axaxouxas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Σας ευχαριστω πολυ ΟΛΟΥΣ σας παιδια με βοηθησατε παρα πολυ Τελικα μου εστειλαν e-mail απο αντιπροσωπεια και αφου μου ειπαν να παω απο εκει να παρουν ΠΙΣΩ την συσκευη Τους απαντησα εγω που να τρεχω Αγ. Παρασκευη και τον σκληρο που αγορασα αποκλειστικα για το μηχανημα τι θα τον κανω ? Μου απαντησαν να τον παω οπως-οπως !!!! μαζι με το μηχανημα στο μαγαζι-αντιπροσωπο τους ............. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγαλο εργαλειο το ιντερνετ τελικα
coolman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ναι αλλά δεν μας είπες τι προέκυψε και έγινε αυτό. Απευθύνθηκες κάπου; Απείλησες με κοντόκανη; Αλυσοδέθηκες απέξω; Τι έκανες;
De@th L0rd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ειλικρινά αυτός ο υπάλληλος που σου μιλούσε έτσι,δεν αξίζει να δουλέυει.Στην θέση του θα μπορούσε να είναι κάποιος καλύτερος.Πάρε και το ονομά του αν μπορείς και δώσε τον στα κεντρικά τους.Όταν τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές θα δει τι ωραίος-ΑΝΕΡΓΟΣ- ντάης θα είναι.
axaxouxas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εχω στηλει e-mail στην εταιρια και τους απειλω οτι θα κανω καταγγελια συμφωνα με τα οσα μου εγραψαν τα παιδια εδω (περι Ελληνικων και με επισυμανση στην γενικη συμπεριφορα τους) αν μεσα σε μια μερα δεν βρουν τροπο να με ικανοποιησουν .... εκτος των αλλων μπηκα σε ενα σα'ι'τ το οποιο μιλουσαν γιαυτην την συσκευη και αφου εκθεσα τα προβληματα της πεταχτηκαν μερικοι η μαλλον ολοι (συντεκνοι ηταν? δεν ξερω) και εσβηναν τα ποστ μου (μαλλον συνεργατες της εταιριας ηταν) και μαλλον μεταβιββαστηκαν αυτα στην εταιρια υπο την απειλη και της καταγγελιας ....... -----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 09 : 42 : 21----- Ειλικρινά αυτός ο υπάλληλος που σου μιλούσε έτσι,δεν αξίζει να δουλέυει.Στην θέση του θα μπορούσε να είναι κάποιος καλύτερος.Πάρε και το ονομά του αν μπορείς και δώσε τον στα κεντρικά τους.Όταν τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές θα δει τι ωραίος-ΑΝΕΡΓΟΣ- ντάης θα είναι. ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ και ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ηταν !!!!! του μαγαζιου στην εταιρια μου απαντουσαν μεσω e-mail...... αλλα οχι ειρωνικα ....... ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ -----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 06 : 29 : 54----- ΤΕΛΙΚΑ τα χρηματα τα ελαβα απο τον ιδιοκτητη του μαγαζιου στην Στουρναρη ΑΦΟΥ πρωτα μου εκανε μανουρες και καψωνια π.χ. Με εβαλε να παω και να ερθω απο το μαγαζι τρεις φορες (ελεος) μου υψωσε και τις φωνες με την υπαλληλο του (οτι ταχα μου ηξερα τι προ'ι'ον πηρα) Τελικα απο οτι καταλαβα δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι η καταγγελια ΕΓΙΝΕ ..... Απλα η εταιρια ελαβε μηνυμα απο μενα οτι αν δεν ικανοποιηθω εντος μιας ημερας θα κανω καταγγελια στο ΙΝΚΑ και την ΓΓΚ και ετρεχαν να προλαβουν την κατασταση ..... Ενω ο αντιπροσωπος τους ηταν ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ προκλητικοτατος αφου με εβαλε να περιμενω 3 ωρες να μαζεψει το ποσον που επρεπε να μου παραδωσει .... ΦΥΣΙΚΑ δεν εκατσα να περιμενω ..... Ηθελε να μου πληρωσει ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ και οχι ολοκληρη την παραγγελια (να ετρωγα εγω το μηχανημα) Ε νω επαιρνε συνεχεια την εταιρια και φωναζε οτι δεν δινει τιποτα..... ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ μου ειπε οτι .... ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ...... Ενω αφου πηγα την 3η φορα στο μαγαζι πηγε στην τραπεζα και μου εφερε ΤΑ ΛΑΤΡΕΦΤΑ ΜΟΥ 425 ΕΥΡΩ !!!!! (Μαλλον δεν περιμενε να ξαναπαω) Θα ηθελα να ειμαι σε μια γωνια να τους βλεπω οταν θα λαμβανουν το χαρτι καταγγελιας απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΚΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ......... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ Κανονικα θα πρεπει να κανω συμπληρωματικη καταγγελια με τα οσα συνεβησαν σημερα αναφερωντας και την ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ που που βιωσα απο αυτον τον κυριο ..... ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.