ntina15 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ΠΟΣΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ(ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΠΧ. CONN-X?ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ''ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ'' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ( ΠΧ.ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΠOΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ).ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?
HexStatic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ΠΛΙΖ μην γράφεις με κεφαλαία. Εξαρτάται τι παρεμβάλλεται ανάμεσα στο ρουτερ που εκπέμπει το ίντερνετ και το δέκτη. Κανονικά λένε σε ανοιχτό περιβάλλον φτάνει μέχρι και τα 300μέτρα. Τώρα όσο παρεμβάλουν εμπόδια το σήμα αδυνατεί. Και μεγάλο ρόλο παίζει το τι εμπόδια είναι αυτά. Άλλο να είναι ένας απλός τοίχος και άλλο να είναι μπετό.
ctru Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν πιστεύεις κάνε έναν έλεγχο με ένα laptop σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.