Προς το περιεχόμενο

ποια ειναι η flybaboo

lara303

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας. ειμαι νεα εδω αλλα ειδα οτι καποιοι ψαχνουν το θεμα ταξιδια και εταιρειες. θα ηθελα καποιος να μου ελεγε αν ξερει την αεροπορικη εταιρεια flybaboo . αν εχει ταξιδεψει με αυτην η την εχει δει στο αεροδρομιο. ειναι εταιρεια charter ελβετικη και κανει εσωτερικα δρομολογια στην αρχη στη Γαλλια και μετα Ιταλια και ελβετια. εχει site αλλα στον βενιζελο δεν την ξερουν. και ομως εχει πτησεις καθε βδομαδα. αν καποιος ξερει κατι θα ημουν υποχρεη.

ευχαριστω

λαρα:-)

Δημοσ.
καλησπερα σας. ειμαι νεα εδω αλλα ειδα οτι καποιοι ψαχνουν το θεμα ταξιδια και εταιρειες. θα ηθελα καποιος να μου ελεγε αν ξερει την αεροπορικη εταιρεια flybaboo . αν εχει ταξιδεψει με αυτην η την εχει δει στο αεροδρομιο. ειναι εταιρεια charter ελβετικη και κανει εσωτερικα δρομολογια στην αρχη στη Γαλλια και μετα Ιταλια και ελβετια. εχει site αλλα στον βενιζελο δεν την ξερουν. και ομως εχει πτησεις καθε βδομαδα. αν καποιος ξερει κατι θα ημουν υποχρεη.

ευχαριστω

λαρα:-)

Δεν ξέρω τίποτα μάνα μου, τι να σου πω.

Πάντως ακουστά την έχω..

Δημοσ.

παιδια το θεμα δεν ειναι μονο αν θα πεσει. ολες μπορει να πεσουν καποια στιγμη. το θεμα ειναι να ξερεις με τι εχεις να κανεις για να εισαι ετοιμος. ταυτοτητες αλεξιπτωτο φορεμενο με την επιβιβαση κλπ. στο site της βεβαια γραφει οτι στην πτηση προσφερει γευμα και σνακ. η swiss δινει μονο σαντουιτς κρυο και λιγη πορτοκαλαδα. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλώς ή καλώς, είμαστε στην Ευρώπη, τα αεροπορικά δυστυχήματα είναι ελάχιστα. Επειδή η εταιρεία δεν είναι η Lufthansa ή η British δε σημαίνει πως πετάει με σαράβαλα. Το τελευταίο αεροπορικό δυστύχημα ήταν θυγατρικής της SAS.

Το μοναδικό ζήτημα για μένα ενδοευρωπαϊκά, είναι η ασφάλεια αποσκευών, τίποτε άλλο. Τώρα αν θα μου δώσουνε νερόπλυμα καφέ ή πανσέτα βροντόσαυρου σε ταξίδι 2 και 4 ωρών, χέστηκα κι όλας. Σίγουρα δεν αξίζει 100 και 200 ευρώ παραπάνω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

τουλαχιστον στις αλλες 2 ξερεις οτι τα αεροσκαφη συντηρουνται σωστα οποτε προβλεπεται.για τις μικρες το ρισκαρεις..γνωμη μου παντα

Δημοσ.

καλημερα σας.η συγκεκριμενη εταιρεια (συμφωνα με το siteτης ) προσφερει

1)τιμη εισητηριου 182,91 ?

(η χαμηλοτερη της αγορας)

2)τυπος αεροπλανου embraer jet E90

(δεν την ξερω την εταιρεια . κατασκευαζει ιδιωτικα jet και μικρα αεροπλανα οπως ειδα στο site της)

3)πτηση μεσω Νικαιας Γαλλιας με πολύ μικρη καθυστερηση( μονο 45 ΄) και μετα κατευθειαν Γενευη

4)βαρος αποσκευων κλπ οπως και οι αλλες

5)γευμα΄.΄.

6)δεν εχει γκισε στον βενιζελο ενω στο εξωτερικο την ξερουν (και στην γενευη , και λονδινο )

7)δεν κλεινεις θεση αλλα οπου βρεις καθεσαι οπως στην easy jet.

Μεχρι στιγμης αυτα εχω ως συγκριτικα θετικα και αρνητικα.

γιαυτο και ρωταω αν καποιος εχει σχετικη εμπειρια απο την εν λογω εταιρεια. (κακη η καλη)

Αυτα και να εχετε μια καλη μερα

Δημοσ.
7)δεν κλεινεις θεση αλλα οπου βρεις καθεσαι οπως στην easy jet.

Παίζει άμα λάχει τίποτα διάδρομος ή γαλαρία να γελάσουμε λίγο; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...