nikos7690 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω καινουριο αυτοκινητο μικρης κατηγοριας ανω των 1400 κυβικων. Κυριως ειμαι αναμεσα στα corsa, peugeot 207,honda jazz(το καινουριο που παρουσιαστικε στο παρισι) Βεβαια δεν εχω αποκλεισει κανενα μοντελο. Εχει να προτεινει κανεις κανενα αμαξι? Μεγαλο ρολο στην επιλογη θα εχει και η συχνοτητα βλαβων που θα εχει το αμαξι. Το μονο αμαξι που εχω αποκλεισει ειναι το polo. Ξεχασα, δεινω μεχρι 15.000 πανω κατω.
Kimi Enzo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εγω πάντως πολο θα σου πρότεινα.Δύσκολος συνδυασμός 1400 κ μικρή κατ. Με τέτοια χαρακτηριστικα και αξιόπιστο ενα γιάρις χρειάζεται η και ενα corsa opc όπως ειπες η ενα φάμπια καινούργιας γενειας.Δν απαντας κ σε μένα που ρωτάω κάτι ανάλογο?
nikos7690 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το corsa opc νομιζω ειναι στα 1.600 κυβικα ή και παραπανω. Ειναι για ακριβο. Πολο δεν θελω γιατι εχουμε ενα (το πιο παλιο μοντελο) και ειναι προβληματικο, γι αυτο δεν το εμπιστευομαι.
kosmasgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 To opc ειναι turbo. θα πάρεις το Corsaki 1400 και είσαι μια χαρά. Προχτές τα έβλεπα απο κοντά είναι πολύ ωραία
Kimi Enzo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το βρήκα!!!Δές αν σου αρέσει το καινούργιο Νissan Versa 3d.Πιστεύω είναι οτι ζητάς.Δες και πες
kage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 +mazda 2,new ibiza,fiat grande,fiat 500 οπου αν δεν τα χεις στο χερι τα 15χιλ,το πιο καλο χρηματοδοτικο το χει η φιατ
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Pro Ceed της KIA με 7 χρόνια εγγύηση ,άσπρο , μουράτο και φτηνό.Και αν χαλάσει?7 χρονάκια είναι αυτά.Επισης ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς.Έχει και τις περγαμηνές του,το corsa και τα άλλα τα έχει όλος ο κόσμος.Καλύτερα να ξεχωρίζεις.Και δεν ασχολούμε άμα θες 4πορτο.2πορτο ειδικά αν είσια κοντά στα 25.Αλλιώς γίνε ταρίφας
vassar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα είδα πρώτη φορά ένα Ford Fiesta καινούργιο και μου άρεσε αρκετά. Ήταν κάτι σαν μικρογραφία του Focus.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Απο αυτα τα 3 το μαλλον corsa. To νεο civic και το νεο accord τα απανε αλλά δε εχω δει το νεο jazz. Σαν αξιοπιστια από τις εταιριες που αναφερεις θα επελεγα με κλειστα τα ματια honda.
mavlamemos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Κοιτα και το mazda 2 σε 1500cc με 103hp η το 1300cc σε 86hp.οτι καλυτερο πιστευω και βγηκε και παγκοσμιο αυτοκινητο 2008!!!εχω ακουσει εξαιρετικα λογια απο ολους και οτι εχει γκαζι τρελο και χαμηλη καταναλωση σε μικτο κυκλο.
cosmosfera Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το corsa.Το 1400 γιατι μετα πας πολυ πανω στο opc... Απο εκει και περα τα καινουρια fiesta, ibiza και 207 παντα σε 1400 γιατι μετα πας σε πολυ σπορ εκδοσεις που ειναι πιο ακριβες απο 15000 ευρω.
TH_boy_20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 suzuki swift sport αντε θα σε παω και σε φιλο να σου κανει καλη τιμη..!
Tenshi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 +1 Για Suzuki swift sport. Αν μπορείς πάντως να κάνεις την υπέρβαση,με +2500-3000 παίρνεις το 207 Rallye με 150 άλογα.Βέβαια αν και το αμάξι σάν σύνολο (207) είναι πολύ καλό για τα χρήματα που ζητάει,η θέση του οδηγού θα σε προβληματίσει αρκετά στην αρχή,αφού η κονσόλα είναι πολύ μεγάλη (πρός τα μέσα) και δέν έχεις καλή οπτική.Δέν βλέπεις το καπό και δέν ξέρεις που αρχίζει η μούρη του "αμαξιού" με λίγα λόγια. To Skoda fabia είναι αξιόλογο,περίμενε για την έκδοση Rs (αν δέν είναι ήδη διαθέσιμη). Το Opel Corsa OPC δέν το συζητάω κάν.Major overkill και πανάκριβο (22k+).Τα 192 άλογα μπορεί να είναι δέλεαρ σε αυτή την τιμή, άλλα τα 1600cc με προβληματίζουν,αφού τον κινητήρα θα τον έχουν τραβήξει απο τα μαλλιά και μακροπρόθεσμα ενδέχεται να εμφανιστούν προβλήματα.Ήδη η VW απέσυρε "νύχτα" κάποιους κινητήρες λόγο ταρζανιάς και μαλλιοτραβήγματος. Υπάρχει πάντως και η έκδοση Corsa GSi της Opel με τα 150 άλογα.
Rakka Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αξιόπιστο και μικρο θα ψάξεις κάτι απο ιαπωνία.Ενα swift sport η ενα tiida 3d είναι τέλειες επιλογές.Αλλιώς περίμενε το Α1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.