Προς το περιεχόμενο

γνωμες για το Samsung i900 omnia

lethes7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο το πρόγραμμα μπορείς να το κλείνεις για τα καλά, γιατί είναι ύπουλο και μπορεί να ανοίξει και στα καλά καθούμενα :P

Τώρα, αν εννοείς να κλείσεις το 3g, hsdpa, είναι στις επιλογές των συνδέσεων, στις ρυθμίσεις κάπου.

Δημοσ.
μάλλον εσύ δε κατάλαβες τα λεγόμενα σου. όταν είπες ότι έχει καλύτερο ήχο και από το "ιφονε" έλεγες για το omnia. πάνω σε αυτό έκανα comment απλά. επίσης κανένας δεν ακούει ήχο από τα ηχεία του κινητού. αν θες βάζεις docking station η headphones. ο ήχος κρίνεται από το RMAA.

πέρα από αυτό το σχόλιο δε γίνεται να δεις μέσα από τον browser χωρίς εξωτερική εφαρμογή γιατί το omnia έχει flash lite 2.1 και όχι 3. διάβασε gsmarena λίγο...

όσο για το τελευταίο που σε 6 μήνες η τεχνολογία κάνει άλματα εσύ μου κανεις σύγκριση το "ιφονε" με το omnia που το πρώτο "ιφονε" ποτε βγήκε?????? :P

-Έκανες όμως ένα comment το οποίο σου εξήγησα γιατί δεν είναι σωστό!Μόνο η είσοδος των ακουστικών δεν μπορεί να αλλοιώσει τόσο το αποτέλεσμα(ΕΚΤΟΣ αν η εταιρεία είναι τόσο για τα μπάζα...)!Μία hardware υλοποίηση από ΜΟΝΗ της δεν κάνει θαύματα!Θέλει αντίστοιχα ηχεία (ακόμα και για το εξωτερικό μιλάω,όχι μόνο για τα headphones) και αντίστοιχα κατάλληλο software!

-Σε αυτό για τον Browser έχεις δίκιο ΑΛΛΑ ήδη έχει βγει η έκδοση 3 και την έχουν βάλει κάποιοι στο ΟΜΝΙΑ ΑΛΛΑ υπήρξαν κάποια bugs και κάποιοι επέστρεψαν πίσω στο παλιό 2.1!Σε λίγο θα βγει αναβάθμιση του flash player και πιστεύω θα είναι όλα ΟΚ!Πάντως ΔΕΝ είναι ΤΟΟΟΣΟ σοβαρό πρόβλημα όσο θες να το παρουσιάσεις!Είναι κάτι το οποίο φτιάχνει πολύ εύκολα με μια πιο καινούρια έκδοση προγράμματος!!!!

-Ενημερωτικά.....το ΟΜΝΙΑ ΔΕΝ βγήκε για να χτυπήσει το IPHONE ΑΛΛΑ TO IPHONE 3G!!!!Για μια ακόμη φορά συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα!

Δημοσ.

Φιλοι γεια σας .

Ειμαι χρηστης κινητων τηλ. πολλα χρονια (απο τοτε που τα Ericson ηταν σαν κουβαδες και ειχαν την κεραια αναδιπλουμενη εξωτερικα)

Τo τελευταιo χρονo καταφερα να γινω ενας ακομα απογοητευμενος πελατης της ACE Hellas - HTC. (Touch 3450 + Cruise)

Γιατι απλα νοιωθω σαν πειραματοζωο της HTC.

Και οταν προσπαθησα να εκφρασω τα παραπονα μου για τα προβληματα των HTC, η απαντηση που πηρα απο τους υπευθυνους ηταν, "πουλα τα και παρε καποιο αλλο"

Τωρα παμε στο θεμα Μπαταρια

Αυτο που εχω μαθει καλα στα τοσα χρονια ειναι οτι:

Οι μπαταριες καποτε , αν και παλιας τεχνολογιας , κρατουσαν πολυ π.χ Nokia 6310i (11 μερες) και αυτο για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειχαν τις ενεργοβορες οθονες που εχουμε σημερα.

Απο τεχνικης αποψης λοιπον μια οθονη που λαμπει κατω απο τον ηλιο,

μου ειναι παντελως αχρηστη, οπως και μια οθονη που εχει 16 εκατομυρια χρωματα .

Ολα αυτα ειναι εις βαρος της Αυτονομιας της Μπαταριας

Κλεινοντας λοιπον διαλεγω το Samsung Omnia 900 για τον απλουστατο λογο οτι εχει Αψογα Ελληνικα - Χαμηλη Αναλυση οθονης - Μεγαλη οθονη (εχω πρεσβυωπια) - Μεγαλη Μπαταρια

Και κανει ολα οσα θελω χωρις να χρειαζομαι προσθετα προγραμματα οπως στην περιπτωση των HTC

Εκνευριζομαι οταν με τα HTC δεν μπορω να δω τα Video που μου στελνουν οι πελατες μου αν πρωτα δεν τα επεξεργαστω ριχνωντας την αναλυση και τα Fps στο 15

Δημοσ.

ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ SMS ( ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΣΩ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ SMS H ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ? ΧΕΙΡΗΣΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι πληκτρολόγιο έχει το ομνια, άλλα υπάρχουν σίγουρα και άλλες λύσεις, για να "γεμίζει" η οθόνη πλήκτρα.. Αποκλείεται να μη σε βόλευε κάποιο.

Δημοσ.

Sorry κιόλας αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε!Έχει 4 είδη πληκτρολογίων κι εσύ μπορείος να διαλέξεις ποιο θες!Για παράδειγμα εγώ έχω διαλέξει το Samsung Phonepad στο οποίο τα πλήκτρα είναι αρκετά μεγάλα,μεγαλύτερα και από κινητά με κανονικά πλήκτρα και γράφω μια χαρά γρήγορα μήνυμα!Και όσον αφορά τις επαφές....αν δεν σε βολεύει το ενωματωμένο υπάρχουν ΠΑΜΠΟΛΛΑ προγράμματα που κάνουν την ίδια δουλειά και είναι και free!

Εγώ την πένα την έχω κρεμάσει στην θήκη και δεν την χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου!

Δημοσ.
-Έκανες όμως ένα comment το οποίο σου εξήγησα γιατί δεν είναι σωστό!Μόνο η είσοδος των ακουστικών δεν μπορεί να αλλοιώσει τόσο το αποτέλεσμα(ΕΚΤΟΣ αν η εταιρεία είναι τόσο για τα μπάζα...)!Μία hardware υλοποίηση από ΜΟΝΗ της δεν κάνει θαύματα!Θέλει αντίστοιχα ηχεία (ακόμα και για το εξωτερικό μιλάω,όχι μόνο για τα headphones) και αντίστοιχα κατάλληλο software!

-Σε αυτό για τον Browser έχεις δίκιο ΑΛΛΑ ήδη έχει βγει η έκδοση 3 και την έχουν βάλει κάποιοι στο ΟΜΝΙΑ ΑΛΛΑ υπήρξαν κάποια bugs και κάποιοι επέστρεψαν πίσω στο παλιό 2.1!Σε λίγο θα βγει αναβάθμιση του flash player και πιστεύω θα είναι όλα ΟΚ!Πάντως ΔΕΝ είναι ΤΟΟΟΣΟ σοβαρό πρόβλημα όσο θες να το παρουσιάσεις!Είναι κάτι το οποίο φτιάχνει πολύ εύκολα με μια πιο καινούρια έκδοση προγράμματος!!!!

-Ενημερωτικά.....το ΟΜΝΙΑ ΔΕΝ βγήκε για να χτυπήσει το IPHONE ΑΛΛΑ TO IPHONE 3G!!!!Για μια ακόμη φορά συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα!

λοιπόν για να τελειώνει το θέμα μίλησα για τα RMAA αποτελέσματα. πήγαινε και δες τα.

και για το δεύτερο σκέλος μπορεί η samsung να βγάλει firmware που να βάζει υποστήριξη του flash lite 3 στο κινητό απλά ανέφερα το γεγονός ότι όταν βγήκε το omnia καλοκαίρι φέτος ενώ η nokia έβγαζε κινητά με ενσωματωμένο το flash lite 3 η samsung τον έπαιξε αγρίως.

A δεν ήξερα ότι βγήκε το omnia για vα χτυπήσει το iphone 3G!!!

(και για πες μου ποίες ήταν οι σοβαρές καινοτομίες του iphone3G οι οποιες δεν υπήρχαν όπως λες όταν βγήκε το πρώτο iphone? [επειδή η τεχνολογία και καλά έκανε άλμα σε 1 χρόνο!!! (που το nokia βγαίνει σε μισό χρόνο από το omnia :P)] ότι έγινε 3G, έβαλε gps δεκτη και ambient light sensor?

δηλαδή όλα αυτά το 2007 δεν υπήρχαν σε αλλα κινητά? :shock: )

Δημοσ.

Φιλε HOUSTON σχετικα με την απενεργοποιηση GPRS :πηγαινε ρυθμισεις - στην καρτελα προσωπικα επελεξε τηλεφωνο- στην καρτελα περισσοτερα επελεξε επιλογη ζωνης και πατα το ληψη ρυθμισεων - ζωνη συχνοτητας απο αυτοματα το βαζεις στο GSM 900/1800.θα δεις τρομερη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας.

Παιδια θαθελα να κανω και εγω καποιες ερωτησεις

1) μηπως ξερετε αν μπορουμε να αλλαξουμε τις εργοστασιακες επιλογες στα δυο ¨κουμπια¨της αρχικης οθονης?εχω συνδεση VODAFONE και στο δεξι ¨κουμπι¨ εχει την επιλογη live! και θαθελα να βαλω κατι αλλο.

2)πηγα να στειλω μεσω bluetooth ενα τραγουδι, 7 Mb περιπου, απο το pc μου στο omnia και δεν μπορουσα , ενω με μια φωτο δεν ειχα προβλημα.τι μπορει να φταει?

3)μπορουμε να αυξησουμε την χωρητικοτητα της κυριας μνημης? ειναι μονο 100 Mb περιπου.

4)το ξυπνητηρι δε λειτουργει οταν η συσκευη ειναι κλειστη?

Σας ευχαριστω

Δημοσ.
Φιλε HOUSTON σχετικα με την απενεργοποιηση GPRS :πηγαινε ρυθμισεις - στην καρτελα προσωπικα επελεξε τηλεφωνο- στην καρτελα περισσοτερα επελεξε επιλογη ζωνης και πατα το ληψη ρυθμισεων - ζωνη συχνοτητας απο αυτοματα το βαζεις στο GSM 900/1800.θα δεις τρομερη διαφορα στην καταναλωση της μπαταριας.

Παιδια θαθελα να κανω και εγω καποιες ερωτησεις

1) μηπως ξερετε αν μπορουμε να αλλαξουμε τις εργοστασιακες επιλογες στα δυο ¨κουμπια¨της αρχικης οθονης?εχω συνδεση VODAFONE και στο δεξι ¨κουμπι¨ εχει την επιλογη live! και θαθελα να βαλω κατι αλλο.

2)πηγα να στειλω μεσω bluetooth ενα τραγουδι, 7 Mb περιπου, απο το pc μου στο omnia και δεν μπορουσα , ενω με μια φωτο δεν ειχα προβλημα.τι μπορει να φταει?

3)μπορουμε να αυξησουμε την χωρητικοτητα της κυριας μνημης? ειναι μονο 100 Mb περιπου.

4)το ξυπνητηρι δε λειτουργει οταν η συσκευη ειναι κλειστη?

Σας ευχαριστω

1 και 4

keyswop, freeware.

Όχι δε λειτουργεί το ξυπνητήρι με κλειστή συσκευή, μπορείς όμως να απενεργοποιήσεις όλες τις συνδέσεις του τηλεφώνου (airplane mode) και να το αφήσεις έτσι να σε ξυπνήσει.

Δημοσ.

Παιδιά, 1)μπορεί κάποιος να μου πει τι SAR έχει το omnia και τι το diamond??Και ποια είναι τα επιτρεπτά όρια στην ΕΕ??

2)Να ξέρετε οτι όταν βγουν τα windows 7 με κάτι ψιλο"χακεριές" θα μπορείτε να τα βάλετε στο htc,σε αντίθεση με το omnia που δεν υπάρχει [περίπτωση να γίνετε κάτι τέτοιο...

Πάντως είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημα μεταξυ αυτών τν δύο...:/

Δημοσ.

Που το ξέρετε ρε παιδιά ότι δεν έχει σχέδια η Samsung να διανείμει τα 7 στα υπάρχοντα κινητά της; Το έχει δηλώσει κάπου;

The SAR Rating for the HTC Diamond at 1.33 seems excessive (as reported in http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Touch-Diamond-phone-pa_2876.html)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...