runner1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Για να μην λέμε ότι θέλουμε και να παρατηρούμε την ουσία και όχι ότι μας πλασάρουν οι εταιρείες....: -Η ανάλυση όντως θα είναι καλύτερη αλλά η διαφορά στα χρώματα δεν φαίνεται στο μάτι.Ψάξε λίγο καλύτερα για το συγκεκριμένο και θα δεις! -Μπορεί να έχει "διπλό φλας" όπως λέει αλλά έχει χειρότερη ανάλυση στην κάμερα και μέχρι να την δούμε ακριβώς στην πράξη δεν μπορούμε να κρίνουμε.Για το ΟΜΝΙΑ ήμουν επιφυλακτικός αλλά όταν είδα την ποιότητα στις φωτογραφίες και ότι βράδυ σε δωμάτιο χωρίς φως έβγαλε άψογη φωτογραφία από απόσταση!!!!! -Για το 3.5mm Audio Connector.....το ΟΜΝΙΑ στο πακέτο που έχει το hands free σου δίνει adaptor και είσαι καλλυμένος για να βάλεις ότι ακουστικά θες!!!! -UPnP.......θες να πεις ότι δεν είναι supported στο ΟΜΝΙΑ?Δεν το νομίζω αλλά τεσπα...! -Να μου λες τώρα για σοβαρό επιχείρημα το HSCSD(ανάθεμα πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν όταν έχουμε το 3G!!!),και ότι το GPRS και το EDGE είναι μεγλαύτερης/καλύτερης τάξης....νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε! -Επίσης ΔΕΝ είναι επιχείρημα ότι θα δίνουν στο πακέτο 8GB κάρτα!Δεν μπορεί να συγκριθεί σε ταχύτητα η ενσωματωμένη μνήμη με μία εξωτερική συν επίσης ότι δεν μπορούμε να ακυρώσουμε ότι έχει 2 βασικούς τρόπους σημαντικού αποθηκευτικού χώρου το ΟΜΝΙΑ έναντι του 5800. -Με το να μου λες ότι το Symbian θα ανοίξει από του χρόνου.....φέξε μου και γλίστρυσα!!!!Συγκρίνεις ένα λειτουργικό που εδώ και κάποια χρόνια βγαίνουν συνεχώς δωρεάν προγράμματα (και βρίσκεις και πολύ εύκολα και σπασμένα!!!) με ένα που ακόμα ΔΕΝ έχει "ανοίξει" και από συνεργασία....θα δείξει τι θα κάνει! -Τα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε ρεαλιστικά και όχι ότι μας πασάρουν οι εταιρείες! -Για την τιμή που θα πωλείται......κάτσε πρώτα να έρθει,να δούμε σε τι τιμή όντως θα το δώσουν και ποια θα είναι η τιμή του ΟΜΝΙΑ ΤΟΤΕ και μετά θα το σχολιάσουμε το συγκεκριμένο!
giannis42 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Έχω το ΟΜΝΙΑ από την Παρασκευή! Φοβερή ποιότητα,καμιά σχέση με πλαστικαδούρες,πραγματικό κόσμημα (μέχρι και το κουτί του θυμίζει κουτάκια από κοσμηματοπωλεία...!χεχε),γρήγορο,πλήρως παραμετροποιήσιμο,ΑΨΟΓΗ κάμερα,πλήρως συμβατό με ότι έχει να κάνει με windows,παίζει από την "μάνα" του DIVX,έχει TV-OUT κ.α.!! Iphone: -Γιατί να δώσω 500-600? για να πάρω ένα κινητό το οποίο μετά από τόσο καιρό στην αγορά (εννοώ ότι η πρώτη έκδοση iphone βγήκε πριν αρκετούς μήνες και περίμενα από την καινούρια κάποια αυτονόητα πράγματα να υπάρχουν!) ΔΕΝ υποστηρίζει ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!! ΕΧΕΙ -Για να σβήσω κάτι από το κινητό πρέπει να το κάνω ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!!!ΛΑΘΟΣ -Μικρότερος αριθμός εφαρμογών σε σχέση με Windows Mobile συν ότι τα πληρώνεις!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ..... -Το GPS είναι άχρηστο χωρίς ίντερνετ!Και πάλι δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο ένα πχ Destinator το οποίο είναι πολύ πιο ενημερωμένο και ΔΩΡΕΑΝ!ΣΩΣΤΟ -Κλειδωμένο.....BLUETOOTH!ΕΛΕΟΣ!Γυρίσαμε σε εποχές που η ΝΟΚΙΑ κλείδωνε υπέρυθρες κ.α.!!!ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ -Προβλήματα με το 3G συν ότι δνε θα έπαιρνα μια συσκευή στην οποία έχουν ενσωματώσει ένα τσιπάκι το οποίο είναι αυτό που λέμε "παλιά σειρά" και έχει απορριφθεί από πολλούς κατασκευαστές για τις δυνατότητες και την αξιοπιστία του!ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ -Καλός,γρήγορος ο Safari αλλά αυτά τα κολλήματα που έχει σου σπάνε τα νεύρα ώρες ώρες!ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ -Δεν υποστηρίζει αναφορά παράδοσης και πρέπει να κάνεις τους παλιούς γνωστούς κωδικούς για να δουλέψει κάθε φορά....!ΣΩΣΤΟ Στο μόνο που έχει καλύτερο από το ΟΜΝΙΑ είναι: -0.3'' μεγαλύτερη οθόνη και πιο ευκρινής -και λίγο καλύτερος χειρισμός όσον αφορά την οθόνη αφής κ.α. αν και στο ΟΜΝΙΑ με 1-2 προγράμματα το καλύπτεις και αυτό!!!! Σε όλα τα άλλα το ΟΜΝΙΑ απλά ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ! αυτα ....με κοκκινο
darksoho33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 βασικα τετοιο δυνατο και ποιοτικο ηχο μονο στο Iphone εχω βρει, δεν εχω ακουσει το ομνια αλλα φανταζομαι. μην ξεχνατε πως το ομνια βγηκε για να χτυπησει το iphone γιατι εβγαλε ακριβως ιδια χωρητικοτητα και οθονη και 1000 πραγματα. ειναι σαν ενα πιο βελτιωμενο htc εγω ετσι το βλεπω. παντως για μουσικη ριμαζει!!!!!
runner1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 giannis: -Ελληνικά:Από την "μαμά" δεν έχει....ΘΑ έχει!Δεν μιλάω για διάφορα έξτρα προγράμματα και άλλα modifications! -ΔΕΝ πληρώνεις????Α καλά......σχεδόν όλες τις πληρώνεις εκτός ΑΝ βρεις σπασμένα πουθενά ή διάφορα freeware τα οποία μην περιμένεις ότι θα δουλεύουν και σωστά!Και επίσης μην σχολιάσω ότι κάποιες φορές που βγήκαν κάποια ποιοτικά προγράμματα η Apple (με την πρόφαση να "προστατεύσει" τους χρήστες της(!!!!) άκουσον άκουσον) απέκλεισε πολλά από αυτά!Τα οποία μάλιστα δεν είχαν και ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!Με λίγα λόγια αναλογικά ο αριθμός freeware/σπασμένων των WM είναι πολύ μεγαλύτερος από του IPHONE! -Μην ακούω χαζομάρες για το bluetooth!!!Τι δνε ενδιαφέρει πολλούς????Από τους 100 οι 90 (τουλάχιστον) το χρησιμοποιούν καθημερινά!Αν έχει ένας φίλος μου μια εικόνα που τράβηξε από το κινητό του (και ας πούμε ότι είμαι κι εγώ μέσα!) και την θέλω πώς θα μου την στείλει?Το ίδιο και με ένα απλό ringtone ή mp3!!!Μην πάμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα! -Εσύ μπορεί να μην έχεις αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά έχουν ακουστεί πολλά!Αλλά ας πούμε ότι ΟΚ το έφτιαξε με ένα firmware update......ε συγγνώμη ρε φιλαράκι αλλά δεν θα δώσω τόσα λεφτά ξέροντας ότι η Apple για να έχει μεγαλύτερο κέρδος τοποθέτησε ένα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟ τσιπάκι από πολλούς κατασκευαστές!Δηλαδή βλ@κες ήταν όλοι αυτοί?Δεν ήθελαν να έχουν μεγαλύτερο κέρδος???Αυτό συμπεριλαμβάνει και την HTC(και μην μου πει κανείς ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν λαμβάνει υπόψιν της τους επαγγελματίες κ.α.!!!) και πολλές άλλες! -Το διαμάντι δεν το έχω δοκιμάσει!Όμως το ΟΜΝΙΑ έχει 2 επιλογές.....Internet Explorer και Opera.Για τον 1 ΟΚ (αν κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρόν!!!) αλλά μην μου πεις ότι και ο Opera είναι για τα μπάζα!Και στο κάτω κάτω έχω 2 επιλογές....όχι μία!Βέβαια δεν το έχω ψάξει για το αν μπορώ να βάλω κι άλλον browser αλλά θα ρίξω μια ματιά! ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:Λάβετε υπόψιν σας ότι η πλειοψηφία των χρηστών δεν τα πάει καλά με modifications,"σπασμένα" κ.α.!Μην τα θεωρείτε ΟΛΑ δεδομένα!
FarCry Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Για να μην λέμε ότι θέλουμε και να παρατηρούμε την ουσία και όχι ότι μας πλασάρουν οι εταιρείες....: -Η ανάλυση όντως θα είναι καλύτερη αλλά η διαφορά στα χρώματα δεν φαίνεται στο μάτι.Ψάξε λίγο καλύτερα για το συγκεκριμένο και θα δεις! -Μπορεί να έχει "διπλό φλας" όπως λέει αλλά έχει χειρότερη ανάλυση στην κάμερα και μέχρι να την δούμε ακριβώς στην πράξη δεν μπορούμε να κρίνουμε.Για το ΟΜΝΙΑ ήμουν επιφυλακτικός αλλά όταν είδα την ποιότητα στις φωτογραφίες και ότι βράδυ σε δωμάτιο χωρίς φως έβγαλε άψογη φωτογραφία από απόσταση!!!!! -Για το 3.5mm Audio Connector.....το ΟΜΝΙΑ στο πακέτο που έχει το hands free σου δίνει adaptor και είσαι καλλυμένος για να βάλεις ότι ακουστικά θες!!!! -UPnP.......θες να πεις ότι δεν είναι supported στο ΟΜΝΙΑ?Δεν το νομίζω αλλά τεσπα...! -Να μου λες τώρα για σοβαρό επιχείρημα το HSCSD(ανάθεμα πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν όταν έχουμε το 3G!!!),και ότι το GPRS και το EDGE είναι μεγλαύτερης/καλύτερης τάξης....νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε! -Επίσης ΔΕΝ είναι επιχείρημα ότι θα δίνουν στο πακέτο 8GB κάρτα!Δεν μπορεί να συγκριθεί σε ταχύτητα η ενσωματωμένη μνήμη με μία εξωτερική συν επίσης ότι δεν μπορούμε να ακυρώσουμε ότι έχει 2 βασικούς τρόπους σημαντικού αποθηκευτικού χώρου το ΟΜΝΙΑ έναντι του 5800. -Με το να μου λες ότι το Symbian θα ανοίξει από του χρόνου.....φέξε μου και γλίστρυσα!!!!Συγκρίνεις ένα λειτουργικό που εδώ και κάποια χρόνια βγαίνουν συνεχώς δωρεάν προγράμματα (και βρίσκεις και πολύ εύκολα και σπασμένα!!!) με ένα που ακόμα ΔΕΝ έχει "ανοίξει" και από συνεργασία....θα δείξει τι θα κάνει! -Τα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε ρεαλιστικά και όχι ότι μας πασάρουν οι εταιρείες! -Για την τιμή που θα πωλείται......κάτσε πρώτα να έρθει,να δούμε σε τι τιμή όντως θα το δώσουν και ποια θα είναι η τιμή του ΟΜΝΙΑ ΤΟΤΕ και μετά θα το σχολιάσουμε το συγκεκριμένο! άσε τι βλέπει το μάτι και τι όχι. αν ήταν έτσι δε θα έβγαιναν κινητά με 3.5mm γιατί όλοι θα έβαζαν "ανταπτορες". αυτό έγινε για να μείωση το jitter λόγο αυτού του εξαρτήματος όπως με τα mp3 players TypeTFT touchscreen, 256K colors (65K effective) τώρα αν εσύ δε βλέπεις διαφορα 65K με 16M τι να πω... http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php άρα οθόνη, χρώματα και ήχος καλύτερος το proximity sensor το έκανες γαργάρα Camera3.15 MP, 2048x1536 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA@30fps), flash; secondary videocall camera nokia (640 x 480 @ 30 fps) Camera5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, image stabiliser, video, flash; secondary videocall camera omnia επίσης δε μιλάμε για παράνομο λογισμικό εκεί βρίσκεις και σε συμβίαν και σε ότι θες μιλάμε για τι είναι διαθέσιμο ελευθερα. και για πες μου πως παίζεις τα video από το youtube? όχι από τι mobile έκδοση του (μήπως έβαλες παράνομα τον core player? )
runner1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 -Ο ήχος μια χαρά άψογος είναι!Δυνατότερος και καλύτερος από IPhone!Για του 5800 πως θα είναι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ και θα το δούμε όταν έρθει! -Οθόνη από τα χαρακτηριστικά φαίνεται καλύτερη αλλά επιμένω....κάτσε πρώτα να την δούμε!ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ είναι καλύτερη! -Τι κάνω γαργάρα ρε φίλε?Πλάκα μου κάνεις?Θέλω πρώτα να δω την χρησιμότητά του και μετά θα σου πω!Αν το πας έτσι έχεις κάνει γαργάρα π.χ. την μνήμη! -Για την κάμερα.....αποδεδειγμένα ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ότι η ποιότητα στις φωτογραφίες και στο βίντεο είναι άψογη!Μην μιλήσω που και στο απόλυτο σκοτάδι το φλας είναι φοβερό!Με το να μου λες τα χαρακτηριστικά μόνο (στα οποία δεν κερδίζει τόσο κατά κράτος το 5800 όσο θες να νομίζεις!) δεν μου λέει τίποτα!ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! -Όσον αφορά το βίντεο.........δεν χρησιμοποιώ τον core player!Youtube player χρησιμοποιώ και δουλεύει άψογα!!!ΑΑΑΑΑΑ...που'σαι.....free είναι!Επίσης.......δες τι βίντεο και πώς τα παίζει το ΟΜΝΙΑ(divx κ.α.) και μετά έλα μίλα μου! -Για τα προγράμματα.....μην συγκρίνουμε τις.........δεν θα πω την φράση!Και από θέμα ποιότητας και από θέμα ποικιλίας και και και.....!Τουλάχιστον να είμαστε αντικειμενικοί! ΕΣΥ προσπαθείς να με πείσεις για χαρακτηριστικά που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αν όντως ΘΑ είναι καλύτερα(αν εξαιρέσω την οθόνη!)!ΜΟΝΟ στην πράξη θα φανούν!Εγώ μιλάω για στανταρ ελλείψεις.....σχεδόν ανύπαρκτη εσωτερική μνήμη,ια προγράμματα πλοήγησης (και ειδικά τα καλύτερα στην κατηγορία τους!) ας το ξεχάσουμε κ.α.!Ακόμα ακούγεται ότι το SAR του θα πλησιάζει το 0.99!Γι δες πόσο είναι του ΟΜΝΙΑ!Επίσης ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ....!Με το ΘΑ.......άντε γεια! Κάτι τελευταίο......πότε βγήκε το ΟΜΝΙΑ και πότε ΘΑ βγει το 5800....?????? Ο νοών νοείτω!
shadowfax-1- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν είσαι εξοικειωμένος θα δυσκολευτείς αρκετά. π.χ. έχω φιλαράκι που το κράτησε μια βδομάδα και το πούλησε αμέσως γιατί δεν μπορούσε να βγάλει άκρη!!! Το interface του iphone από την άλλη είναι πολύ πιο φιλικό αλλά ειλικρινά θα αισθανόμουν σαν να πετάω τα λεφτά μου! Αλλά επειδή ο καθένας το θέλει για διαφορετική χρήση θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στην σύγκριση αυτού του site Mια απο τα ιδια και εγω...Ειναι η 1η μου επαφη με windows mobile και εχω χασει το μπουσουλα(ισως φταιει το οτι ειμαι και παντελως ασχετος με ts κινητα).Σκεφτομαι να παω να το στειλω πισω στο Γερμανο και να αγορασω καποιο αλλο(με τα 2 επικρατεστερα της LG ενα παλιουλι με πολυ φιλικο ομως interface προς το χρηστη και το αλλο το κλασικο iphone με τα καλα και τα κακα που εχω διαβασει) Εαν εχει βρει κανενας κανενα site για απολυτως μαπες(-ασχετους-αφελεις-ανιωθους)ας το προτεινει(Για μενα και μονο).Η αληθεια ειναι οτι το κινητο αυτο απο τα λιγα που βλεπω εχει τρελες δυνατοτητες αλλα...Δε ξερω αν μου ειναι απαραιτητες εμενα.Θα με συμβουλευατε μηπως να το αλλαζα γενικα με κατι πιο απλο?
Tuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Είχα στα χέρια μου χθες για κανα 2ωρο δίπλα-δίπλα το Diamond ( δικό μου) με το Omnia (φίλου) και δυστυχώς η διαφορά στην οθόνη είναι ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ. Η ανάλυση του Diamond το επισκιάζει. Επίσης, το Diamond είναι πιο εύχρηστο ακόμα και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ( μενού, task manager ) + έχει πιο καλή λήψη Wifi. Επίσης το 1ο έχει 1 τεράστια βάση χρηστών - έτοιμων ήδη προγραμμάτων ειδικά γι αυτό. Αυτά με σχετικά γρήγορη ματιά.
runner1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Mια απο τα ιδια και εγω...Ειναι η 1η μου επαφη με windows mobile και εχω χασει το μπουσουλα(ισως φταιει το οτι ειμαι και παντελως ασχετος με ts κινητα).Σκεφτομαι να παω να το στειλω πισω στο Γερμανο και να αγορασω καποιο αλλο(με τα 2 επικρατεστερα της LG ενα παλιουλι με πολυ φιλικο ομως interface προς το χρηστη και το αλλο το κλασικο iphone με τα καλα και τα κακα που εχω διαβασει) Εαν εχει βρει κανενας κανενα site για απολυτως μαπες(-ασχετους-αφελεις-ανιωθους)ας το προτεινει(Για μενα και μονο).Η αληθεια ειναι οτι το κινητο αυτο απο τα λιγα που βλεπω εχει τρελες δυνατοτητες αλλα...Δε ξερω αν μου ειναι απαραιτητες εμενα.Θα με συμβουλευατε μηπως να το αλλαζα γενικα με κατι πιο απλο? Δυστυχώς πρέπει να υπάρχει μια εξοικίωση ή τουλάχιστον να το δουλέψεις λίγες μέρες για να...μπεις στο κλίμα των WM.Δεν είναι τόσο δύσκολο όμως.Απλώς θέλει....δουλίτσα! Είχα στα χέρια μου χθες για κανα 2ωρο δίπλα-δίπλα το Diamond ( δικό μου) με το Omnia (φίλου) και δυστυχώς η διαφορά στην οθόνη είναι ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ. Η ανάλυση του Diamond το επισκιάζει. Επίσης, το Diamond είναι πιο εύχρηστο ακόμα και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ( μενού, task manager ) + έχει πιο καλή λήψη Wifi. Επίσης το 1ο έχει 1 τεράστια βάση χρηστών - έτοιμων ήδη προγραμμάτων ειδικά γι αυτό. Αυτά με σχετικά γρήγορη ματιά. Το Diamond έχει πολύ ωραία οθόνη (αν και μικρότερη από τα προηγούμενα!).ΟΜΩΣ....μεγάλο μείον η μπαταρία που με λίγη χρήση κρατάει μετά βίας 1 μέρα,δεν παίρνει έξτρα κάρτα μνήμης και η ενσωματωμένη είναι 4gb.Όσον αφορά την ευχρηστία......αντικειμενικά...πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι.Τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά!Για τα προγράμματα.......μην ανησυχεις.....μια χαρά παίζουν τα προγράμματα του Diamond στο ΟΜΝΙΑ!Βασίζονται στο ίδιο λειτουργικό και όσον αφορά την ανάλυση....όλα φτιάχνονται ΑΝ υπάρχει καποιο πρόβλημα! Πριν βγει το ΟΜΝΙΑ ήθελα πολύ να το αγοράσω ΑΛΛΑ λόγω των προαναφερθέντων που είναι πολύ βασικά για μένα είπα να περιμένω!!!!
Tuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Κοίτα, εξαρτάται πόση χρήση του κάνεις, εγώ ΑΝ ΔΕ ΒΑΛΩ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ, το κλείνω το βράδυ, και γενικά δε το χρησιμοποιώ και τόσο πολύ. Δηλ, μου κρατάει η μπαταρία κανα 3ημερο. Σε πιο νορμάλ χρήση μου κρατάει 2 μέρες. Τώρα αν του αλλάζεις τα φώτα στο surfing / youtube video κλπ, ε λογικό είναι να κρατάει λιγότερο. Επίσης, το μέγεθος είναι πολύ σημαντικό και υπερτερεί και εκεί έναντι Omnia. Τα 4gb είναι υπεραρκετά για media player / προγράμματα κλπ. Τώρα αν κάποιος κάθεται και βλέπει ταινίες στο κινητό, τι να πω...
Vasilisxd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Τελικα ολα καταληγουν στην ευχρηστια. Το οτι συνεχεια σερφαρω στο ιντερνετ και ποσταρω με το iPhone , το οτι γραφω λεξεις με τα δυο μου χερια και το ποσο ευκολα χειριζομαι μια σελιδα ειναι αυτα που το κανουν μοναδικο. Η 2mp κάμερα ειναι μια χαρα και για το bluetooth...κριμα. Αλλα θυσια ολα στον βωμο της Ευχρηστιας Εχω προσπαθησει και με Omnia και με Diamond να σερφαρω αλλα Καμια σχεση. Δεν ειναι πρακτικα, ο Browser ειναι μονο για εφφέ Και οχι για πραγματικο σερφαρισμα. Δοκιμαστε τα και θα δειτε, δοκιμαστε τα ομως, μην βγαινετε και Λετε κατι ετσι χαζα χωρις να εχετε δουλεψει μαζι τους. Το οτι ενα κινητο εχει μια αραδα χαραχτιριστικα παραπανω απο Το αλλο, στην Χρηση δεν εχει καμια σημασια.
runner1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ ΑΛΛΑ ακόμα και η χωρητικότητα και η μπαταρία και το bluetooth και η έξτρα κάρτα μνήμης κ.α. ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ!Άλλο αν κάποιος βολεύεται με λιγότερη μνήμη,με μικρότερη μπαταρία κ.α.!Άλλο το ένα άλλο το άλλο!Για αυτό και βγαίνουν κινητά με "ελλείψεις" ή κάτι παρόμοιο γιατί έχουν άλλο target group! Απλώς δεν μπορώ να ακούω κάποιους να ακυρώνουν συσκευές χωρίς λογικά και σωστά επιχειρήματα! Κάτι ακόμα.....όσον αφορά το μενού του ΟΜΝΙΑ και την ευχρηστία.....με τα διάφορα shells που κυκλοφορούν έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτό το κομμάτι!Και δεν είναι τόσο δύσκολο να τα εγκαταστήσει κανείς...!
FarCry Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 -Ο ήχος μια χαρά άψογος είναι!Δυνατότερος και καλύτερος από IPhone!Για του 5800 πως θα είναι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ και θα το δούμε όταν έρθει! -Οθόνη από τα χαρακτηριστικά φαίνεται καλύτερη αλλά επιμένω....κάτσε πρώτα να την δούμε!ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ είναι καλύτερη! -Τι κάνω γαργάρα ρε φίλε?Πλάκα μου κάνεις?Θέλω πρώτα να δω την χρησιμότητά του και μετά θα σου πω!Αν το πας έτσι έχεις κάνει γαργάρα π.χ. την μνήμη! -Για την κάμερα.....αποδεδειγμένα ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ότι η ποιότητα στις φωτογραφίες και στο βίντεο είναι άψογη!Μην μιλήσω που και στο απόλυτο σκοτάδι το φλας είναι φοβερό!Με το να μου λες τα χαρακτηριστικά μόνο (στα οποία δεν κερδίζει τόσο κατά κράτος το 5800 όσο θες να νομίζεις!) δεν μου λέει τίποτα!ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! -Όσον αφορά το βίντεο.........δεν χρησιμοποιώ τον core player!Youtube player χρησιμοποιώ και δουλεύει άψογα!!!ΑΑΑΑΑΑ...που'σαι.....free είναι!Επίσης.......δες τι βίντεο και πώς τα παίζει το ΟΜΝΙΑ(divx κ.α.) και μετά έλα μίλα μου! -Για τα προγράμματα.....μην συγκρίνουμε τις.........δεν θα πω την φράση!Και από θέμα ποιότητας και από θέμα ποικιλίας και και και.....!Τουλάχιστον να είμαστε αντικειμενικοί! ΕΣΥ προσπαθείς να με πείσεις για χαρακτηριστικά που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ αν όντως ΘΑ είναι καλύτερα(αν εξαιρέσω την οθόνη!)!ΜΟΝΟ στην πράξη θα φανούν!Εγώ μιλάω για στανταρ ελλείψεις.....σχεδόν ανύπαρκτη εσωτερική μνήμη,ια προγράμματα πλοήγησης (και ειδικά τα καλύτερα στην κατηγορία τους!) ας το ξεχάσουμε κ.α.!Ακόμα ακούγεται ότι το SAR του θα πλησιάζει το 0.99!Γι δες πόσο είναι του ΟΜΝΙΑ!Επίσης ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΜΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ....!Με το ΘΑ.......άντε γεια! Κάτι τελευταίο......πότε βγήκε το ΟΜΝΙΑ και πότε ΘΑ βγει το 5800....?????? Ο νοών νοείτω! βλέπω ότι ξέρεις πολλά....μάλλον ξεχνάς ότι η samsung δίνει τα chipakia ήχου στην apple οποτε δε γίνεται να είναι καλύτερος από του iphone rolling on the floor laughing. για τι χρησιμότητα του proximity sensor ας μιλήσει κάποιος που έχει iphone καλύτερα. όσο για το θέμα τις ταχύτητας που λες για την εσωτερική μνήμη του omnia με μια microSDHC class 6 (15MB/s) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... και μάντεψε ποσο κάνει 20 euro τα 8GB! (βεβαια δε ξέρω τι κλάση θα είναι αυτή που δίνεται πακέτο με το τηλέφωνο) για την κάμερα αγαπητέ μπορείς να δεις τις photos από το review του τηλεφώνου εδώ (περίμενε βεβαια την final edition και το review από το gsmarena. δε ξέρω ποσο καλο είναι αυτό το site στα review του) http://www.mobile-review.com/review/nokia-5800-2-en.shtml δε μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι τραβάει video 640 x 480 @ 30 ενώ το omnia @ 15 χέxε μα καλά ήσουν τόσο αφελής ώστε να σου λέω πως βλέπεις youtube και να έλεγα για την δωρεάν εφαρμογή που δίνει το site? αφού υπάρχει και για symbian laughing out loud μέσα από τον browser πως βλέπεις βιντεάκια youtube? έχει flash lite 2.1 αυτό στο είπαν? :-p για πες μου αλλα sites που είναι τύπου youtube μήπως έχει το καθένα δίκια του εφαρμογή σαν του youtube για την πάρτι σου? laughing out loud ασχολίαστο για το divx. δίνεται δωρεάν από την εταιρεία και για το symbian (εκτος από τις commercial λύσεις "coreplayer") ξέχασα έχει και πενάκι! :-p (για την ποιότητα ασχολίαστο. nokia είναι όχι LG) και επειδή θα βγει 6 μήνες μετά από το omnia εσένα τι σου λέει? :-s
runner1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 βλέπω ότι ξέρεις πολλά....μάλλον ξεχνάς ότι η samsung δίνει τα chipakia ήχου στην apple οποτε δε γίνεται να είναι καλύτερος από του iphone rolling on the floor laughing. για τι χρησιμότητα του proximity sensor ας μιλήσει κάποιος που έχει iphone καλύτερα. όσο για το θέμα τις ταχύτητας που λες για την εσωτερική μνήμη του omnia με μια microSDHC class 6 (15MB/s) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... και μάντεψε ποσο κάνει 20 euro τα 8GB! (βεβαια δε ξέρω τι κλάση θα είναι αυτή που δίνεται πακέτο με το τηλέφωνο) για την κάμερα αγαπητέ μπορείς να δεις τις photos από το review του τηλεφώνου εδώ (περίμενε βεβαια την final edition και το review από το gsmarena. δε ξέρω ποσο καλο είναι αυτό το site στα review του) http://www.mobile-review.com/review/nokia-5800-2-en.shtml δε μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι τραβάει video 640 x 480 @ 30 ενώ το omnia @ 15 χέxε μα καλά ήσουν τόσο αφελής ώστε να σου λέω πως βλέπεις youtube και να έλεγα για την δωρεάν εφαρμογή που δίνει το site? αφού υπάρχει και για symbian laughing out loud μέσα από τον browser πως βλέπεις βιντεάκια youtube? έχει flash lite 2.1 αυτό στο είπαν? :-p για πες μου αλλα sites που είναι τύπου youtube μήπως έχει το καθένα δίκια του εφαρμογή σαν του youtube για την πάρτι σου? laughing out loud ασχολίαστο για το divx. δίνεται δωρεάν από την εταιρεία και για το symbian (εκτος από τις commercial λύσεις "coreplayer") ξέχασα έχει και πενάκι! :-p (για την ποιότητα ασχολίαστο. nokia είναι όχι LG) και επειδή θα βγει 6 μήνες μετά από το omnia εσένα τι σου λέει? :-s Πρώτον....όταν γράφεις κάποια πράγματα μάθε να τονίζεις για ποια συσκευή μιλάς!Μία μας μιλάς για το 5800 μία για το IPHONE μία για το ΟΜΝΙΑ!Δεν μπορύμε συνεχώς να κάνουμε αποκρυπτογράφηση στα λεγόμενά σου! -Ξέρω πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις!Για τα τσιπάκια ήχου....όπως και σε κάθε hardware που κυκλοφορεί το βασικό είναι το πόσο πετυχημένη είναι η υλοποίηση από την κάθε εταιρεία!Για παράδειγμα το τσιπάκι είναι το ίδιο αλλά βασικό ρόλο παίζει το software ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ! -ΕΛΕΟΣ!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ όχι μόνο ΤΙ θα αγοράσω αλλά και ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ "ΜΑΜΑ"!Ότι και να λες,όντως μπορεί μία κάρτα κλάσης 6 μπορεί να κάνει την δουλειά της αλλά όπως και να έχει.....ή εσωτερική είναι ΠΑΝΤΑ πιο αξιόπιστη! -Έχω δει πολλές φωτογραφίες αλλά μου φαίνεται ότι εσύ δεν έχεις κάνει καλή έρευνα!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΩ ότι εγώ έχω δει την ποιότητα στις φωτογραφίες και του ΟΜΝΙΑ και του IPHONE ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!Το 5800 θα το κρίνω ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!Είτε σου αρέσει είτε όχι πολλά πράγματα έχουν ανατραπεί όταν κυκλοφόρησαν κάποια τηλέφωνα! -ΔΕΝ αγνόησα το γεγονός που τραβάει βίντεο σε περισσότερα καρέ!Πώς βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα...τι να σου πω!Και όπως είπα.....κάτσε να το δούμε πρώτα στην πράξη γιατί εμένα με νοιάζει πρωτίστος Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ! -ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου και να κοροϊδεύεις συνεχώς!ΕΣΥ είσαι αυτός που τα γράφει...."περίεργα"!Βλέπω μια χαρά βιντεάκια στο youtube και μέσω του streaming player που ανοίγει αυτόματα όταν έχω ανοιχτό τον browser!Άλλα sites δεν έχω δοκιμάσει! -ΔΕΝ είπα ότι δεν δίνεται και για το SYMBIAN.....είπα ότι το ΟΜΝΙΑ έχει αυτό που λέμε "τις ευλογίες" από την "εταιρεία" του DIVX!Επίσης όσον αφορά την αναπαραγωγή ταινιών κ.α.........χρησιμοποίησε και το TCMP και δεν ποιότητα και ταχύτητα σε συνδυασμό με TV-OUT και μετά έλα πες μου! -Ασχολίαστο για την ποιότητα????Δεν κατάλαβα.....είναι ΝΟΚΙΑ και είναι ποιοτικό?Ξέρεις πόσα ΝΟΚΙΑ έχω πιάσει στα χέρια μου που έτριζαν ή τα πλαστικά τους ήταν για τα μπάζα(ποιοτικά μιλάω και όχι για όλα!)?Κατάλαβα.....άλλο ένα fanboy μας βγήκε!ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ?Για τα πλαστικά που χρησιμοποιεί η ΝΟΚΙΑ δεν θα έλεγα ότι φημίζεται ιδιαίτερα...!Να μην μιλήσω για το ανύπαρκτο σερβις στην Ελλάδα! -ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ότι θα βγει 6 μήνες αργότερα?Καλά.....από αυτό και μόνο καταλαβαίνω πολλά πράγματα....!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μου λες ποια η διαφορά ένα κινητό να βγει τώρα και ποια σε 6 μήνες???Έχεις συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα προχωράει η τεχνολογία?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! Σταματάω να μιλάω γιατί δεν είναι δυνατόν να μου μιλάει κάποιος για μια συσκευή που ΘΑ κυκλοφορήσει μετά από κάποιους μήνες με επιχειρήματα που σχετίζονται με φήμες από διάφορα site κ.α. για πράγματα που αν δεν τα δεις εσύ από κοντά..........είναι δώρο άδωρο!Κι εγώ με το ΟΜΝΙΑ είχα πολλές επιφυλάξεις!ΟΜΩΣ όταν είδα ότι αυτά που υποσχέθηκαν τα "έδωσαν" ε τότε το αγόρασα κιόλας!
FarCry Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Πρώτον....όταν γράφεις κάποια πράγματα μάθε να τονίζεις για ποια συσκευή μιλάς!Μία μας μιλάς για το 5800 μία για το IPHONE μία για το ΟΜΝΙΑ!Δεν μπορύμε συνεχώς να κάνουμε αποκρυπτογράφηση στα λεγόμενά σου! -Ξέρω πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις!Για τα τσιπάκια ήχου....όπως και σε κάθε hardware που κυκλοφορεί το βασικό είναι το πόσο πετυχημένη είναι η υλοποίηση από την κάθε εταιρεία!Για παράδειγμα το τσιπάκι είναι το ίδιο αλλά βασικό ρόλο παίζει το software ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ! -ΕΛΕΟΣ!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ όχι μόνο ΤΙ θα αγοράσω αλλά και ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΌ ΤΗΝ "ΜΑΜΑ"!Ότι και να λες,όντως μπορεί μία κάρτα κλάσης 6 μπορεί να κάνει την δουλειά της αλλά όπως και να έχει.....ή εσωτερική είναι ΠΑΝΤΑ πιο αξιόπιστη! -Έχω δει πολλές φωτογραφίες αλλά μου φαίνεται ότι εσύ δεν έχεις κάνει καλή έρευνα!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΩ ότι εγώ έχω δει την ποιότητα στις φωτογραφίες και του ΟΜΝΙΑ και του IPHONE ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!Το 5800 θα το κρίνω ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ!Είτε σου αρέσει είτε όχι πολλά πράγματα έχουν ανατραπεί όταν κυκλοφόρησαν κάποια τηλέφωνα! -ΔΕΝ αγνόησα το γεγονός που τραβάει βίντεο σε περισσότερα καρέ!Πώς βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα...τι να σου πω!Και όπως είπα.....κάτσε να το δούμε πρώτα στην πράξη γιατί εμένα με νοιάζει πρωτίστος Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ! -ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου και να κοροϊδεύεις συνεχώς!ΕΣΥ είσαι αυτός που τα γράφει...."περίεργα"!Βλέπω μια χαρά βιντεάκια στο youtube και μέσω του streaming player που ανοίγει αυτόματα όταν έχω ανοιχτό τον browser!Άλλα sites δεν έχω δοκιμάσει! -ΔΕΝ είπα ότι δεν δίνεται και για το SYMBIAN.....είπα ότι το ΟΜΝΙΑ έχει αυτό που λέμε "τις ευλογίες" από την "εταιρεία" του DIVX!Επίσης όσον αφορά την αναπαραγωγή ταινιών κ.α.........χρησιμοποίησε και το TCMP και δεν ποιότητα και ταχύτητα σε συνδυασμό με TV-OUT και μετά έλα πες μου! -Ασχολίαστο για την ποιότητα????Δεν κατάλαβα.....είναι ΝΟΚΙΑ και είναι ποιοτικό?Ξέρεις πόσα ΝΟΚΙΑ έχω πιάσει στα χέρια μου που έτριζαν ή τα πλαστικά τους ήταν για τα μπάζα(ποιοτικά μιλάω και όχι για όλα!)?Κατάλαβα.....άλλο ένα fanboy μας βγήκε!ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ?Για τα πλαστικά που χρησιμοποιεί η ΝΟΚΙΑ δεν θα έλεγα ότι φημίζεται ιδιαίτερα...!Να μην μιλήσω για το ανύπαρκτο σερβις στην Ελλάδα! -ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ότι θα βγει 6 μήνες αργότερα?Καλά.....από αυτό και μόνο καταλαβαίνω πολλά πράγματα....!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μου λες ποια η διαφορά ένα κινητό να βγει τώρα και ποια σε 6 μήνες???Έχεις συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα προχωράει η τεχνολογία?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! Σταματάω να μιλάω γιατί δεν είναι δυνατόν να μου μιλάει κάποιος για μια συσκευή που ΘΑ κυκλοφορήσει μετά από κάποιους μήνες με επιχειρήματα που σχετίζονται με φήμες από διάφορα site κ.α. για πράγματα που αν δεν τα δεις εσύ από κοντά..........είναι δώρο άδωρο!Κι εγώ με το ΟΜΝΙΑ είχα πολλές επιφυλάξεις!ΟΜΩΣ όταν είδα ότι αυτά που υποσχέθηκαν τα "έδωσαν" ε τότε το αγόρασα κιόλας! μάλλον εσύ δε κατάλαβες τα λεγόμενα σου. όταν είπες ότι έχει καλύτερο ήχο και από το "ιφονε" έλεγες για το omnia. πάνω σε αυτό έκανα comment απλά. επίσης κανένας δεν ακούει ήχο από τα ηχεία του κινητού. αν θες βάζεις docking station η headphones. ο ήχος κρίνεται από το RMAA. πέρα από αυτό το σχόλιο δε γίνεται να δεις μέσα από τον browser χωρίς εξωτερική εφαρμογή γιατί το omnia έχει flash lite 2.1 και όχι 3. διάβασε gsmarena λίγο... όσο για το τελευταίο που σε 6 μήνες η τεχνολογία κάνει άλματα εσύ μου κανεις σύγκριση το "ιφονε" με το omnia που το πρώτο "ιφονε" ποτε βγήκε??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.