Wolfidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μπορεί να έχετε δώσει μια μικρή περιουσία για PC τούμπανο ώστε να παίξετε κάνα Cryseraki αλλά παιχνίδι σαν το World of Goo δεν έχετε παίξει. Δεν χρειάζεται 2 gpu για να παίξει και το gameplay του ξεπαιρνάεi για την πλάκα πολλούς "τεράστιους" τίτλους των pc games.... Review εδώ Μια μικρή γεύση εδώ
shadowmann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 πολύ ενδιαφέρον! γενικά εγώ είχα κολλήσει με το patapon και το loco roco αν τα ξέρεις για psp.. και έψαχνα κάτι τέτοιο για pc! ποτε βγαίνει?
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Όμορφο παιχνιδάκι. Εϊχα παίξει το prototype πριν μερικούς μήνες και αν και μου φάνηκε να έχει δυναμική για να γινει εθιστικό το παιχνίδι, το ίδιο το level δεν είχε και πολυ replay value (δεν το ξανάπαιξα μετά την πρώτη φορά). Το trailer όμως δείχνει υπέροχο (καθώς και τα σχετικα βιντεάκια από την beta). Στο επίσημο site λέει για release στις 13 Οκτωβρίου.
shadowmann Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ωραία! όπως είπες και εσύ δεν ξανάπαιξες τις ίδιες πιστες και λογικό είναι σε τέτοιου είδους παιχνίδια αλλα θέλω να πιστεύω ότι θα έχει πολλές πιστες... χαμός γίνετε να δούμε τι θα πρώτο πάρουμε μέχρι τον επόμενο μηνα...
Wolfidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 πολύ ενδιαφέρον!γενικά εγώ είχα κολλήσει με το patapon και το loco roco αν τα ξέρεις για psp.. και έψαχνα κάτι τέτοιο για pc! ποτε βγαίνει? Ναι τα γνωρίζω! Καταπληκτικά παιχνίδια. Το World of Goo βγαίνει Monday, October 13 για wii 1500 ποντάκια και PC 20$ Υπάρχουν τρομερά παιχνίδια τα οποία ελάχιστοι γνωρίζουν, όπως πχ το crayon physics deluxe το οποίο είναι remake του crayon physics. (Κανείς δεν ξέρει πότε θα βγεί) Και πολλά άλλα καλά, άγνωστα στους πολλούς, παιχνίδια όπως τα Armadillo Run, Bontago, Toblo, Roogoo, HamsterBall, Switchball, Need for Eat, Ingenious, Bridge Builder, Ski Stunt Simulator και ο κατάλογος είναι πάρα πολύ μεγάλος....
Wolfidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Το World of Goo κυκλοφόρησε και είναι πολύ καλό! Ένα πρώτο review με βαθμολογία 10/10 (αν και είναι από το wii ware world) εδώ Το παιχνίδι άξιζει το κάθε του ευρώ!
kostacurtas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πηρε και 9.5 απο το IGN, παλι για το WiiWare βεβαια.
Tzimmys Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Όμορφο παιχνιδάκι. Εϊχα παίξει το prototype πριν μερικούς μήνες και αν και μου φάνηκε να έχει δυναμική για να γινει εθιστικό το παιχνίδι, το ίδιο το level δεν είχε και πολυ replay value (δεν το ξανάπαιξα μετά την πρώτη φορά). Το trailer όμως δείχνει υπέροχο (καθώς και τα σχετικα βιντεάκια από την beta). Στο επίσημο site λέει για release στις 13 Οκτωβρίου. Συγνώμη, έχει βγει το prototype?
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Συγνώμη, έχει βγει το prototype? Χμ . Τι σχέση θα μπορούσε να εχει το prototype που εννοείς εσύ, με το World of Goo; Αυτό που εννοούσα εγώ είναι το prototype"Tower of Goo" IMPORTANT NOTE if you are wondering how this relates to World of Goo. I made this short prototype[/size'] "Tower of Goo" several years ago as an experiment in just a few days. It's buggy and doesn't even run on some computers! So please don't think it's representative of World of Goo
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παρατήρησα ότι το παιχνιδι δεν είναι πια διαθέσιμο για αγορά μέσω του Steam. Μόνο το (νέο) demo του βρίσκεται εκεί. Το steam βγάζει μήνυμα "This item is currently unavailable in your region". Το παρακάτω ρίχνει λίγο φως στην υπόθεση: Αρκετοί επικοινώνησαν μαζί μας σχετικά με τη ξαφνική μη διαθεσιμότητα του παιχνιδιού στο Steam για τους πελάτες στην Ευρώπη, οπότε με τα παρακάτω εξηγούμε σύντομα τι γνωρίζουμε. Το παιχνίδι, που χθες έφτασε στην κορυφή της λίστας top seller του Steam, έχει διαφορετικούς εκδότες σε Η.Π.Α. και Αγγλία για τις εκδόσεις του σε κουτί (boxed).Το boxed παιχνίδι στις Η.Π.Α είναι διαθέσιμο τώρα, αλλά στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα εμφανιστεί μέχρι περίπου τον Φεβρουάριο του 2009. Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο μπέρδεμα με τα συμβόλαια, το οποίο η 2D BOY το διερευνα. Στο μεταξύ, οι Ευρωπαίοι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι απευθείας από την (επίσημη σελίδα της) 2D BOY χωρίς κανένα πρόβλημα. “As part of our European agreement' date=' we are restricted from selling the game on Steam in Europe. Iʼm thinking this was a clause that was accidentally left in, since I canʼt imagine this kind of restriction is good for anyone. Weʼre going to try to reverse it. We live in the future. We shouldnʼt even have countries and regions. Just one big Internet where everyone is equal.” [/quote'] Πηγή: http://www.rockpapershotgun.com/2008/10/15/world-of-goo-vs-european-steam/
Wolfidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εχει κυκλοφορήσει και το 1.30 patch εκτός και If you already have version 1.30, you won't need this. This patch is useful for anyone who bought the game in stores, and would like to have the latest version. It will bring any previous versions to 1.30. Just install this directly over top of your existing installation. http://worldofgoo.com/dl2.php?lk=patch Επίσης έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα Mods για το παιχνίδι...
sheik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ξερει κανεις αν μπορω να μεταφερω savefiles(αν υπαρχουν) του παιχνιδιου? Το εχω στο laptop και θελω τωρα να το βαλω στον desktop μου και επειδη ειμαι στο τελευταιο Chapter δε θελω να τα ξαναπαιξω απο την αρχη.
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ξερει κανεις αν μπορω να μεταφερω savefiles(αν υπαρχουν) του παιχνιδιου?Το εχω στο laptop και θελω τωρα να το βαλω στον desktop μου και επειδη ειμαι στο τελευταιο Chapter δε θελω να τα ξαναπαιξω απο την αρχη. Αν εχεις xp C:\Documents and Settings\xxxxxxx\Local Settings\Application Data\2DBoy\WorldOfGoo βρίσκεις ένα dat file που ονομάζεται pers2 (όπου χχχχχχ το user name σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.