λαιμό μου ) Στο δια ταυτα, ανάμεσα στον ανταγωνισμό της κατηγορίας (Omnia,iphone,htc) θα επέλεγα Omnia.
FarCry Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Φίλτατε FarCry δεν ξέρω για ποιό λογο αλλά μου φαίνεται οτι έχεις μετοχές της ΝΟΚΙΑ και μάλιστα πολλές.Υπερασπίζεσαι με μανία περισσότερη και απο αυτή του διευθυντή πωλήσεων της ΝΟΚΙΑ μία συσκευή (ακυκλοφόρητη) και πετάς "λάσπη" σε οτι του μοιάζει.Ειλικρινά ευχομαι να παει καλα το 5800 στην αγορά αλλα μην προσπαθείς να μας προσηλυτίσεις κιόλας.Το να προσπαθείς να εξισώσεις symbianOS=Windows Mobile απλά δεν γίνεται είναι άτοπο. έχει κυκλοφορήσει απλά όχι στην ελλάδα.... και επίσης δεν έκανα σύγκριση μεταξύ τον 2 λειτουργικών συστημάτων.....πως μπορείς να κανεις άλλωστε? το μονο που είπα είναι στο θέμα τις εκμάθησης και δε το λέω εγώ το λένε άτομα που έχουν παίξει με συσκευές win mobile
bikegreece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ισως να ευθύνεται το γεγονός ότι χρησιμοποιώ Symbian χρόνια τώρα σε πιο απλά κινητά αλλά τα windows mobile είναι ότι χειρότερο έχω δεί σε λειτουργικό τηλεφώνου και μου κάνει εντύπωση όταν διαβάζω θετικές κριτικές. Εαν το τηλέφωνο είχε διαφορετικό λειτουργικό μπορεί και να ήταν λιγο καλύτερο, μπορεί...αλλά τα Win.Mob. σε συνδυασμό με το touch είναι απελπισία . Πρέπει πραγματικά να σου περισσεύει χρόνος ή να είσαι αργόσχολος για να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο gadget. Καταρχήν το λειτουργικό είναι ανομοιογενές ειδικά στις ρυθμίσεις. Δεν είναι φιλικό προς το χρήστη και στις εφαρμογές δεν σε καθοδηγεί στο επόμενο "λογικό" βήμα. Σ' αυτό ίσως δεν βοηθούν και τα ελληνικα windows στα οποία σχεδόν όλες οι επιλογές είναι "κομμένες" πχ. "Κλ. Επ." "Κλεισ" Ανοιγ. Επ" "προγρ. κλ." ...go figure που λένε και Άγγλοι. Δεν υπάρχει πλήκτρο επιστροφής στο προηγούμενο (ή ακόμα δεν το βρήκα!!) έτσι η γραφίδα που δεν ενσωματόνεται στο τηλέφωνο αλλά κρέμεται αυθέρετα στα πλάγια είναι απαραίτητη σε πολλές λειτουργείες που το χέρι είναι μεγάλο για να επιλέξει. ΟΚ να κατεβάσω ένα προγραμματακι γι αυτό και ένα για το άλλο και ένα για το τρίτο αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός...τηλέφωνο είναι όχι φτιάξτε την δική σας πίτσα!! Η οθόνη γίνεται αναίσθητη καμιά φορά ή κολάν οι εφαρμογές. Η επιλογή ονόματος απο τον τηλεφωνικό κατάλογο είναι βασανιστική καθώς πριν φτάσεις στο ζητούμενο έχεις ανοίξει ένα σωρό άσχετες επαφές καθώς κάνεις scroll. Υπάρχουν στην ουσία τρείς τρόποι αναζήτησης ο ένας χειρότερος απο τον άλλο, χωρίς την γραφίδα πιθανώς να μην πάρεις ποτέ τηλέφωνο. Η λίστα των εισερχομένων/missed και και λοιπών κλήσεων - τηλεφώνων, χρησιμοποεί τόσο μεγαλη γραματοσειρά που ουσιαστικά χωράνε μόνο τα 3 πρώτα ψηφία του αριθμού, και κομμένα τα ονόματα (αν υπάρχει αντιστοιχία απο τον κατάλογο) πράγμα που δεν σε βοηθά να επιλέξεις κάποιο νούμερο απο την λίστα αυτή και πρέπει να ξαναγυρίσεις στις "κουραστικές" επαφές. Στα μυνήματα δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο φάκελο για αποθήκευση μυνημάτων οπότε τα μυνήματα που θέλεις να διαφυλάξεις μένουν στα εισερχόμενα αναγκαστικά. Τ' ακουστικά θυμίζουν εργαλεία Οτορυνολαρυγγολόγου και δύσκολα τα ανέχεσαι στα αυτιά σου. ΟΚ τρέχουν όλα τα προγράμματα μαζί επιτυχώς (δεν το δοκίμασα, δεν έχω λόγο εσείς το λέτε) αλλά εαν κάποιος επιθυμεί ένα τηλεφώνο για να επικοινωνεί θα πρέπει να κοιτάξει αλλού. Εαν θελει να παίζει και να ξοδεύει τον χρόνο του για να εντρυφήσει να βελτιώσει και να παρέχει λύσεις για την λειτουργεία ενός προβληματικού συστήματος - που έτσι και αλλίως θα έπερεπε να είχε απαγορευθεί ώς ένδειξη σεβασμού στην νοημοσύνη μας - τότε αυτό είναι το τηλέφωνο σας. Sorry είμαι σαρκαστικός αλλά είμαι εξω φρενών με την κουταμάρα που έκανα. ¨εχω καλύτερα πράγματα να κάνω γι αυτό και το πουλάω.. Video - εαν δεν έχετε σπίτι - παίζει.
linkin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 εγκυκλοπαιδικα,ποιο τηλεφωνο με windows mobile χρησιμοποιησες και εχεις αυτες τις αποψεις? δεν ειρωνευομαι,απλα ειμαι κι εγω στην αναζητηση καποιου hi end μοντελου,εχω χρησιμοποιησει σε pda mio win mobile και δεν ειχα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.