Προς το περιεχόμενο

ποιο μικρο αυτοκινητο να παρω(corsa,207,...)

nikos7690

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Περίμενε να δεις και το νέο Hyundai i-20, (ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ) το οποίο έρχεται σε λίγο στην Ελλάδα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και μάλλον θα το προτιμήσω. Μοιάζει πάρα πολύ στο Corsa, αλλά για μένα το Κορεάτικο θα είναι πιο αξιόπιστο. Θα έχει κινητήρες 1.2, 1.4 και 1.6 και θα διατίθεται και με αυτόματο. Αυτή τη στιγμή έχω το πιο δημοφιλές γερμανικό και δεν βλέπω την ώρα να το πουλήσω. Πληρώνω πανάκριβα τα service και 105 ευρώ για απλά λάδια...Και το αγόρασα επίσης πανάκριβα.

Το πιο σημαντικό είναι το κόστος της συντήρησης φίλε μου. Διαφορετικα, πηγαίνεις με ταξί, ή κάνεις leasing. Έτσι κι αλλιώς, οι μεταπωλητικές αξίες δεν λένε και πολλά στις μέρες μας, ειδικά τώρα που επανέρχονται και τα τεκμήρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως, έχω ήδη αποφασίσει. ι-20 1.4 automatic. Όλα τα λεφτά. Πάνε πια οι εποχές που τα hyundai θεωρούνταν κατώτερα. Μπείτε σε ένα i10 ή σε i30 και θα καταλάβετε τι εννοώ (αυτή την περίοδο είμαι στο ψάξιμο, και έχω δει σχεδόν όλες τις μάρκες). Α, και πριν αγοράσετε, ρίξτε και μια ματιά στις επίσημες διεθνείς κατατάξεις αξιοπιστίας.

Υ.Γ. 1 ΔΕΝ δουλεύω στη Hyundai.:-)

Y.Γ. 2 Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στο net και για το εσωτερικό του.

Υ.Γ. 3 Φίλος αγόρασε το 2006 το Corsa 1.2 καινούργιο και είναι μονίμως με αυτοκίνητο αντικατάστασης. Του έχει βγάλει ένα σωρό σοβαρότατα προβλήματα και ακόμα και σήμερα, το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο. Μπορεί βέβαια να έπεσε στην περίπτωση.

Αν θυμάμαι καλά,αναφέρεσαι σε εκείνο το άρθρο "φωτιά" για τα φρένα που έχει η έκδοση 1,4 του fiat Bravo.Αν όντως είναι αυτό,δέν φταίει το κάθε περιοδικό για την "κακή" φήμη που μπορεί να αποκόμισε το αμάξι...ο κάθε ανεγκέφαλος αναγνώστης φταίει,αφού διαβάζοντας τις συγκεκριμένες 2-3 γραμμές έμεινε με την εντύπωση οτι ΟΛΑ τα Bravo είναι χάλια,και όχι τίποτ'άλλο, συνεχίζει να το διαδίδει και στους γύρω του."Ξέρεις,τα bravo έχουν χάλια φρένα διάβασα" ή ακόμα χειρότερα Fiat=Bravo...Fiat=Punto...Bravo=Punto...Άρα η Fiat βγάζει αμάξια με χάλια φρένα:shock::X

Δέν ξέρω τι γίνεται με τα συνεργία της Fiat και δή αυτά των αντιπροσωπιών,ο Φιλιππαίος (VW) στον Κηφισό πάντως έχει την αποθήκη και το διπλανό parking σαρδελοποιημένα επι μονίμου βάσεως.Ιδέα μου θα είναι...

Σε αυτο που λες αναφερομαι ακριβως και το τι καναν ειναι απλα απεριγραπτο απλα αν δει καποιος τις φωτο και το σκεφτει λιγο πονηρα θα πει ρε ποιον δουλευουν???

Για την αντιπροσωπια της vw Που λες δεν γνωριζω και δεν καταλαβα αν αναφερεσαι σε αμαξια φιατ ή vw αλλα μαλλον το δευτερο.

Να αναφερω κατι ακομα που θυμηθηκα πειδη θεωρω τη BMW σοβαρη εταιρια με συγκεκριμενο προσανατολισμο=οδηγικη απολαυση, οτι πρωτα συνεργαστηκε με την πεζο και βγαλαν εκει 2-3 κινητηρες που τον εβαλε στο μινι και τωρα θα συνεργαστη με τη φιατ διοτι θελει να ετοιμασει και ενα καλο σασι μετα τον κινητηρα, οποτε λογικα θα παρεχει τεχνογνωσια σε αλλους τομεις στη φιατ.

Επειδη ομως πολλα ειπα και δεν θελω να φανω σκετος φιατακιας απλα ξαναλεω

Πρωτα τι αντεχει η τσεπη μου, μετα τι εξοπλοισμο θελω και οχι περιττα και μετα τι μου αρεσει, το παιρνω το αμαξι για να με πηγαινει και οχι να το πηγαινω!

Εσενα τι σου αρεσει πες μας λαμβανωντας τα αλλα 2 υποψην και μετα οι εχοντες εμπειρια να σου πουν οσο αντικειμενικα μπορουν κανα 2-3 "μυστικα".

Οσον αναφορα την εγγυηση που αναφερεστε πολλοι να ρωτατε αν μιλαμε απο προφυλακτιρα σε προφυλακτια, αν ειναι μεσα το κιβωτιο και το κομπρεσερ του κλιματισμου γιατι πολλοι λενε 6 και 7 χρονια αλλα μολις αρχισεις εκεινο το καλυπτει ? το αλλο? σου λενε το κλισε μηχανικα μερη τοσα και ηλεκτρικα τοσα.Ναι κιβωτιο και κομπρεσορα τι τα θεωρουνε? Επιμενετε λιγο εδω και αμα εχει τουρμπινα φυσικα και γι αυτην.

Η Τογιοτα ας πουμε εχει σωστη εγγυηση 3 χρονια και οχι 6 μετα σου λεει οχι αυτο δεν, ουτε εκεινο,...λιγο προσοχη.Ενω η χιονταϊ σου λεει "για παντα" ψαρωνεις και σε αρχιζει ναι να βγαλετε μια πιστωτικη και με αγορες,....χαιρετα μου τον πλατανο

Η Τογιοτα ας πουμε εχει σωστη εγγυηση 3 χρονια και οχι 6 μετα σου λεει οχι αυτο δεν, ουτε εκεινο,...λιγο προσοχη.Ενω η χιονταϊ σου λεει "για παντα" ψαρωνεις και σε αρχιζει ναι να βγαλετε μια πιστωτικη και με αγορες,....χαιρετα μου τον πλατανο

μπορεις να γινεις λιγο ποιο αναλυτικος σχετικα με την Hyundai?

δλδ αυτο που λενε .......και service για παντα ειναι απατη?

nikos7690 αφού τους άκουσες(διάβασες) όλους -εγώ μάλλον Ηοnda θα κοιτούσα- λέω ότι πρέπει να πάρεις το σχετικό έντυπο υλικό (μη κουράζεσαι τρέχοντας στις αντιπροσωπίες) δηλαδή auto_τρίτη και τα σχετικά περιοδικά, καφεδάκι σε μαγαζί της αρεσκείας σου, και βγαίνοντας από 'κει, να έχεις αποφασίσει μοντέλο, κόστος, χρόνο που θα το κρατήσεις, και στόχο το επόμενο που θα αγοράσεις....:-)!!!

Για το 207 εχω δει οτι μεση καταναλωση εχει 6.1 . Δεν ισχυει? με τον 1.400 της bmw με 95 ιππους.

Κάτω απο 7,5 ΔΕΝ πέφτεις...

Εκτός αμα είσαι εντελώς αλαφροπόδαρος ή όλα τα χλμ τα κάνεις σε εθνικές...

Όπως και να'χει δεν είναι και καμια νεροφίδα.. καλά καίει..

To 6,1 συγκεκριμενα το ειδα στο φυλλαδιο του 207 που εχω παρει. Αν καιει 7,5 μεσο ορο την κατσαμε ετσι οπως παει η βενζινη. ΤΟ service για το 207 ξερει κανεις αν θα ειναι ακριβο? Γιατι εχω ακουσει διαφορα. Αλλοι λενε οτι εχει πεσει η τιμη τους και αλλοι λενε πως ειναι ακριβη.

Το jazz που το ειδα σε κατι φωτογραφιες φαινεται να μην εχει καλα πλαστικα στο σαλονι του. Ξερεις ποτε ερχεται στην ελλαδα για να δω λεπτομερειες? Γιατι αλλο να διαβαζεις αρθρα και να βλεπεις φωτο και αλλο να το βλεπεις απο κοντα

To 6,1 συγκεκριμενα το ειδα στο φυλλαδιο του 207 που εχω παρει. Αν καιει 7,5 μεσο ορο την κατσαμε ετσι οπως παει η βενζινη. ΤΟ service για το 207 ξερει κανεις αν θα ειναι ακριβο? Γιατι εχω ακουσει διαφορα. Αλλοι λενε οτι εχει πεσει η τιμη τους και αλλοι λενε πως ειναι ακριβη.

Το jazz που το ειδα σε κατι φωτογραφιες φαινεται να μην εχει καλα πλαστικα στο σαλονι του. Ξερεις ποτε ερχεται στην ελλαδα για να δω λεπτομερειες? Γιατι αλλο να διαβαζεις αρθρα και να βλεπεις φωτο και αλλο να το βλεπεις απο κοντα

Τα ίδια με τα υπόλοιπα peugeot..

psclub.gr

Εκεί θα ενημερωθείς για τα πάντα ;)

Τι δε σου αρέσει στα πλαστικά του ?

Αν το κρατήσεις πάνω από 5 χρόνια τα μηχανικά να είναι καλά και να έχει σωστή συντήρηση.

Ειχα διαβασει καπου, πιθανον στο οτο τριτη οτι ειναι σκληρα τα πλαστικα του.

χαλαρα το νεο jazz

Jazz και ...ξερο ψωμι !!!! Απιθανο αυτοκινητο και οικονομικοτατο.Το εχα και το εδωσα με πονο καρδιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...