thief7710 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους...Θελω να πουλησω το ipod touch μου αλλα με απασχολει το γεγονος οτι ειναι περασμενο μεσα του (πολυ προστιχο αυτο )ο λογαριασμος μου στο itunes. Γινεται να σβησω ολα τα στοιχεια μου απο το ipod?Επισης αν αγορασω αλλο ipod-iphone οι εφαρμογες που εχω ηδη αγορασει μπορουν να περαστουν στο καινουργιο? Αυτα νομιζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 φιλε μου λογικά είσαι σε firmware πάνω από 2.0 settings>general>reset>erase all content and setting τουλάχιστον στο iphone υπάρχει αυτό, φαντάζομαι και στο touch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ή καντου Restore καλυτερα, το ιδιο πραγμα ειναι, αλλα του ξαναπερναει το Firmware και ειναι.. σαν του κουτιου! (εσωτερικα τουλαχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Για το σβήσιμο όλων των προσωπικών σου στοιχείων κάνε του ένα restore μέσα από το itunes και θα γυρίσει σαν μόλις το αγόρασες. Για τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει από το appstore είναι αποθηκευμένες στο φάκελο Applications του itunes, οπότε όταν με το καλό πάρεις το καινούργιο του κάνεις ένα sync και στις εγκαθιστά όλες. Αν έχεις κατεβάσει εφαρμογές κατευθείαν στο ipod touch και δεν τις έχεις περάσει στο itunes, κάνε ένα sync να περαστούν και στο itunes και μετά κάνεις restore στο firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.