Προς το περιεχόμενο

Ποιό δίκτυο και ποιό πακέτο να επιλέξω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδή έχω καιρό να τα ψάξω κι έχω χάσει επαφή θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει ποια είναι η βέλτιστη λύση με βάση τις παρακάτω παραμέτρους

1)Στο σπίτι δεν έχω ούτε καν σύνδεση οτέ, την είχα καταργήσει.(κοινώς τώρα δεν υπάρχει τίποτα απολύτως)

2)αυτό που με ενδιαφέρει κατουσίαν είναι να έχω απεριόριστη χρήση ίντερνετ με

α)πολύ καλή ποιότητα(δεν με ενδιαφέρει αν πέφτει η ταχύτητα 2 mbps (απτα 11 στα 9 πχ), αλλά να μην υπάρχει στιγμή που να βγαίνει εκτός δικτύου.ποιότητα φόρθνετ μου κάνει αλλά

β)τιμή να μην βρίσκεται στα 40 ευρώ/μήνα κοντά αλλά περίπου στα 20-30

γ)αν υπάρχει και σταθερή τηλεφωνία(νταμπλ πλει και τα συναφη) με δωρεάν κλήσεις/χρόνο κτλ καμία αντίρρηση, αν και πρωταρχικά ενδιαφέρομαι για να βρίσκομαι συνέχεια συνδεδεμένος στο ίντερνετ χωρίς προβλήματα.

δ)δεν θέλω να πληρώνω πάγιο οτέ

ε) απτα λίγα που είδα όλοι λίγο πολύ προσφέρουν εξοπλισμό

ζ) η προσφορά της vodafone στα 25ευρώ/μήνα εμπερικλείει όλα τα παραπάνω ή να μην την εμπιστευτώ με βάση τα δείγματα που έχει δώσει μέχρι τώρα.

η)αλτεκ τέλεκομς είναι αξιόπιστη?

θ)το σπίτι είναι γραμμένο σε άλλου το όνομα αλλά υπάρχει στην οικογένεια φοιτητής/τρια ο οποιος/α δεν διαμένει όμως εκεί.Μπορώ να επωφελυθώ από κάποια προσφορά με βάση αυτά?

ι)υπάρχει κάτι με βάση τα όσα θέλω κάποια προσφορά που να τρέχει τώρα?

κ) η wind προσφέρει μαζί με σύνδεση ενός χρόνου και κάτι σαν μικρό portable laptop ή λάθος μου τα είπανε?

Επίσης μια επιπρόσθετη απορία ανεξάρτητη με τα παραπάνω.Μπορώ ενώ έχω forthnet double play σε κάποιο σπίτι, προκειμένου να υπάρχουν 2 υπολογιστές ο καθένας με την δική του σύνδεση(ώστε να μην χ adανει σε ποιότητα και άλλους λόγους) να προσθέσω 2η γραμμή adsl?Είναι κάτι τέτοιο εφικτό?Κι αν ναι τι κάνω ακριβώς?ευχαριστώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νομιζω οτι αυτο το πακετο απο hol σε βολευει

Σταθερή τηλεφωνία και ADSL Internet

στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς,

μόνο 21,90 ? / μήνα,

χωρίς πάγιο ΟΤΕ

* Απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα 6 Mbps*, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση

* Αστική χρέωση προς όλους τους σταθερούς αστικούς και υπεραστικούς προορισμούς στην Ελλάδα και σε 38 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς

* 60ʼ δωρεάν αστικές/ υπεραστικές κλήσεις κάθε μήνα, για τους πρώτους 6 μήνες

* Απεριόριστες δωρεάν κλήσεις προς συνδρομητές hol

* Διατήρηση του τηλεφωνικού σας αριθμού

* Δωρεάν φορητότητα επιπλέον αριθμών

* Δωρεάν Ψηφιακές Ευκολίες

* Οnline παρακολούθηση του λογαριασμού σας σε πραγματικό χρόνο μέσω του myholaccount

* Προσωπικό e-mail της μορφής [email protected] με 1 GB χώρο

* Παροχή δωρεάν WiFi εξοπλισμού με δυνατότητες:

o Ενσύρματης σύνδεσης μέχρι και 4 υπολογιστών (με Ethernet)

o Ασύρματης σύνδεσης

* Δωρεάν Τέλος ενεργοποίησης (για νέες αιτήσεις έως 30/11/2008)

http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=3&itmID=101

Δημοσ.

+1 για HOL με βάση αυτά που λες ότι χρειάζεσαι (πρόγραμμα "HOL double-play lite"). Αν τώρα έχεις διακοπές, πόσες και γιατί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, και ακόμη κι αν βρεις κάποιον στη γειτονιά σου με ίδια σύνδεση να σου πει γνώμη, δυστυχώς έχει αποδειχτεί ότι τίποτε δεν είναι σίγουρο.

Όσο για την Altec που ρωτάς, κάνε μια αναζήτηση σε αυτό το forum...Ο ΟΤΕ της ξέσκισε τα πρέκια με κάτι ληξιπρόθεσμα χρέη κλπ, οπότε είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας και αμφιβάλλω αν δέχονται και αιτήσεις πλέον.

Δημοσ.

HOL. Είναι η πιο σταθερή από όλες και προσφέρεται σε πολύ καλή τιμή. Μετά πας σε OTENET. FORTHNET μην ασχοληθείς καθόλου, μακράν οι πιο αναξιόπιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...