shadowman1480 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 γεία σας. θέλω να δώσω για λιγες μερες ιντερνετ με switch απο το ρουτερ μου σε ενα γειτονα μου (με μακρύ καλώδιο δικτύου). μπορώ με κάποιο τρόπο να του δώσω μόνο ένα μέρος της γραμμής? δηλ να του δώσω προς χρήση μονο 1mbit (από τα 4 που έχω?) ευχαριστώ
shadowman1480 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 ότι γίνεται, γίνεται! το πως δεν ξέρω!
nske Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Για να γίνει σωστά, 2 τρόπους μπορώ να σκεφτώ: Πρόσβαση μέσω proxy (π.χ. squid) ο οποίος έχει αυτή τη δυνατότητα IP Traffic Control (π.χ. Linux και TC, *BSD και ALTQ) Αν θέλεις κάτι έτοιμο που να παίξει μόνο του όπως όπως (αφού είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα για λίγες ημέρες), δε νομίζω ότι υπάρχει.
100 010 00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ψαξε για το netlimiter, αλλα στην εκδοση pro, ξερεις που θα τη βρεις τωρα εσυ
antonl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ψαξε για το netlimiter, αλλα στην εκδοση pro, ξερεις που θα τη βρεις τωρα εσυ Εννοείς να εγκαταστήσει το netlimiter στο pc που ναι στο σπίτι του φίλου του και να του πει να μην το πειράξει; Ή έχει κάποια άλλη σχετική δυνατότητα το netlimiter;
100 010 00 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Οχι δεν εννοω αυτο........... εννοω να το εγκαταστησει στο δικο του pc και να δηλωσει limit στην ip του γειτονα
ctru Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις Cisco router ή κάποιο άλλο με IOS τότε γίνεται. Αν κάνεις Proxy τότε γίνεται. Αν εγκαταστήσεις κάποιο προγραμματάκι (τύπου proxy) πάλι γίνεται. Γενικά μπαίνεις σε κόπο περιττό. Αν δεις ότι σου "τρωει" πολύ BW τότε βγάλε το καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.