xstauros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο γίνεται να ζητήσω ενεργοποίηση 2play σε κάποια από τις γνωστές εταιρίες χωρίς να έχω σταθερό ....Αν ναι ... αναλαμβάνουν οι ίδιοι την διαδικασία για το σταθερό ή θα πρέπει από μόνος μου να ζητήσω νέα γραμμή από ΟΤΕ ( με έξοδα ενεργοποίησης κτλπ...) ... Ευχαριστώ....
arxaggelos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Η HOL σίγουρα το αναλαμβάνει μόνη της, φαντάζομαι και οι άλλες. Απλώς αν έχεις σταθερό σου δίνουν άλλο ένα δικό τους νούμερο και αν δεν έχεις είναι και τα δύο δικά τους. Έρχεται τεχνικός κανονικά και κάνει τη σύνδεση της γραμμής στην οικοδομή σου, απλώς οι τεχνικοί που στέλνει ο ΟΤΕ είναι δικοί του ενω των παρόχων είναι μεσυμφωνίες από σχετικές εταιρίες, δηλαδή λίγοι, δηλαδή καίγονται, δηλαδή θα αργήσουν. Αυτός που ήρθε σε εμένα για HOL αμέσως μετά θα πήγαινε να κάνει μια Vivodi... Τα έξοδα ενεργοποίησης είναι θέμα εταιρίας και τιμολογιακής πολιτικής σε κάθε δεδομένη περίοδο, μπορεί να έχει μπορεί και όχι. Καλύτερα διάλεξε μια εταιρία και ρώτα κατευθείαν εκεί.
st2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 η φορθνετ για την συνδεση με 40 ευρω χωρις να υπαρχει τηλεφωνο ειπε οτι θα κανει 2 μηνες οποτε υπολογιζω 3 και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.