Προς το περιεχόμενο

Front Row και υπότιτλοι

Dr.Stam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε! Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να δω τους υπότιτους (srt) με το quicktime και το front row!

Το έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.:mad:

Έχω κατεβάσει διάφορα codecs και το perian αλλά τπτ.:cry:

Επιλογή: load external subtitles-On.

Το αρχείο των υποτίτλων έχει το ίδιο όνομα με του βίντεο.

Όπου έχω ψάξει βλέπω ότι με το perian όλοι λύνουν το πρόβλημά τους.

Εγώ πάλι όχι.Έχετε κάτι να προτείνετε?

Δημοσ.

Αν δοκιμάσεις να ανοίξεις το αρχείο με το quicktime θα δείς οτι θα παίξουν οι υπότιτλοι, μέσα απτο frontrow όντως δεν θα δείς υπότιτλους. Ακόμα κ με την τελευταία αναβάθμιση του perian(1.1.1) δεν μας κάναν τη χάρη.. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος

Δημοσ.

Νομιζω οτι για το προβλημα με το frontrow δεν φταιει το perian αλλα η apple. Για αυτο και με το προηγουμενο frontrow επαιζε κανονικα...

Οσον αφορα τους υποτιτλους το ιδιο μοθ εκανε και εμενα και δεν εχω βρει λυση.

Δεν φορτωνει subs ουτε στο quicktime. Αλλα δεν με απασχολει και πολυ αφου εχω vlc και movist...

Δημοσ.
Νομιζω οτι για το προβλημα με το frontrow δεν φταιει το perian αλλα η apple. Για αυτο και με το προηγουμενο frontrow επαιζε κανονικα...

Οσον αφορα τους υποτιτλους το ιδιο μοθ εκανε και εμενα και δεν εχω βρει λυση.

Δεν φορτωνει subs ουτε στο quicktime. Αλλα δεν με απασχολει και πολυ αφου εχω vlc και movist...

Ε όχι και φταίει μια εταιρεία που δεν παίζει σωστά ένα plug-in τρίτου κατασκευαστή! Στο Front Row του Tiger έπαιζε σωστά το perian. Στο Leopard άλλαξε το Front Row και δεν παίζει σωστά το perian. Και αντί να φτιάξουν το perian οι developers του, φταίει η Apple;

Δημοσ.

Για την μη σωστη υποστηριξη υποτιτλων απο το perian δεν φταιει η apple.

Για το μονο που μπορεις να κατηγορησεις την apple ειναι οτι δεν εχει φροντισει η ιδια για υποστηριξη υποτιτλων...

Και αυτο ειναι χαζομαρα της ,γιατι χανει μεριδιο χρηστων που πανε σε αλλους players..

Δημοσ.

Το frontrow του Leopard δεν μπορεί να παίξει videos με παραπάνω από ένα video track. Γι΄αυτό δεν μπορεί να παίξει τους υπότιτλους.

Δε βλέπω πως το perian μπορεί να διορθώσει αυτήν την αδυναμία του frontrow.

Δημοσ.
Γι αυτο κι εγω χρησιμοποιω αυτο ... http://lifehacker.com/389217/xbmc-turns-your-mac-into-the-ultimate-media-center

http://xbmc.org/

Πώς το χρησιμοποιείς αυτό; Το Apple Remote δε δουλεύει καθόλου σωστά. Δεν υπάρχει παύση, δεν υπάρχει μπρος, πίσω, γενικά δεν μπορείς να κινηθείς στα μενού από τη στιγμή που θα αρχίσεις να βλέπεις ένα βίντεο. Και δεν είδα και πουθενά επιλογές για ν' αλλάξει αυτό.

Δημοσ.
Πώς το χρησιμοποιείς αυτό; Το Apple Remote δε δουλεύει καθόλου σωστά. Δεν υπάρχει παύση, δεν υπάρχει μπρος, πίσω, γενικά δεν μπορείς να κινηθείς στα μενού από τη στιγμή που θα αρχίσεις να βλέπεις ένα βίντεο. Και δεν είδα και πουθενά επιλογές για ν' αλλάξει αυτό.

Άνα γειά σου! Κι εγώ αυτό λέω τόσο καιρό αλλά δεν μ' ακούει κανείς. Πιο δύσχρηστο δεν γινόταν. Είναι φτιαγμένο για κονσόλα και για χρήση με το game pad.

Δημοσ.

Thanks Thanocaster. Κι εγώ εννοείται από αλλού το βρήκα. Είναι ο πιο ελαφρύς και γρήγορος κατά τη γνώμη μου. Μέχρι τον επόμενο βέβαια.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω κι εγώ από αύριο το Movist γιατί με το VLC (mkv + toslink audio) έφαγα σήμερα 4 kernel panic και πάω να τρελαθώ...

Δημοσ.
Άνα γειά σου! Κι εγώ αυτό λέω τόσο καιρό αλλά δεν μ' ακούει κανείς. Πιο δύσχρηστο δεν γινόταν. Είναι φτιαγμένο για κονσόλα και για χρήση με το game pad.

Εμενα λειτουργει η παυση κανονικα, μπρος πισω εχει καποιο θεμα...

Αλλα ειναι πολυ ευχρηστο και γρηγορο.

Αν θες ωραιο περιβαλλον στο σαλονι σου και να το χειριζεσαι ευκολα απο το καναπε σου δεν νομιζω οτι εχει αλλο...

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο η παύση και το μπρος/πίσω. Είναι η περιήγηση στο μενού, είναι ο τρόπος που προσθέτεις ή αφαιρείς φακέλους, είναι το συνολικό πακέτο.

Αν θες ωραίο περιβάλλον στο σαλόνι σου και να το χειρίζεσαι εύκολα από τον καναπέ, υπάρχει το Font Row. Αν έπαιζε υποτίτλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...