logo15 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα.. Ειδα ενα εφεδακι που μου εκανε εντύπωση και θα ηθελα να μαθω πως γίνετε. Ειναι απο το Chad Vader Στο 00'57'' αυτο που τους βλεπει απο το χερι σαν να εχει βιντεοπροβολέα. Ξερετε πως γινετε?μπορειτε να μου εξιγισετε? Ευχαριστω. -----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 04 : 09 : 27----- ΚΟΙΤΑΞΤΕ και στο 3'40''. μπορείτε να μου πειτε πως τα φτιάχνουν??? τι πρόγραμμα χρησιμοποιούν?και πως το κανουν. με λίγα λογία ενα walktrhough θα με βοήθαγε. -----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 01 : 45 : 48----- τίποτα???κανένας?? Υπάρχει έστω ενα φορουμ που να ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ με τέτοια ΠΡΑΓΜΑΤΑ??? -----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 02 : 42 : 17----- κάτι ακόμα. Το εφέ που εχει η νεα σεζον του Heroes με την Νέμεση(όπως την λέει ο hiro) πως μπορώ να το κανω?? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΈ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΉΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΚΑΠΝΟ... -----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 03 : 48 : 12----- ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ? ΕΛΑΤΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
micos000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Και να σου πούμε, μην νομίζεις ότι είναι τόσο απλό. Μάθε καλά το After Effects της Adobe και το Compustion της Discreet. Επίσης απαραίτητες κρίνονται οι εκτεταμένες γνώσεις Photoshop και κάποιου προγράμματος 3D όπως το 3D studio Max, Lightwave, Maya, Softimage. Τέλος για να δεθέι το όλο θέμα καλά είναι να γνωρίζεις βασικές τουλάχιστον γνώσεις Video Editing (Premiere, Vegas, Edius). Όπως καταλαβαίνεις, ένα walkthrough στα ειδικά εφέ θα ήταν ένα ολόκληρο manual. Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με τα παραπάνω και κάθε μέρα ανακάλυπτα κάτι καινούργιο (και ακόμα ανακαλύπτω). Πάντως στο σημείο του darth στο 1ο λεπτό, αυτό γίνεται με το After Effects και με το Motion Tracking plugin που πωλείτε έξτρα. Ο τύπος, απλά κρατάει ένα απλό αντικείμενο όπως ένα κουτάκι και το πρόγραμμα καταγράφει την κίνηση καρέ-καρέ. Μετά το path αυτό που δημιουργεί, το εφαρμόζει σε ένα 2ο βίντεο, το οποίο το έχουν μικρήνει και κροπάρει. Το εφέ στο 3.40 είναι πιο απλό και γίνεται και με το premiere και με το After Effects και είναι ένα απλό Blue/Green Box. Έχουν τραβήξει τους ανθρώπους σε μπλε ή πράσινο φόντο και τους έβαλαν overlay σε ακίνητη εικόνα αφαιρώντας το μπλέ χρώμα με το Chroma Key. Έχουν επίσης εφαρμόσει διαφάνεια, outer glow και monochromatic στο βίντεο για να μοιάζουν σαν φαντάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.