Προς το περιεχόμενο

Νέο PC μαζι με 24αρα+ οθόνη

profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
MSI K9A2 PLATINUM 790FX/SB600 ( ολοκληρωμένη λύση)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523304

GIGABYTE GA-MA790GP- DS4H 790GX/SB750 (η καλύτερη με 790gx/sb750)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526773

Eσύ val τι θα διάλεγες μεταξύ των 3 παρακάτω

1)ΑΤΙ λύση που ομως εχει αμφιβολους Linux drivers

2)nvidia που βεβαια δεν εχει και τοσο καλα μοντέλα αλλα δεν θα παρουσιαστει το παραμικρο προβλημα σε περιβάλλον linux ή

3) μία ποιοτική οnboard λύση

Δημοσ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙ 4850 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΘΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ UBUNTU ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Δημοσ.

H GIGABYTE GA-MA790GP- DS4H 790GX/SB750 που μου προτεινει ο φιλος Val απ όσο ειδα ειναι πολυ αξιολογη...Δυο ερωτησούλες ομως,

1)Το Hybrid crossfire παιζει οποιαδήποτε καρτα γραφικών και να βάλεις πάνω στο μηχανήμα και

2)Με μια GeForce 9600GT θα υπάρξουν καθόλου ασυμβατότητες;

επισης αλλα διλληματάκια

- Το Enermax MODU82 + 525W VS Corsair 620W CMPSU-620HXEU...Στο πρώτο δεν μπορω να βρω με τπτ επιπεδα θόρυβου αλλα διαβαζω παντου οτι μαμει στην ησυχια, το δευτερο ναι μεν ολοι λενε οτι ειναι αθόρυβο αλλα 36db δεν ειναι πολλα;

- 9950 vs 9850

Δημοσ.
[...]

- Το Enermax MODU82 + 525W VS Corsair 620W CMPSU-620HXEU...Στο πρώτο δεν μπορω να βρω με τπτ επιπεδα θόρυβου αλλα διαβαζω παντου οτι μαμει στην ησυχια, το δευτερο ναι μεν ολοι λενε οτι ειναι αθόρυβο αλλα 36db δεν ειναι πολλα;

[...]

Τα 36db είναι σε full load που δεν πρόκειται να πιάσεις ποτέ. Με το setup που υποθέτω πως θα χεις (4-πύρηνος, μικρομεσαία/μεσαία κάρτα γραφικών) δε νομίζω να ξεπεράσεις τα 300W.

Corsair

Δημοσ.

Μια λεπτομέρια.

Οι Velociraptors δεν είναι θορυβώδεις όπως οι προηγούμενη γενιά τους (δηλ.οι Raptors).

Έχω έναν 300άρη και ειλικρινά δεν κάνει πεισσότερο θόρυβο σε σχέση με άλλους σκληρούς.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ πάρα πολυ για τις απαντήσεις σας...μνημες, τροφοδοτικο, κουτι, οθόνη τα παραγγείλαμε και τώρα σειρα εχουν τα υπόλοιπα...

-Αν περισσέψουν καποια λεφτα αξιζει ενα μικρο UPS; Καποιο μοντέλο της APC;

-ASUS M3N-HT DELUXE/HDMI VS GIGABYTE GA MA790GP DS4H Ποια θα προτεινατε;Και οι δύο εχουν ενσωματωμενή κάρτα γραφικών, κατα ποσο θα κάλυπτε μια dell 27αρα στις 1900*1200 αλλα και την αναπαραγωγή HD 1080p. Διαφορετικα με βλέπω στην 9500GT που ανέφερα και παραπάνω...

Για αλλη μια φορα ευχαριστω πολυ :respekt:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...