cinemania Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Hello, είμαι κάτοχος ενός laptop acer στο οποίο έχω κάνει το εξής: Επειδή δέν δούλευε το dvd-rom προσπάθησα να το φτιάξω με αποτέλεσμα φυσικά να το χαλάσω τελείως. Τώρα έχω συνδέσει ένα εξωτερικό dvd-rom και προσπαθώ απο αυτό να εγκαταστησω τα win xp. Κάνω κανονικότατα boot απο το cd διαμορφώνει το σκληρό δίσκο ξεκινά την εγκατάσταση των συσκευών και ξαφνικά κάπου εκεί κολλάει... Κανείς να μου πεί τί μπορώ να κάνω??? Ευχαριστώ
pirobatis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 το cd ειναι καθαρο απο κατω?δοκιμασε να βαλεις ενα cd με live cd linux να δεις αν υπαρχει προβλημα με το σκληρο σου...δεν χρειαζεται εγκατασταση απλα το βαζεις και τρεχει.αν οντως τρεχει τοτε πιθανοτατα η φταιει το cd η ο σκληρος σου
cinemania Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Το cd εγκατάστασης δέν είναι ένα αλλά τρία διαφορετικά.... Όσο για τον σκληρό δίσκο δοκίμασα δύο και όταν τους κόλλησα πάνω στον σταθερό δουλεύουν μιά χαρά
pirobatis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 προφανως το cd εγκαταστασης περιεχει και τους drivers απο το μηχανημα σου. λογικα κατι δεν παει καλα με το cd.κανει quick format?
alkisg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Αν μαντεύω σωστά, όταν φορτώνονται οι usb drivers χάνεται η επικοινωνία με το εξωτερικό CD και έτσι τα XP δεν έχουν από που να διαβάσουν τα αρχεία και κολλάει η εγκατάσταση. Πρέπει να αντιγράψεις τα αρχεία εγκατάστασης στο σκληρό. Ένας εύκολος σχετικά τρόπος είναι να τον βάλεις σε άλλο PC (έστω και σταθερό), να ξεκινήσεις εγκατάσταση, και όταν κάνει το πρώτο reboot να το κλείσεις, να το βάλεις στο φορητό σου και να το αφήσεις να συνεχίσει εκεί την εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.