S.M.Greek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 οσο πιο μικρό ειναι το sar τόσο το καλύτερο??Και στην ΕΕ πόσο επιτρέπουν? Όσο για τα windows 7,ούτε η htc έχει δηλώσει κάτι αλλα επειδή υπάρχει fulllllllll υποστίρηξη θα μπορούμε να τα βάλουμε...τώρα αν κάνει κάτι η samsung για να μπυον κ στο omnia τα 7 δεν ξέρω...αλλα δεν νομίζω
S.M.Greek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Όσο πιο μικρό τόσο το καλύτερο, ναι. Μάλιστα.Ευχαριστώ
runner1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 λοιπόν για να τελειώνει το θέμα μίλησα για τα RMAA αποτελέσματα. πήγαινε και δες τα. και για το δεύτερο σκέλος μπορεί η samsung να βγάλει firmware που να βάζει υποστήριξη του flash lite 3 στο κινητό απλά ανέφερα το γεγονός ότι όταν βγήκε το omnia καλοκαίρι φέτος ενώ η nokia έβγαζε κινητά με ενσωματωμένο το flash lite 3 η samsung τον έπαιξε αγρίως. A δεν ήξερα ότι βγήκε το omnia για vα χτυπήσει το iphone 3G!!! (και για πες μου ποίες ήταν οι σοβαρές καινοτομίες του iphone3G οι οποιες δεν υπήρχαν όπως λες όταν βγήκε το πρώτο iphone? [επειδή η τεχνολογία και καλά έκανε άλμα σε 1 χρόνο!!! (που το nokia βγαίνει σε μισό χρόνο από το omnia )] ότι έγινε 3G, έβαλε gps δεκτη και ambient light sensor? δηλαδή όλα αυτά το 2007 δεν υπήρχαν σε αλλα κινητά? ) -RMAA και κουραφέξαλα...!Για να το τελειώνω κι εγώ εδώ.....είμαι ρεαλιστής......εμένα με ενδιαφέρει τι ακούει το αυτί μου!!!!Με "διάφορα" αποτελέσματα δεν βγάζεις πάντα άκρη σε οτιδήποτε!Στην ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! -ΑΜΑΝ με το flashlite 3!!!!Το έκανες τρελό θέμα!Λες και είναι ότι βασικότερο!Είπαμε....θα λυθεί σίγουρα αυτό σύντομα!ΔΕΝ είναι τόοοοσο τραγικό! -ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ!Αυτό το νόημα βγαίνει στα προηγούμενα σχόλιά σου!!Αν το ήξερες τότε διατύπωνε πιο ΣΩΣΤΑ τα γραφομενά σου! -Sorry κιόλας αλλά το 3G,το GPS δεν είναι αμελητέα!!!Είναι βασικά χαρακτηριστικά και αν όχι το 3G σίγουρα το GPS!Και ενημερωτικά......ένα βασικό συν του 1ου IPHONE ήταν η ευκολία χρήσης και το πολύ ωραίο σχέδιο (design,μέγεθος,βάρος,οθόνη κ.α.!!!)!!Τα χαρακτηριστικά του τα είχαν και άλλα κινητά τότε και σε πολύ καλυτερες υλοποιήσεις!Το IPHONE 3G προσπάθησε να καλύψει όλα τα κενά ΑΛΛΑ πολλά από τα μειονεκτήματα (κλειδώματα και διάφορες λοιπές αηδίες!!!) παρέμειναν ίδια συν κάποια άλλα που βγήκαν στην πορεία (καινούρια!)!Το ΟΜΝΙΑ στην ουσία προσπαθεί να συνδυάσει DESIGN,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,NORMAL TIMH,ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ-ΕΥΚΟΛΙΑ και είναι από την πλειοψηφία των χρηστών αποδεκτό ότι τα έχει καταφέρει σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό! -Απάντησα στην ουσία με την τελευταία πρόταση σε αυτό!!!
S.M.Greek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Αν μπορεί κάποιος πρόχειρα πρόχειρα ας μου συγκρίνει τα omnia i900 και htc diamond.Πείτε μου τα βασικότερα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά και των δύο και τελικό συμπέρασμα. Αυτή την στιγμή είμαι προς omnia πλευρά αλλα δεν ξέρω...είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα.Το omnia στο internet surfing τι λεει απο wi-fi?Βιντεάκια στο youtube μπορώ να βλέπω κανονικά? Το μονο που με χαλάει στο Omnia ειναι η οθόνη του που απο οτι είδα στα specs είναι μικρής ανάλυσης και φοβάμαι ειδικά στο ιντερνετ μη με νευριάζει μέχρι να συνηθίσω την οθόνη του. Εσείς τι λέτε?Βοηθήστε με λίγο guyZ γιατί αύριο πρέπει να πάω να κάνω παραγγελία και δεν ξέρω πραγματικά ποιο απο τα δυο να παρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων -----Προστέθηκε 26/10/2008 στις 10 : 46 : 54----- Και μια ακόμα ερώτηση.Το omnia i900 που έχει το eshop είναι ελληνικό ή αγγλικό??
Houston Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Φιλε HOUSTON σχετικα με την απενεργοποιηση GPRS :πηγαινε ρυθμισεις - στην καρτελα προσωπικα επελεξε τηλεφωνο- στην καρτελα περισσοτερα επελεξε επιλογη ζωνης και πατα το ληψη ρυθμισεων - ζωνη συχνοτητας απο αυτοματα το βαζεις στο GSM 900/1800.θα δεις τρομερη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας.Παιδια θαθελα να κανω και εγω καποιες ερωτησεις 1) μηπως ξερετε αν μπορουμε να αλλαξουμε τις εργοστασιακες επιλογες στα δυο ¨κουμπια¨της αρχικης οθονης?εχω συνδεση VODAFONE και στο δεξι ¨κουμπι¨ εχει την επιλογη live! και θαθελα να βαλω κατι αλλο. 2)πηγα να στειλω μεσω bluetooth ενα τραγουδι, 7 Mb περιπου, απο το pc μου στο omnia και δεν μπορουσα , ενω με μια φωτο δεν ειχα προβλημα.τι μπορει να φταει? 3)μπορουμε να αυξησουμε την χωρητικοτητα της κυριας μνημης? ειναι μονο 100 Mb περιπου. 4)το ξυπνητηρι δε λειτουργει οταν η συσκευη ειναι κλειστη? Σας ευχαριστω ευχαριστώ φίλε αλλά στις ρυθμίσεις έχω αυτά: 1 ημ/νια ωρα 2 ρυθμ. τηλεφ 3 '' οθόνης 4 '' ήχου 5 '' φωτισμού 6 οδηγός εγκατάστασης 7 υπηρεσίες δυκτίου 8 ασφάλεια 9 ρυθμ. σύνδεσης 10 μνήμη 11 επαναφ ρυθμ. 12 διαχείριση κλειδιών πέρνω συνέχεια στο 1212 και δεν το σηκώνουν μόνο να μας τα παίρνουν...
giovanni73 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 φιλε houston τηλεφωνησε στο 8011164000.ειναι το SAMSUNG help desk , ειναι πολυ καλοι και εξυπηρετικοι.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν καλως σας βρήκα πρωτον καθώς έλειπα μια βδομάδα και επειτα από την Πέμπτη είμαι κάτοχος του φανταστικού Samsung Omnia i900. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.
MaSt0RaS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εγω που θελω να πουλησω το δικο μου ΟΜΝΙΑ οχι οτι εχει κατι αλλα για προσωπικους λογους ειναι ολοκαινουριο απο τον οτε το πηρα ο οποιος το εφερε τελος οκτωμβριου που μπορω να βαλω αγγελια?
katsikoula Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια τι το ψαχνετε το θεμα??? το iphone κατα την γνωμη μου ειναι απαισιο!!! κ μονο το γεγονος οτι δεν εχει bluetooth. ουσιαστικα εχει αλλα μονο για συνδεση με handsfree. δεν μπορει να συνδεθει με αλλα κινητα/συσκευες για ανταλλαγη αρχειων!!! φανταστειτε να βγειτε εξω με φιλους κ ενας απο τους φιλους σας να εχει στο κινητο του ενα ωραιο τραγουδι που το θελετε πολυ. οχ τι κριμα!!! δεν μπορειτε να το στειλετε γτ η Apple εχει κλειδωσει το αριστουργιματα της για την πειρατια!!!!!!!!!!!!! απαραδεκτο! απο την αλλη το Omnia ειναι ενα πραγματικο εργαλειο. αυτα ειχα να πω. το iphone εχει κ αλλα μειονεκτιματα αλλα εγω ανεφερα το πιο σημαντικο.
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια τι το ψαχνετε το θεμα??? το iphone κατα την γνωμη μου ειναι απαισιο!!! κ μονο το γεγονος οτι δεν εχει bluetooth. ουσιαστικα εχει αλλα μονο για συνδεση με handsfree. δεν μπορει να συνδεθει με αλλα κινητα/συσκευες για ανταλλαγη αρχειων!!! φανταστειτε να βγειτε εξω με φιλους κ ενας απο τους φιλους σας να εχει στο κινητο του ενα ωραιο τραγουδι που το θελετε πολυ. οχ τι κριμα!!! δεν μπορειτε να το στειλετε γτ η Apple εχει κλειδωσει το αριστουργιματα της για την πειρατια!!!!!!!!!!!!! απαραδεκτο! απο την αλλη το Omnia ειναι ενα πραγματικο εργαλειο. αυτα ειχα να πω. το iphone εχει κ αλλα μειονεκτιματα αλλα εγω ανεφερα το πιο σημαντικο. μπράβο πες τα. βεβαια και για το omnia κανεις λάθος.... το 5800 θα τα πατήσει όλα . περίμενε τώρα σε 1 μηνα βγαίνει
katsikoula Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 μπράβο πες τα. βεβαια και για το omnia κανεις λάθος.... το 5800 θα τα πατήσει όλα . περίμενε τώρα σε 1 μηνα βγαίνει α δεν το ξερω αυτο!!! καινουριο ειναι??? απο ποια εταιρια???
FarCry Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 α δεν το ξερω αυτο!!! καινουριο ειναι??? απο ποια εταιρια??? NOKIA....
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 καλο το omnia ειχα την ευκαιρια να το επεξεργαστω το μονο που με χαλαει ειναι το μεονυ του τπτ εξαιρετικο οπως τα υπολοιπα samsung touch screen κριμααα
katsikoula Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 φιλε farcry για να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει καθολου το συγκεκριμενο nokia!!! ενα μονο θα πω: μπορεις να συγκρινεις το λειτουργικο symbian s60 με τα windows??? ρυτορικη ερωτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.