pug_f_e Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρα. Αυτη τη στιγμη εχουμε teledome και πληρωνουμε 15-20 ευρω καθε μηνα εκει. Βεβαια στον λογαριασμο του Οτε μπαινουν παντα και 5-10 ευρω ακομη, γιατι λεει τηλεφωνα προς αλλα δικτυα, τηλεφωνα σε τετραψηφιους αριθμους κλπ.. Και λεω ... δε καταργω την teledome, να βαλω αυτο το πακετακι του ΟΤΕ , 24 ωρες το 24ωρο , 7 μερες τη βδομαδα.. με 15 ευρω.. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με αυτη τη κινηση? Καλο ειναι αυτο το πακετακι του ΟΤΕ ή θα εχω κανα προβλημα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
angmar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν έχεις adsl από τον ΟΤΕ (conn-x) πας για το πακέτο ΟΤΕΤalk All 24/7 με 16,9 το μήνα. Το conn-x Talk μπαίνει μόνο αν έχεις conn-x και πάει 14,9 όπως είπες χωρίς το πάγιο adsl και τηλεφώνου. Εφόσον δε σκέφτεσαι για full llu τότε είναι μια καλή λύση.
pug_f_e Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν έχεις adsl από τον ΟΤΕ (conn-x) πας για το πακέτο ΟΤΕΤalk All 24/7 με 16,9 το μήνα. Το conn-x Talk μπαίνει μόνο αν έχεις conn-x και πάει 14,9 όπως είπες χωρίς το πάγιο adsl και τηλεφώνου. Εφόσον δε σκέφτεσαι για full llu τότε είναι μια καλή λύση. Πρωτον τι ειναι το full llu ? Δευτερον , ξεχασα να πω οτι εχω ιντερνετ connx 24 mbps... οποτε ειμαστε στο 14,9 ?
pan34 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 παs στα 14,9 kαι δεν θα εχειs προβλημα,τουλαχιστον εγω δεν εχω.
pug_f_e Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δεν λέει.... Δεκτη η γνωμη σου... αλλα δεν μας εξηγεις και το λογο? Αν ξερεις κατι παραπανω ή εχεις κακες εμπειριες , πες μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.