Προς το περιεχόμενο

safe mode

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Το ξέρω ότι θα με κράξετε μόλις δείτε τον τίτλο γιατί έχει ειπωθεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές...:P:X

αλλά μετά αφού έκανα την αναζήτηση και δεν βρήκα τίποτα! τότε λέω να σας ρωτήσω πως μπαίνει σε safe mode mia asus μητρική??? πάντως με το f8 δεν......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

πιθανώς να ΑΡΓΕΙΣ να το πατήσεις.

"χτύπα" το συνέχεια με το που ανοίγει το pc

(αλλιώς google και asus motherboard boot menu key)

Δημοσ.

Το safe mode δεν είναι θέμα μητρικής, είναι θέμα λειτουργικού και τα XP έμπαιναν πάντα (και μάλλον θα μπαίνουν και στο μέλλον) σε safe mode με το F8.

Το δεν... που λες μου φέρνει στο μυαλό μια περίπτωση με πληκτρολόγιο της Microsfot το οποίο είχε ένα πλήκτρο F Lock, το οποίο αν δεν το πατούσες να ανάψει το λαμπάκι, τα πλήκτρα F δεν...

Μπήπως;;;; Λέω τώρα!!!

Δημοσ.

μαλιστα...

σημερα θα παω στον φιλο μου να το δοκιμασω.. παντως οταν ειχα πατησει το f8 συνεχεια μια φορα παλια τζιφος!

μηπως ξερετε πως μπαινουμε απο το "εκτελεση"??? ισως ετσι μπω ποιο σιγουρα...!

Δημοσ.
Το safe mode δεν είναι θέμα μητρικής, είναι θέμα λειτουργικού και τα XP έμπαιναν πάντα (και μάλλον θα μπαίνουν και στο μέλλον) σε safe mode με το F8.

...ποτέ δεν ειν' αργά για να διευκρινίσει κανείς μικρές παντοτινές απορίες...

μαλιστα...

σημερα θα παω στον φιλο μου να το δοκιμασω.. παντως οταν ειχα πατησει το f8 συνεχεια μια φορα παλια τζιφος!

μηπως ξερετε πως μπαινουμε απο το "εκτελεση"??? ισως ετσι μπω ποιο σιγουρα...!

...άσε τη "μια φορά", ξαναδοκίμασε, και ΟΧΙ να το ΚΡΑΤΑΣ πατημένο. "Χτύπα το" συνέχεια.

...Το "εκτέλεση" δεν το πιάνω, ΕΙΔΙΚΑ αν εννοείς μέσα από περιβάλλον windows (...από το οποίο δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να μπεις σε safe mode)

Δημοσ.

Μάλλον, αυτό που εννοεί ο φίλος είναι να κάνει επανεκκίνηση και να μπει σε Ασφαλή λειτουργία αντί για κανονική εκκίνηση.

Λοιπόν fe31h, αν αυτό εννοείς, δώσε msconfig και πήγαινε στην καρτέλα boot.ini και τσεκάρισε το Safe Boot.

Δημοσ.

Επίσης είναι πιθανό ο φίλος σου να έχει USB πληκτρολόγιο, οπότε γενικά τα πλήκτρα να μην λειτουργούν πριν φορτώσουν οι drivers των Windows, εκτός φυσικά κι αν έχει ενεργοποιήσει την υποστήριξη USB πληκτρολογίων από το BIOS.

Εκτός από F8 το boot menu εμφανίζεται και με πατημένο το ctrl (αν και έχω χρόνια να το δοκιμάσω).

Δημοσ.
Μάλλον, αυτό που εννοεί ο φίλος είναι να κάνει επανεκκίνηση και να μπει σε Ασφαλή λειτουργία αντί για κανονική εκκίνηση.

Λοιπόν fe31h, αν αυτό εννοείς, δώσε msconfig και πήγαινε στην καρτέλα boot.ini και τσεκάρισε το Safe Boot.

Αι μπράβο!!!:-D:-D αυτό ακριβώς εννοούσα!!

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που βοήθησαν...:-D:-)

Δημοσ.

Αν έχεις xp pro μπορείς ενναλακτικά να πειράξεις τον boot loader και να βάλεις μια εντολή και όταν ανοίγει το ΧΡ να σου βγάζει 2 εκδοχές.Κανονικό ή ασφαλή κειτουργία.

Εγώ έτσι το έχω.

[boot loader]

timeout=20

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Safe Mode" /noexecute=optin /fastdetect /safeboot:minimal /sos /bootlog

------------------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...